Admax έγραψε:iznogood έγραψε:kdev έγραψε:δειτε και αυτο...
http://www.zougla.gr/greece/article/oi-anonymous-proidopioun-ta-media-me-epi8esis
προσωπικά δεν συμφωνώ με τέτοιες τακτικές.
Επίσης νομίζω ότι τέτοιου είδους κώδικας πρέπει να απαγορευτεί να συζητιέται εδώ, γιατί θέτει σε κίνδυνο την νομιμότητα του site και του ίδιου του κόμματος .
Για οποιοδήποτε άλλο κώδικα όμως, όσοι πιστοί ανώνυμοι ας οργανωθούμε εδώ.
nai ntaksi den lew... alla... pirazei pou mou aresei?![]()
prosopika sumfonw gia afto pou kanoun kai den eimai mono egw alla isos kai arketa ekatomiria se afth thn apelpismenh alla perifanh xora mas!![]()
Εγώ νομίζω πάλι ότι αυτό που κάνουν είναι ανούσιο και δίνουν τροφή στα trolls του κοινοβουλευτισμού.
Ο σκοπός δεν είναι να καταστρέφουμε, η καταστροφή είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να βρούμε κάτι να αντικαταστήσει αυτό που θα καταστρέψουμε.
Ας δώσουμε την δύναμή μας στο χτίσιμο, και όταν έχουμε έτοιμο αυτό που θέλουμε να αντικαταστήσουμε, τότε χαλάμε το παλιό και βάζουμε το νέο στην θέση του.
Αλλά μέχρι τότε, τι έχουμε να αντιπροτείνουμε;
Το ότι θα κλείσει μια σελίδα για δύο-πέντε-δέκα μέρες δεν έχει καμια σημασία.
Σημασία έχει ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, να μην πιστεύουμε σε αυτή.
Σκοπός είναι να αγνοήσουμε το troll του κοινοβουλευτισμού, και να λειτουργούμε σαν να μην υπάρχουν αυτοί οι 300 κύριοι.
Να σταματήσουμε να πιστεύουμε σε αυτούς, και να πιστέψουμε στην δημοκρατία.
Και κυρίως να εμπνεύσουμε αυτή την πίστη στις δυνάμεις καταστολής που στηρίζουν το troll, έτσι ώστε να πάψουν να το προστατεύουν.
Η πίστη θα τους νικήσει.