Spin off συζήτησης περί καταστατικού

iznogood

Re: Ερώτηση ερμηνείας του καταστατικού

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 18:13

piratpartisten έγραψε:Στο Σουηδικο πειρατικο κομμα θα ειχες φαει μπαναρισμα προ καιρου.
Εδω ειμαστε για μια εποικοδομητική συζήτηση και οχι για τρολαρισμα και φραμπαλισμο.

όπως προείπα, τα σουηδάκια και τα αμερικανάκια τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
Εδώ δεν είμαστε σουηδία, είμαστε ελλάδα και εκτιμάμε τον διάλογο και την αντίθετη γνώμη.

iznogood έγραψε:Το PPi το έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Η Δημοκρατία είναι το κράτος του Δήμου, δεν συμφωνώ με τις διεθνιστικές μπούρδες.
Με τον διπλανό μου θέλω να τα έχω καλά και αυτόν ακούω μόνο, όχι το αμερικανάκι ή τον σουηδό.

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 18 Φεβ 2012, 18:30

εσυ δεν κανεις διαλογο ουτε εχεις καποια θεση για σοβαρη συζητηση, το πολυξερικο και αλαζονικο υφος σου μονο καποια θετικο προσοδο στην κοινωτητα δεν προσφερει.
Αααααα, ναι τα χαζα τα Σουηδακια, η πειρατικη κινηση πρεπει να ειναι δικη σου πατεντα. Γραψε και ενα βικι για αυτο.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 18:39

piratpartisten έγραψε: η πειρατικη κινηση πρεπει να ειναι δικη σου πατεντα. Γραψε και ενα βικι για αυτο.

γιατί να γράψω; εγώ δεν είμαι πειρατής, ούτε Anonymous, ανώνυμος είμαι.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 18 Φεβ 2012, 18:44

τοτε τι θελεις μεσα σε αυτο το φορουμ; ετσι δειχνεις ανοιχτα οτι εισαι ενας τρολλ

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 18:48

piratpartisten έγραψε:τοτε τι θελεις μεσα σε αυτο το φορουμ; ετσι δειχνεις ανοιχτα οτι εισαι ενας τρολλ

οι φίλοι μας οι πειρατές, δηλαδή για την ακρίβεια οι επώνυμοι μισο-πειρατές, στις προγραμματικές τους δηλώσεις κατά την δημιουργία
του κόμματός τους, είπαν ότι θα υποστηρίξουν όσο μπορούν εμάς τους ανώνυμους.
Γιαυτό είμαι εδώ... :)
Δεν τρολάρω, απλά τα bugs επισημαίνω, προσπαθώντας να βοηθήσω προς την κατεύθυνση της ανωνυμίας.

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 18 Φεβ 2012, 18:56

αν εννοεις τους ανωνυμους εντος εισαγωγικων αυτοι ειναι εξυπνοι και δεν χρειαζονται βοηθεια, μονο οι βλακες σαν και εσενα περιμενουν το μανα εξ ουρανου γιατι η νουμοσυνη τους δεν φτανει για να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 18:58

piratpartisten έγραψε:αν εννοεις τους ανωνυμους εντος εισαγωγικων αυτοι ειναι εξυπνοι και δεν χρειαζονται βοηθεια, μονο οι βλακες σαν και εσενα περιμενουν το μανα εξ ουρανου γιατι η νουμοσυνη τους δεν φτανει για να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους.

:?: ποιοί είναι οι ανωνυμους εντός εισαγωγικών που είναι έξυπνοι και δεν χρειάζονται βοήθεια;

εγώ δεν είμαι ούτε Anonymous, ούτε ανωνυμους εντός εισαγωγικών.

Ένας απλός ανώνυμος είμαι, βλάκας ή έξυπνος δεν ξέρω, ας κρίνουν οι άλλοι ποιός είναι τι.

steliosge
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό steliosge » 18 Φεβ 2012, 21:30

anestis έγραψε:ΥΓ Αναγκάζομαι να απαντήσω για ενημέρωση των Μελών κι όχι για το τρολ. Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να αφήνω
άδιάβαστους συκοφάντες να πετάνε λάσπη δημόσια. Εκμεταλλεύεται βέβαια το ότι εδώ έχουμε Αρχή να μην τον διαγράψουμε
και τρώει πολύτιμο χρόνο και resources... Θα απαντάω όσο λιγότερο μπορώ.

Ανέστη νομίζω ότι όποιος διαβάζει αυτή τη συζήτηση καταλαβαίνει τι γίνετε.
Οπότε 'οπως ακριβώς είπες : " Θα απαντάω όσο λιγότερο μπορώ."

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 18 Φεβ 2012, 21:32

anestis έγραψε: Συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να αφήνω άδιάβαστους συκοφάντες να πετάνε λάσπη δημόσια. .

Μα ποιά λάσπη;
Έτσι λέει το καταστατικό σας! Η επιτροπή διαιτησίας έχει την δύναμη να καταστρέψει οποιαδήποτε μειοψηφία κάτω του 10%.
Δεν είναι λάσπη αυτό είναι πραγματικότητα!

επαναλαμβάνω την πρότασή μου, και όποιος έχει καθαρό μυαλό ας την ακούσει.

Αντικατάσταση του
5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, εφ’ όσον η συμπεριφορά του μέλους δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος ή σε μέλη ή βλάπτει την εικόνα του κόμματος.

με το
5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, και μόνο εφόσον οι πράξεις ή τα λεγόμενα του μέλους είναι παράνομα ΚΑΙ θέτουν σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 19 φορά/ες συνολικά

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Φεβ 2012, 22:01

Η πρόταση σου πάσχει. Παράνομη είναι και η κάνναβη, αν μιλάω εγώ για τσιγαριλίκια επειδή είμαι μερακλής, διαγράφομαι;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες