iznogood wrote:

iznogood

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 00:02

SilindeElendil έγραψε:
iznogood έγραψε:
ΩΣ **ΜΗ** ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Προσέχτε τώρα κατάσταση!
Άνθρωποι που υποστηρίζουν στην θεωρία το ιδιωτικό απόρητο και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν στοιχεία για το ποιός είναι αυτός που γράφει ανώνυμα.

Με έχουν πει προφέσορα, τώρα με λένε δημόσιο υπάλληλο, έχουν αναφέρει και στιγματίσει τους υποτιθέμενους φίλους μου που είναι μέλη του κόμματος (για την ακρίβεια έχουν αναφέρει "σημαδεύτικαν") και σε λίγο θα δώσουν και το όνομά μου και την διεύθυνσή μου, για να με λυντσάρουν τα κομματόσκυλα.

Κατά τα άλλα οι πειρατές υποστηρίζουν το ιδιωτικό απόρρητο.
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! :evil:

Ελα πια καταντησες αηδια,σοβαρεψου λιγο,ουτε να τρολλαρεις δεν ξερεις. :evil:

Αν εγώ σοβαρευτώ, εσείς θα σταματήσετε να "μαντεύετε" ποιός είναι ο κάθε ανώνυμος που σας μιλάει;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά χρεώνετε τα λεγόμενά μου σε λάθος άνθρωπο...

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 29 Φεβ 2012, 00:29

Καταλαβαίνεις κι εσύ ότι λες χαζομάρες τώρα, έτσι;
Απλά, για κάποιο δικό σου λόγο, πρέπει να τις πεις... Το μόνο που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι η IP σου και το mail με το οποίο γράφτηκες.
Μεγάλο παιδί είσαι, θεωρούμε ότι το email είναι "νέο" και η IP VPN με 5 ευρώ το μήνα, ή Tor. Κι αν δεν είναι who cares?
Ας κρατήσω τη χαρά όμως να ξέρω ποιος είσαι, κάνοντας τις αναλύσεις μου, (κάτι που δυστυχώς θα κάνουν τα software πολύ σύντομα...) :(

Την ελευθερία σου να εκφράζεσαι την υπερασπίζομαι ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ, υπερασπίζομαι ταυτόχρονα και το δικαίωμα του forum και του κόμματος και των 660 μελών του, να λειτουργήσουν.

iznogood έγραψε:
ΩΣ **ΜΗ** ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Προσέχτε τώρα κατάσταση!
Άνθρωποι που υποστηρίζουν στην θεωρία το ιδιωτικό απόρητο και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν στοιχεία για το ποιός είναι αυτός που γράφει ανώνυμα.
Με έχουν πει προφέσορα, τώρα με λένε δημόσιο υπάλληλο, έχουν αναφέρει και στιγματίσει τους υποτιθέμενους φίλους μου που είναι μέλη του κόμματος (για την ακρίβεια έχουν αναφέρει "σημαδεύτηκαν"), σε λίγο όπως πάνε θα δώσουν και το όνομά μου και την διεύθυνσή μου, για να με λυντσάρουν τα κομματόσκυλα.
Κατά τα άλλα οι πειρατές υποστηρίζουν το ιδιωτικό απόρρητο και την ελευθερία λόγου.
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! :evil:
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

baskin

Re: Μια θεωρητική και ιδεολογική προσέγγιση. (Ένα μεγάλο Pos

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Φεβ 2012, 01:19

iznogood έγραψε:Ανάγνωση σου μάθανε;
λέει:
"Αντίθετα οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την καλή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους."
ε λοιπόν εγώ λέω ως θέση
"Οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την κακή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους, όσο ο προϋπολογισμός και η φορολογία δεν αποφασίζεται με αμεσοδημοκρατικές μεθόδους."

Ναι βρε χαλβά (αφού σου αρέσει να προσβάλεις, θα παίξω και εγώ το παιχνιδάκι σου και να ξέρεις ότι με μικροτσούτσουνους παίζω πολύ καλά), ξέρω πολύ καλή ανάγνωση και εσύ φαίνεται να ξέρεις μόνο τύφλωση.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ καταλαβαίνεις τι γράφει το κείμενο ή να βάλω την κατσίκα μου (ξέρω και άρμεγμα πέραν της ανάγνωσης) να σου εξηγήσει.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟ, ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ κλπ κλπ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ).

ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ. ΓΚΕ ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

(και να ξέρεις η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι ντροπή, είναι υγιέστατη διαδικασία και χαλαρώνει).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 10:48

anestis έγραψε:Ας κρατήσω τη χαρά όμως να ξέρω ποιος είσαι, κάνοντας τις αναλύσεις μου, (κάτι που δυστυχώς θα κάνουν τα software πολύ σύντομα...) :(

εδώ γελάμε! Δεν έχεις καταλάβει ότι από αυτό τον κωδικό γράφουν πολλά άτομα;
ποιόν από όλους θα βρούν τα software;

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 10:53

baskin έγραψε:
iznogood έγραψε:Ανάγνωση σου μάθανε;
λέει:
"Αντίθετα οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την καλή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους."
ε λοιπόν εγώ λέω ως θέση
"Οι αρχές και οι εξουσίες θα πρέπει να υποθέτουν την κακή προαίρεση σε κάθε συναλλαγή με τους πολίτες τους, όσο ο προϋπολογισμός και η φορολογία δεν αποφασίζεται με αμεσοδημοκρατικές μεθόδους."

Ναι βρε χαλβά (αφού σου αρέσει να προσβάλεις, θα παίξω και εγώ το παιχνιδάκι σου και να ξέρεις ότι με μικροτσούτσουνους παίζω πολύ καλά), ξέρω πολύ καλή ανάγνωση και εσύ φαίνεται να ξέρεις μόνο τύφλωση.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ καταλαβαίνεις τι γράφει το κείμενο ή να βάλω την κατσίκα μου (ξέρω και άρμεγμα πέραν της ανάγνωσης) να σου εξηγήσει.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟ, ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ κλπ κλπ ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ).

ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ. ΓΚΕ ΓΚΕ ΓΚΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

(και να ξέρεις η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι ντροπή, είναι υγιέστατη διαδικασία και χαλαρώνει).

αυτό λέω ρε συ bask.
Δηλώνουμε ευθαρσώς ως κόμμα προς τις αρχές ότι πρέπει να μας αντιμετωπίζουν ως ενόχους!
Γιατί με όποιο τρόπο μπορούμε θα αντιστεκόμαστε ενάντια στην κοινοβουλευτική φορολογία, στα κοινοβουλευτικά copyright και τις πατέντες, στον κοινοβουλευτικό προϋπολογισμό, στα κοινοβουλευτικά διόδια, στα κοινοβουλευτικά χαράτσια, κλπ

Τους πετάμε το γάντι για πόλεμο, δεν το παίζουμε μωρές παρθένες ότι είμαστε αθώοι και ότι κάνουμε ότι λένε! Έτσι κάνουν οι πειρατές. Τώρα αν εσείς μπροστά στην κοινοβουλευτική εξουσία το παίζετε yesmen ζητώντας-παρακαλώντας να σας αντιμετωπίζουν ως νομοταγείς ως προς τον κοινοβουλευτισμό, τότε δεν είσαστε πειρατές, λουλούδες είσαστε.

Κόμμα brandname , και ουσία μηδέν.
γκε γκε μπε;

iznogood

Ποιόν θα βρουν τα software;

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 10:57

anestis έγραψε:Ας κρατήσω τη χαρά όμως να ξέρω ποιος είσαι, κάνοντας τις αναλύσεις μου, (κάτι που δυστυχώς θα κάνουν τα software πολύ σύντομα...) :(

Με αφορμή αυτή την δήλωση του anestis ότι θα μπουν software για να ανακαλύπτουν όσους μιλάνε ανώνυμα (μάλλον γενικά το λέει , δεν εννοεί εδώ στο φόρουμ), προτείνω σε όλους τους ανώνυμους να δώσουν το password του κωδικού με τον οποίο μιλάνε και σε άλλους, κατά προτίμηση σε συντοπίτες τους, έτσι ώστε να μιλάει πολύς κόσμος από κοινούς κωδικούς. Έτσι θα μπορέσουμε να μπλοκάρουμε τα software αυτών που προσπαθούν να μας ανακαλύψουν. Επίσης μπορούμε να μαζευτούμε, να ορίσουμε έναν απλό κανονισμό με τον οποίο από το login θα μαντεύουμε το password, και έτσι θα μπορούμε να γράφουμε πολλούς κωδικούς και να γνωρίζουμε το password όλων αυτών, και να μιλάμε από όπου θέλουμε.

To άλλο πολύ σημαντικό όταν έχουμε κοινούς κωδικούς είναι η αυτολογοκρισία.
Δηλαδή αυτό που γράφω τώρα, όσοι γνωρίζουν το password μου μπορούν να το σβήσουν, και έτσι μόνο η κοινή γνώμη της παρέας ακούγεται προς τα έξω.
Και η κοινή γνώμη είναι πάντα πιο σοφή από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ένας κωδικός-πολλά άτομα να μιλάνε από αυτόν, είναι η απάντηση στα software με τα οποία προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός μιλάει πίσω από τα ανώνυμα accounts.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Re: Ποιόν θα βρουν τα software;

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 29 Φεβ 2012, 11:54

Τροφή για (ανανώνυμη/επώνυμη [<- αναρωτιέμαι αν αυτά τα δυο μπορούν να μπαίνουν μαζί ή προκαλείται αυτο-ανάφλεκτη αντίδραση και μπουμ, κάτι σαν αυτο-αναφλεγόμενες μολότωφ]/ιδιόνυμη/παρόνυμη/αλλόνυμη/ψευδόνυμη) σκέψη:
Οι Αναρχικοί που αγάπησα, Το κουτί της Πανδώρας, Δημοσιευμένο στις 25 Φεβ 2012 | UPΟΨΕΙΣ | Συντάκτης: Γιώργος Σιακαντάρης
http://www.koutipandoras.gr/?p=16192
Πριν μερικές μέρες είδα την εξής φωτογραφία στο διαδίκτυο, σ’ ένα τοίχο ήταν γραμμένο το σύνθημα viva la muerte με υπογραφή από κάτω το αναρχικό Α. Αρχικά αναρωτήθηκα πόση άγνοια μπορεί να έχει το συγκεκριμένο άτομο που έγραψε το παραπάνω σύνθημα, για να θεωρεί τον εαυτό του αναρχικό. Ως γνωστό το σύνθημα «Ζήτω ο Θάνατος» το φώναζαν οι φαλαγγίτες δολοφόνοι του Φράνκο. Αυτή ακριβώς η αγάπη των φρανκιστών για τον θάνατο προκαλούσε τον αποτροπιασμό τόσο στους φιλελεύθερους στοχαστές Ουναμούνο και Ορτέγκα ι Γκάσετ, όσο και στους ηγέτες του ισπανικού αναρχικού κινήματος Ντουρούτι και Ασκάζο. Σ’ ανθρώπους δηλαδή που αν και βάδιζαν σε διαφορετικά μονοπάτια, είχαν την ίδια αφετηρία, τον αυτόνομο και αυτεξούσιο άτομο...

Viva el anonimato ;)
Το σύστημα θα το "φάμε" από μέσα και ανώνυμα... με την αμεσο-ανωνυμο-δημοκρατιά (όλοι για/με όλους [εξαιρούνται οι "επώνυμοι", Μάνα γιατί με βάφτισες, Πατέρα γιατί με έκανες "επωνυμο-κράτη";])
здравствуйте

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 12:19

Από τις αοριστίες που γράφεις, καταλαβαίνω ότι εννοείς ότι είναι φασισμός να μιλάμε ανώνυμα. Ενώ το να έχουν software κάποιοι και από τον τρόπο γραφής να φακελώνουν τους ανθρώπους και να φτιάχνουν το προφίλ του καθενός μας , αυτό δεν είναι έτσι φασισμός, έτσι;

Υπάρχει τεράστια σύγχυση στο εγκέφαλο ορισμένων. Οι διαφημιστές-μαρκετίστες-δημοσιογράφοι δημιουργούν απίστευτες συνάψεις στον εγκέφαλο κάποιων, έτσι ώστε ανώνυμοι = αγανακτισμένοι = αντιεξουσιαστές = anonymous = αναρχικοί = μολότωφ = φασίστες = πειρατές = μπαχαλάκηδες = κακοί.

Ξεκολήστε, σπάστε τις συνάψεις που κάποιοι δημιουργούν έντεχνα στον εγκέφαλό σας!
Οι ανώνυμοι είναι αυτό που λέει η ελληνική λέξη. Τίποτα παραπάνω, και τίποτα λιγότερο.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 29 Φεβ 2012, 12:48

Συ είπας... :|

Αν και το post δεν το έγραψα ως απάντηση, θα γράψω μερικά μη-ανώνυμα, μερικές σκέψεις με τις όποιες συνάψεις μου έχουν μείνει (θεωρώ απείραχτες) στο μυαλό μου.

(ντομάτα/τομάτα, ανώνυμος/επώνυμος, ανωνυμο-αμεσο-δημοκρατία/επωνυμο-αμεσο-δημοκρατία)

Τις συνάψεις του μυαλού μου τις κάνω κουμάντο εγώ όπως και ο καθένας τις δικές του.

Αν πρεσβεύεις το δόγμα "ανώνυμος=χωρίς μοναδική ταυτότητα", απλά εγώ είμαι αντίθετος. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και μονάδα/ξεχωριστός, η συνολο-ανωνυμία είναι πολύ κοντά στην μπαχαλο-κρατία (που μερικοί την έχουν βαφτίσει ως «αναρχία»). Ανωνυμο-κιμάς δεν θέλω να γίνω, η αμοιβαδοποίηση δεν είναι στις προτιμήσεις μου και στις συνάψεις του μυαλού. Όσο μου προκαλεί αλλεργία ο Επωνυμο-Εξουσιατής άλλο τόσο που την προκαλεί και ο Ανωνυμο-(αντι-)Εξουσιαστής, άσχετα με τα ποια μέσα ή τρόπους χρησιμοποιεί.
Θα συμφωνήσω στην κατεδάφιση του Επώνυμου-Εγω-Άρχοντα, διαφωνώ όμως κάθετα με την επιπεδοποίηση και την ομογενοποίηση, της ανωνυμίας για την ανωνυμία. Δεν θέλω να μάθω ποιός είσαι αλλά θέλω να ξέρω τι άνθρωπος είσαι (βασικά δεν θέλω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας) και αν κολλήσουν και τα χνώτα μας να κάνουμε και παρέα ή να γνωριστούμε ή και όχι, αλλά την πόρτα της ανώνυμης ψευτο-μη-εξουσίας, δεν δέχομαι να την φάω στα μούτρα.

Πιθανέ φίλε ή όχι και συνάνθρωπέ μου (άνθρωπος είσαι έτσι;) σε χαιρετώ επώνυμα, δηλαδή με το ονοματεπώνυμο μου (αυτό έχω)
Σίμος Δαλκυριάδης
здравствуйте

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 29 Φεβ 2012, 13:22

CENSORSHIP: This message was moved by moderators. The original position was here

Ελάτε εδώ να διαμορφώσουμε την ελληνική πειρατική ρόδα, και όταν με το καλό γινει το wiki του κόμματος, μεταφέρουμε την δουλειά εκεί.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες