Μιχάλης Μαντάς έγραψε:alex-S έγραψε:Σιδεροκέφαληκαι ευχαριστώ κε. Μιχάλη
Αυτά παθαίνουμε με τα ψευδώνυμα!
Το έχω ξαναπεί αλλά επειδή είσαι καινούργια το λέω και πάλι!
"Όταν θα γίνω αρχηγόςτου κόμματος θα τα καταργήσω".
Οver my dead body

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:alex-S έγραψε:Σιδεροκέφαληκαι ευχαριστώ κε. Μιχάλη
Αυτά παθαίνουμε με τα ψευδώνυμα!
Το έχω ξαναπεί αλλά επειδή είσαι καινούργια το λέω και πάλι!
"Όταν θα γίνω αρχηγόςτου κόμματος θα τα καταργήσω".
cjdimitris έγραψε:Οχι επειδή ήρθα εδώ.
baskin έγραψε:Rainmaker έγραψε:γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...
Δεν ξέρω από που έχεις πληροφόρηση, αλλά οι Πειρατές στην Γερμανία βάλτωσαν ακριβώς επειδή είχαν πολύ κόσμο που δεν κατάλαβε ποτέ τι είναι οι Πειρατές
manos_ έγραψε:baskin έγραψε:Rainmaker έγραψε:γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...
Δεν ξέρω από που έχεις πληροφόρηση, αλλά οι Πειρατές στην Γερμανία βάλτωσαν ακριβώς επειδή είχαν πολύ κόσμο που δεν κατάλαβε ποτέ τι είναι οι Πειρατές
Φτιάξε όραμα.
pappasadrian έγραψε:manos_ έγραψε:
Φτιάξε όραμα.
for once "πιανω" τι εννοει ο μανος, και συμφωνω.
Δεν ξερω αν η ιδρυτικη μας διακηρυξη μπορει να παρει την θεση του - κατα manos - οραματος
zio_donnie έγραψε:Αυτό κάνουμε, προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κοινό όραμα, απλά με άλλα λόγια. Το όραμα δεν είναι απλά ένα κείμενο. Σε τι κείμενο να συμφωνήσεις όταν ο άλλος αρνείται τις 3 βασικές αρχές εντελώς και θέλει να τις αντικαταστήσει;
Rainmaker έγραψε:zio_donnie έγραψε:Αυτό κάνουμε, προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κοινό όραμα, απλά με άλλα λόγια. Το όραμα δεν είναι απλά ένα κείμενο. Σε τι κείμενο να συμφωνήσεις όταν ο άλλος αρνείται τις 3 βασικές αρχές εντελώς και θέλει να τις αντικαταστήσει;
ποιος είναι αυτός που αρνείται και θέλει να τις αντικαταστήσει;
ekfrasi έγραψε:http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=158&t=2549Δε θέλω να είμαστε «κόμμα» μελλοντικό, δε θέλω να κυβερνήσουμε, θέλω να τους απειλήσουμε, γι’αυτό γίναμε κόμμα! Για να χάσουνε ψήφους. Να τους απειλήσουμε! Ότι υπάρχουμε, να μας πάρουν στα σοβαρά και να αρχίσουν να παίρνουν τις ιδέες μας.
Χριστίνα εισαι σε λάθος δρόμο . αν αυτό ειναι το όραμα του κόμματος τοτε παραπλανήσαμε κόσμο μεσω της δικη σας παραπλανησης απεναντι μας . δεν επρεπε να κανετε κομμα αλλα κινημα εξυπνων προς χαζους. αν το οραμα δεν ειναι να διωρθωσουμε την κατασταση στην ελλαδα σε οποιο σημειο και να φτασουμε τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης. αν ειναι μονο για να λεμε οτι εχουμε τις 3 αρχες των σουηδων και τους πατρωναρουμε ειμαστε ολοκληρωτικα λάθος . αν εχετε τα α@@@@@Α ολοι ας ξεκηνησουμε με το τι μαστιζει την χωρα και ας ειμαστε ο τελευταιος κρικος στην αλυσιδα των κομματων. καποιθα κομματα που βγηκαν μετα απο εμας ειναι πιο υπολογισμα απο εμας διοτι δεν γραφουν τον λαο στα παπαρια τους .ναι συμφωνω στις 3 πειρατικες αρχες αλλα αυτο ειναι για τον διεθνη τομεα. πιστευεις οτι ο σουηδος αν ειχαν τα προβληματα τα δικα μας στην χωρατου θα ειχε βαλει κανονα μονο αυτο .? συγνωμη αλλα το συστημα απο κατω το χτυπαει το ΚΚΕ δεν χρειαζωμαστε και εμεις επιδη τους εφυγε μια παραλληλη παραταξη . ισως και ο λογος που εβαλες παλι υποψηφιοτητα ηταν αυτος ενω κανονικα βασει καταστατικου απαγορευωταν εφοσον ησουν μελος της ΔΕ οπως και καπιοι αλλοι
καιΚαι ξαναλέω και σε αυτό είμαι πολύ απόλυτη: όποιος θέλει να κάνει κόμμα, είτε αγανακτισμένος είτε οτιδήποτε, να πάει να κάνει το δικό του. Εδώ είμαστε κάτι άλλο. Είμαι πολύ…εγώ είμαι απόλυτη σε αυτό.
zio_donnie έγραψε:Rainmaker έγραψε:zio_donnie έγραψε: Το κόμμα άνοιξε γιατί ήθελε κόσμο για να εφαρμόσει τις ιδέες του, όχι γιατί ήθελε ιδέες. Ιδέες είχε, κόσμο δεν είχε.
μα δεν θέλετε κόσμο αυτό είναι ξεκάθαρο!
Θέλετε κόσμο για να μπείτε στην Βουλή αν όχι να μπείτε να υπάρχετε ως αναφορά στα ΜΜΕ για να ακούγονται τα αιτήματά σας!
γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...
Το Γερμανικό παράδειγμα είναι αποτέλεσμα του αχταρμά. Παρατήσανε τις 3 αρχές και πήγαν να ξεγελάσουν όντως τον κόσμο, εξ ού και δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τα ποσοστά έκπληξη που είχαν πριν από 2 χρόνια. Οι Σουηδοί δεν ξεγέλασαν κανένα και είναι πλέον σταθερή παρουσία και παρόλο που περιγελάς τα ποσοστά τους έχουν περισσότερη επιρροή από τους διάφορους πειρατικούς αχταρμάδες ανά την Ευρώπη.
Εγώ θέλω κόσμο, απλά θέλω συγκεκριμένο κόσμο και δεν κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου. Οπότε αν είναι να μας ψηφίσουν θα μας ψηφίσουν για τις 3 αρχές και όχι για τα συμπράγκαλα.
Είναι λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν και τους απασχολεί το πειρατικό ζήτημα. Τώρα. Σε 20 χρόνια θα είναι περισσότεροι. Εγώ ξέρω τι θέλω και δεν βιάζομαι, οπότε δεν έχω το άγχος που έχεις εσύ να πείσεις και να μαζέψεις πλήθη για να αλλάξεις το "σύστημα". Οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν αργά ή γρήγορα, με ή χωρίς το κόμμα. Εγώ είμαι εδώ για να διευκολύνω και να επιταχύνω την διαδικασία όσο και αν γίνεται. Δεν με απασχολεί να πείσω τους πάντες τώρα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες