Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

Rainmaker

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 14:43

baskin έγραψε:
Rainmaker έγραψε:Αν δεν σοβαρευτείτε και διορθώσετε τα κακώς κείμενα του καταστατικού οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν όμως όχι λόγω του κόμματος.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θεωρώ ως σοβαρό το να καταλήξουμε χωρίς καταστατικό κάποια στιγμή.

Συγνώμη αλλά αν θεωρούνται "ουτοπία" αυτά που λέω εγώ
αυτό που λες εσύ πως θεωρείται;
και ποιο είναι ποιο εφικτό να γίνει αυτό που λες εσύ ή αυτό που λέω εγώ; (ρητορική ερώτηση)

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 25 Ιαν 2013, 14:45

zio_donnie έγραψε:Μακάρι. Αν γίνει αυτό εγώ θα πάω σπίτι μου. Μακάρι να τις κλέψουν και να τις εφαρμόσουν τις ιδέες μας, να ασχοληθώ περισσότερο με τα χόμπυ μου.

Εμένα το χόμπι μου είναι να κατεβάζω νέες ιδέες... Ας τις κλέβουν...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 14:53

zio_donnie έγραψε:
Το ο καθένας για την πάρτη του είναι άδικη κατηγορία ενός πικρόχολου

...έγινα και πικρόχολος! άντε να δω τι άλλο θα γίνω γιατί δεν λέω πράγματα που θες εσύ (το ίδιο που κατηγορείς εμένα κάνεις και συ)

zio_donnie έγραψε:Γιατί πρέπει να είναι όλα κάτω από την ίδια ομπρέλα;

και γιατί όχι;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 14:59

Rainmaker έγραψε:Συγνώμη αλλά αν θεωρούνται "ουτοπία" αυτά που λέω εγώ
αυτό που λες εσύ πως θεωρείται;
και ποιο είναι ποιο εφικτό να γίνει αυτό που λες εσύ ή αυτό που λέω εγώ; (ρητορική ερώτηση)

Πρώτα από όλα δεν έχεις πει κάτι πέραν την "άμεσης δημοκρατίας" που από μόνο του δεν λέει τίποτα. Δεύτερον είναι ουτοπικό γι' αυτό δεν λέω ότι αύριο δεν θα έχουμε καταστατικό και τρίτον προτιμώ την δοκιμή και σφάλμα από τα φιλοσοφικά θέσφατα (μπουυυυ κακιά η ανάθεση για παράδειγμα).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 15:02

Rainmaker έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Γιατί πρέπει να είναι όλα κάτω από την ίδια ομπρέλα;

και γιατί όχι;

Γιατί δεν γίνεται. Γιατί κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με διαφορετικό εργαλείο, πόσο μάλλον η διακυβέρνηση μιας χώρας και η λύση των προβλημάτων μιας κοινωνίας. Γιατί τα generic κόμματα τα έχω δει εδώ και 200 χρόνια και δεν λειτουργούν, γιατί για να ευχαριστήσουν τους πολλούς κάνουν τόσους συμβιβασμούς που καταλήγουν να δυσαρεστήσουν όλους.

Εσύ θες ένα κόμμα ελβετικό σουγιά, να κάνει πολλά πράγματα αλλά τίποτα τέλεια, άρα καλό μόνο για μερεμέτια. Εγώ το θέλω γαλλικό κλειδί, να ανοιγοκλείνει μεν, αλλά για ειδικό είδος βίδας δε. Για τα άλλα προβλήματα θα βρω άλλο εργαλείο, που δεν χρειάζεται να είναι καν δικό μου. Μπορώ να το δανειστώ.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 15:05

Και τελικά αν μαζευτούν περισσότεροι οι "αμεσοδημοκράτες" (αν και το θεωρώ αδόκιμο τον όρο για αρκετούς λόγους) και προστεθεί η επιπλέον ατζέντα τους στο κόμμα τι θα κάνετε (αν και βλέπω τι κάνετε) αυτά που βλέπουμε στην πολιτική σκηνή του τόπου μας με τα μεγάλα και μικρά κόμματα μια διαρκή λασπολογία εντός και εκτός του κόμματος κλπ. μέχρι να ξανακερδίσετε το κόμμα (όπως εσείς θα νομίζετε) και που είναι η "μάχη" για την προώθηση των τριών αρχών;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 15:07

Rainmaker έγραψε:Και τελικά αν μαζευτούν περισσότεροι οι "αμεσοδημοκράτες" (αν και το θεωρώ αδόκιμο τον όρο για αρκετούς λόγους) και προστεθεί η επιπλέον ατζέντα τους στο κόμμα τι θα κάνετε (αν και βλέπω τι κάνετε) αυτά που βλέπουμε στην πολιτική σκηνή του τόπου μας με τα μεγάλα και μικρά κόμματα μια διαρκή λασπολογία εντός και εκτός του κόμματος κλπ. μέχρι να ξανακερδίσετε το κόμμα (όπως εσείς θα νομίζετε) και θα είναι η "μάχη" για την προώθηση των τριών αρχών;

Α έχεις κάνει και εσύ σενάριο όπως ο άλλος στο FB. Τελικά είναι κοινή συνισταμένη ο κατατρεγμός των καημένων των "αμεσοδημοκρατών" από τους κακούς γκομπιουτεράκηδες.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 15:13

Rainmaker έγραψε:Και τελικά αν μαζευτούν περισσότεροι οι "αμεσοδημοκράτες" (αν και το θεωρώ αδόκιμο τον όρο για αρκετούς λόγους) και προστεθεί η επιπλέον ατζέντα τους στο κόμμα τι θα κάνετε (αν και βλέπω τι κάνετε) αυτά που βλέπουμε στην πολιτική σκηνή του τόπου μας με τα μεγάλα και μικρά κόμματα μια διαρκή λασπολογία εντός και εκτός του κόμματος κλπ. μέχρι να ξανακερδίσετε το κόμμα (όπως εσείς θα νομίζετε) και θα είναι η "μάχη" για την προώθηση των τριών αρχών;

Γιατί είναι λασπολογία να μην μου αρέσει η τροπή που παίρνει η πορεία του κόμματος και να αντιδρώ, αλλά οι αμεσοδημοκράτες είναι προβατάκια που τα κυνηγάνε παρόλο που καταστρέφουν αυτό που τους φιλοξενεί; Εγώ ούτε κυνήγησα κανένα, ούτε αρνήθηκα ποτέ αποτέλεσμα ψηφοφορίας. Αλλά το να θες και να δέχομαι την καραμέλα αμεσοδημοκρατία (και το όποιο άλλο ξεκούδουνο θέμα) αγόγγυστα σαν πειρατική προτεραιότητα και χωρίς φωνές πάει πολύ. Θα φωνάζω και όποιος θέλει με ακούει. Αν μαζευτούν τόσοι ξεκάρφωτοι και γίνει κυρίαρχη οριστικά και αμετάκλητα ατζέντα το διαστημικό πρόγραμμα, η κουρούνα της πρέσπας, η αμεσοδημοκρατία και δεν ξέρω τι άλλο, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω με την πικρία πως ο κόσμος είναι ηλίθιος και ένα ακόμα επιχείρημα κατά της άμεσης δημοκρατίας.

Πάντως την συνομωσιολογία Μοτσάκου παρατηρώ πως δεν την βάζεις στην λασπολογία.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 15:20

baskin έγραψε:[
Πρώτα από όλα δεν έχεις πει κάτι πέραν την "άμεσης δημοκρατίας" που από μόνο του δεν λέει τίποτα.

καταρχάς δεν θεωρείται αυτό από μόνο του κακό.
όπως επίσης θέτω προτεραιότητες και επίσης οι ικανότητές μου και αυτά που θέλω να ασχοληθώ τελικά δεν ενδιαφέρουν το κόμμα (συμπεραίνοντας απο τον τρόπο που αντιμετωπίζετε θέματα εκτός των τριών αρχών)
Ξέρετε, στην αρχή νόμιζα ότι στοχοποιήσατε τον mike1966 τον piratiko.org και κάποιους άλλους γιατί κάναν "κοτσάνες" αλλά τελικά ο λόγος (φυσικά δικιά μου ερμηνεία) ήταν γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτετε και πάνω στις κοτσάνες τους καταφέρατε να διώξετε μερικούς τους επόμενους στόχους σας τους βλέπουμε και ξέρουμε ότι όντως έχουν κάνει κοτσάνες αλλά σας "ΒΛΕΠΟΥΜΕ" :geek:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 15:22

zio_donnie έγραψε:Πάντως την συνομωσιολογία Μοτσάκου παρατηρώ πως δεν την βάζεις στην λασπολογία.

Για την ταμπακέρα τίποτα...

Επίσης κανείς δεν διώχνει κανέναν. Μόνος του φεύγει όποιος φεύγει. Αν νομίζεις το αντίθετο κάνε επιστολή σαν τον Μοτσάκο με τους κακούς συνωμότες.

Μαμά μου πήραν το παιχνίδι μου....

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες