Ψηφοφορία 03/2013
Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ψηφοφορία 03/2013
Όχι έχω σειρά προτίμησης που ο μαζοχισμός του forum δεν με αφήνει να εκφράσω και αναγκάζομαι να ψηφίσω και τις τρεις χωρίς σειρά προτίμησης...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Σπύρος Σαββανής έγραψε:Rainmaker έγραψε:γιατί δείχνει οτι ο baskin έχει ψηφίσει και τις τρεις προτάσεις?
Σύμφωνα με τον κανονισμό επιτρέπεται. Και μεταφράζεται ως εξής: Θέλει να γίνει κάποια από τις τρεις αλλαγές, χωρίς να έχει ιδιαίτερη προτίμηση.
viewtopic.php?f=68&t=3140
δεν το είχα προσέξει αλλιώς θα ψήφιζα και τις άλλες επιλογές

-
Rainmaker έγραψε:δεν το είχα προσέξει αλλιώς θα ψήφιζα και τις άλλες επιλογές
Άλλος ένας μαζοχισμός του forum...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Πρόταση: Aλλαγή των αδειών χρήσης σε Public Domain
Διαβούλευση: viewtopic.php?f=171&t=3210
Αλλαγή των Αδειών Χρήσης Creative Commons του υλικού του κόμματος από CC BY-NC-SA (Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή) σε Public Domain (γνωστή και ως CC0). Public domain σημαίνει ότι το κόμμα δεν αξιώνει πνευματικά δικαιώματα για τις δημιουργίες αυτές, οποιοσδήποτε μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όπως θέλει, εμπορικά ή μη, αναφέροντας την πηγή και τον δημιουργό ή όχι.
Η αλλαγή αφορά το περιεχόμενο του κεντρικού μας σάιτ, μεταφράσεις μας, αφίσες, βίντεο και άλλα συναφή.
Σημείωση: Κάποιες δημιουργίες μπορεί να μας έχουν δοθεί και να τις χρησιμοποιούμε υπό πιο περιοριστικές άδειες. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άδεια συμβατή με την αρχική. Για παράδειγμα, η μουσική που ακουγόταν στα σποτάκια μας ήταν CC BY-NC-SA, οπότε παρόλο που μπορεί να δώσουμε τα σποτάκια μας ως public domain, η μουσική παραμένει CC BY-NC-SA.
Η ψηφισμένη πρόταση είναι ασαφής, και εγείρει διάφορα ερωτήματα.
1) η αλλαγή αφορά μόνο ότι υλικό προκύψει από εδώ και στο εξής, ή και παλαιότερο υλικό;
2) εαν αφορά και παλαιότερο υλικό, θα ερωτηθούν οι δημιουργοί του παλαιότερου υλικού εαν συμφωνούν με την αλλαγή της αδειοδότησης;
3) ποιός είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της απόφασης;
4) πως θα αποσαφηνιστεί ξεκάθαρα η νέα άδεια σε ιστότοπους όπως το youtube, όπου κάποιος δεν μπορεί να προσάψει άδεια CC-0 στο υλικό του;
5) η απόφαση αφορά την υιοθέτηση της άδειας CC-0, κάποιας άλλης άδειας, ή καμμίας άδειας;
Παρακαλώ να μην κλείσει το συγκεκριμένο thread μέχρις ότου αποσαφηνιστούν τα παραπάνω.
-
- Επικοινωνία:
baskin έγραψε:Όχι έχω σειρά προτίμησης που ο μαζοχισμός του forum δεν με αφήνει να εκφράσω και αναγκάζομαι να ψηφίσω και τις τρεις χωρίς σειρά προτίμησης...
Να μου επιτρέψτεις φίλε να σου πώ ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει σύστημα βαρύτητας στη ψήφο σου (α>β>Γ>) γιατί
Ψηφίσες και στις τρείς ? γιά τρολάρισμα ?
Edit
Είδες η πολύ παρέα με το βασιλάκη ?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
Πειρατή -- και οι υπόλοιποι που προσπαθείτε κατόπιν εορτής να μάθετε για τα δικαίωμα τα, έχω να σας πώ :
Γιατί πρεμούρα με τα δικαιώματα και τις δημιουργίες στο site? μήπως έχουμε και καμμία δημιουργία ?
Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε και πάλι και να μη ξανασυζητήσουμε για αυτό.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ PUBLIC DOMAIN ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΏΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Γιατί πρεμούρα με τα δικαιώματα και τις δημιουργίες στο site? μήπως έχουμε και καμμία δημιουργία ?
Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε και πάλι και να μη ξανασυζητήσουμε για αυτό.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ PUBLIC DOMAIN ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΏΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
jamesppgr@riseup.net
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
Όποιος θέλει να κλειδώσει ότι είναι να προσφέρει στο κόμμα, καλύτερα να μην προσφέρει τίποτα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες