Ανοιχτή ερώτηση προς την Διοικούσα Επιτροπή

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ανοιχτή ερώτηση προς την Διοικούσα Επιτροπή

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Δεκ 2012, 18:09

Το piratiko.org είναι spamοσάιτ. Με έχουν ήδη κάνει φίλο 5-6 Ρωσίδες. Επίσης ήταν γλοιώδης ο τρόπος που πλασαρίστηκε σαν "επίσημο" site των πειρατών ενώ δεν είναι. Εγώ γράφτηκα γιατί νόμιζα πως το τρέχουμε εμείς και όχι διάφοροι πουθενάδες εξωραϊστικοί σύλλογοι για τους οποίους μαθαίνω τώρα..
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Δεκ 2012, 18:41

Μαιντανέ μου δεν έχω την όρεξη ούτε να σου απαντήσω,
Αν ήθελα να ήμουν σε αυτό το κόμμα που θέλετε να κάνετε θα ήμουν, προς το παρόν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό,
Που δε θα μοιάζει με τα άλλα, που θα βγάζει δελτία τύπου μόνο αν αφορούν τις αρχές του, που αυτά τα δελτία δε θα μοιάζουν με άλλα, που θα μπορούν ολοι να συμμετέχουν στις αποφάσεις.
Μήπως έχεις αναρωτηθεί γιατί ικανά μέλη δεν ασχολούνται με την ΟΜΕΠ ?
Μήπως πιστεύεις ότι ειναι πρεμούρα μας οι ανακοινώσεις και οι μεταφράσεις ?

Γιά το πληθυντικό (μας):
παριστάνεις ότι δε καταλαβαίνεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις πολύ καλά, το άσχημο θα είναι να μη καταλαβαίνεις............
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 22 Δεκ 2012, 21:55

mike1966 έγραψε:Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους ότι η ΔΕ δεν έχει καμία σχέση απολύτως.
Επίσης, από το συνέδριο και μετά, τα μέλη της ΔΕ κυρίως, και από ό,τι φαίνεται και άλλα πλέον, βομβαρδιζόμαστε με spam.
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον συγκεκριμένα, αν και έχουμε υπόνοιες σοβαρές για τους δημιουργούς τους.
Δυστυχώς, το Πειρατικό Κόμμα βάλλεται εκ των έσω, διότι είτε γίνεται σκόπιμη διαρροή είτε γίνεται κακή φύλαξη της βάσης δεδομένων των μελών μας από όσους τη χειρίστηκαν ή/και τη χειρίζονται.
Εξ' αρχής το συγκεκριμένο πρόβλημα μας έχει απασχολήσει ως ΔΕ. Ωστόσο, προσπαθούμε με όσο πιο ανθρώπινο και διακριτικό τρόπο γίνεται να το χειριστούμε, για να μην οδηγηθούμε σε διάλυση του κόμματος.
Μιχάλης Πετρόπουλος

Οποτε νομιζετε η Ε.Δ με απολυτη εχεμυθεια ειναι ετοιμη να αναλαβει τις ευθυνες της και να φερει τους δημιουργους προ των ευθυνων τους
εαν αυτο κριθει απαραιτητο και με οτι αυτο συνεπαγεται.

Μετα τιμης
Αθανασοπουλος Παναγιωτης
Μελος της Ε.Δ
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Δεκ 2012, 23:31

Το πρώτο που πρέπει να μάθουμε, είναι αν τα email των μελών έχουν διαγραφεί από την "πλατφόρμα" (για να γυρίσω στο θέμα μας).

Μετά μπορούμε να ψάξουμε για τους "εκ των έσω" διαλύτες...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 23 Δεκ 2012, 00:23

εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιοι θελουν να διαλυσουν το κομμα βασει της ανακοινωσεις του μικε1999..
διοτι οι φωνες ακουγονται α) απο ατομα που δεν ειχαν βαλει υποψηφιοτητα για ΔΕ
β) απο ατομα που δεν ηταν κομματοποιημενα.
εκτος αν θεωρει ασφαλιτες. η προβοκατορες οσους αντιδρουν .
περιμενω με ανυπομονησια τα αποτελεσματα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ διακριτικου τροπου παρακολουθησης
του φαινομενου .

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 23 Δεκ 2012, 21:17

Νομίζω ότι έγινε έγινε.

Πρέπει να συζητηθεί επιτέλους ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, τι μέτρα θα παίρνουν οι πειρατές από εδώ και εμπρός για να διασφαλίσουν τα προσωπικά δεδομένα των μελών του κόμματος.

Γιατί τα μέχρι τώρα μέτρα αποδείχτηκαν σουρωτήρι.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Δεκ 2012, 12:00

Ενα καλό παράδειγμα γιά να δείτε γιατί υποστήριξα πως όσοι τους ψήφισαν ήταν μαλάκες.
Εδώ και μέρες εκτός τον mike και το Yiannis κανείς άλλος από τη ΔΕ δεν έχει μπει στο κόπο να σχολιάσει καν το θέμα με το ning. Κάτι παρόμοιο με τον Engels , δε βαριέσαι άστο να καταλαγιάσει και θα το ξεχάσουν και αυτό. Μία ο μαιντανός, μία ο βλάκας, μία ο ένας, μία ο άλλος, θα θάφτεί και αυτό.

Υ.Γ. Δημήτρη, τι πήρε χαμπάρι ο Μιχάλης;;

Έχεις δίκιο, δε το έπιασε καθόλου, αλλού για αλλού, τουλάχιστον εκφράζει τη δυσφορία του για το θέμα επί της ουσίας, μετά που κατάλαβε πως το έχει κάνει ο Μαριότι δεν έχει πεί τίποτα όμως.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 24 Δεκ 2012, 12:38

James έγραψε:
Υ.Γ. Δημήτρη, τι πήρε χαμπάρι ο Μιχάλης;;

Έχεις δίκιο, δε το έπιασε καθόλου, αλλού για αλλού, τουλάχιστον εκφράζει τη δυσφορία του για το θέμα επί της ουσίας, μετά που κατάλαβε πως το έχει κάνει ο Μαριότι δεν έχει πεί τίποτα όμως.

Θα γίνει επίσημο ερώτημα στην Δ.Ε. για να μάθουμε και εμείς τις υπόνοιες και τον μηχανισμό της διακριτικής παρακολούθησης. ;)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 24 Δεκ 2012, 12:46

drafte έγραψε:Νομίζω ότι έγινε έγινε.

Πρέπει να συζητηθεί επιτέλους ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, τι μέτρα θα παίρνουν οι πειρατές από εδώ και εμπρός για να διασφαλίσουν τα προσωπικά δεδομένα των μελών του κόμματος.

Γιατί τα μέχρι τώρα μέτρα αποδείχτηκαν σουρωτήρι.

Δεν υπάρχουν μέτρα που μπορούν να διασφαλίσουν απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα. Αν αυτός που έχει πρόσβαση στα δεδομένα δεν σέβεται τους κανόνες που έχουμε θέσει δεν κάνουμε τίποτα. Εγώ π.χ. όποτε έχω πάρει δεδομένα για συγκεκριμένους λόγους, έχω πάρει τμηματικά, ακριβώς για να μην υπάρξει πρόβλημα διαρροής ακόμα και από λάθος.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 24 Δεκ 2012, 12:59

James έγραψε:Ενα καλό παράδειγμα γιά να δείτε γιατί υποστήριξα πως όσοι τους ψήφισαν ήταν μαλάκες.
Εδώ και μέρες εκτός τον mike και το Yiannis κανείς άλλος από τη ΔΕ δεν έχει μπει στο κόπο να σχολιάσει καν το θέμα με το ning. Κάτι παρόμοιο με τον Engels , δε βαριέσαι άστο να καταλαγιάσει και θα το ξεχάσουν και αυτό. Μία ο μαιντανός, μία ο βλάκας, μία ο ένας, μία ο άλλος, θα θάφτεί και αυτό.

Αγαπητέ (και λιγότερο όμορφε) James Norris,
Για το θέμα του ning ΔΕΝ εμπλέκεται η ΔΕ. Θέλεις να το καταλάβεις; Καλώς. Δεν θέλεις να το καταλάβεις; Πάλι καλώς.
Ότι ερώτηση θέλετε να θέσετε σχετικά με το ning, παρακαλώ εδώ σε μένα.
Το να συνδέονται θέματα ασύνδετα, θεωρώ ότι γίνεται με κάποιο απώτερο σκοπό που ακόμα δεν έχω καταλάβει (ως μαϊντανός έχω μια δυσκολία γρήγορης κατανόησης).

(I'm collecting nick names, please bring some more)

Για το θέμα της ψήφισης από τους 70+ συνέδρους στο 1ο Συνέδριο του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας που ψήφισαν και εξέλεξαν την ΔΕ και την ΕΔ, επιμένεις να υποστηρίζεις ότι ψήφισαν ως μ....
Μέχρι τώρα έλεγες "μαλακισμένα" (κρίνοντας την πράξη και όχι τα πρόσωπα), από την στιγμή που χαρακτηρίζεις τα πρόσωπα άμεσα και ευθέως, μου δίνεις το δικαίωμα να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο. Ψήφισα και εγώ στο Συνέδριο και δεν δέχομαι από κανέναν να με αποκαλεί μαλάκα, λοιπόν σου ζητώ να ανακαλέσεις, άμεσα.
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες