H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η ΕΔ;

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
drafte
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2012, 21:01

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό drafte » 18 Δεκ 2012, 17:11

Μας δουλεύεις;
Παίρνεις της εξαίρεση των 5 ημερών και το κάνεις κανόνα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διάβασε τι λέει το ρημάδι!!!

chprokop έγραψε:Οχι baskin, απλα αγνοει οτι

4.17 Οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος μπορούν να παρακολουθηθούν ελεύθερα από όποιον το επιθυμεί. Το συγκεκριμένο όργανο μπορεί να αποφασίσει με σαφή και επαρκή αιτιολόγηση την άρση του δικαιώματος αυτού, επιτρέποντας όμως, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε μέλος του κόμματος να παρακολουθήσει την συνεδρίαση. Όταν και όπου αυτό είναι εφικτό, οι συνεδριάσεις μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο. Το εκάστοτε συλλογικό όργανο είναι υπεύθυνο για την τήρηση πρακτικών της συνεδρίασης, και την ηχογράφηση της συνεδρίασης σε ηλεκτρονική μορφή, και της δημοσιοποίησης των πρακτικών και του ηχητικού αρχείου κατά το δύναται συντομότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 5 ημέρες μετά από την εκάστοτε συνεδρίαση. Εξαίρεση στα παραπάνω περί πρακτικών και ηχογράφησης αποτελούν οι περιπτώσεις που απαιτούν μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού.

Anyway, μεσα στο γενικοτερο σουρεαλιστικο κλιμα της Ελλαδας του Μνημονιου, εντασσω και τον τρολοτιμητη...



Δηλαδή ποιός ο λόγος που αργεί το ηχητικό αρχείο;

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 4260
Εγγραφή: 14 Οκτ 2011, 14:42
Τοποθεσία: Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό adrian » 18 Δεκ 2012, 18:05

Γίνεται reencoding. Σε intel 4004
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

drafte
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2012, 21:01

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό drafte » 18 Δεκ 2012, 18:57

Vassilis Perantzakis έγραψε:
agelos έγραψε:

δεν είδα πουθενα στοκαταστατικο η ΕΔ να έχει το ρόλο του τραβηχτή αυτιών. και αυτο το αυτεπάγγελτο πάλυ? αλλα ξερουμε. το μονο που θες ειναι να γραφεις. ε γραφε λοιπον εσυ να γραφω κι εγω αλλου.... ελεος πια με το θεμα. κατντησες γραφικος ΚΑΙ κουραστηκός. adios...


Μόνο για θέματα που αναφέρονται στο άρθρο 8 έχει δυνατότητα να δράσει η ΕΔ. Ανάλογα με το θέμα μπορεί είτε μετά από αίτηση μέλους είτε μετά από κάποιο γεγονός.


H ΕΔ πρέπει να δράσει αυτεπάγγελτα, στην περίπτωση αυτή της αδικαιολόγητης καθυστέρησης δημοσίευσης των πρακτικών, ειδικότερα δε του ηχητικού ντοκουμέντου για το οποίο δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, παρά μόνο η τεμπελιά ή τα μαγειρέματα και το κόψιμο-ράψιμο των συζητήσεων.Το καταστατικό παραβιάζεται και η ΕΔ κοιμάται.

8.3.3 Να επιβάλει περιορισμούς ή να αποφασίζει τη διαγραφή μελών του κόμματος που παραβιάζουν το παρόν Καταστατικό, με βάση το άρθρο 3 του παρόντος. (εδώ είναι το αυτεπάγγελτο)
3.4 Κάθε μέλος οφείλει να συμβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο στην προώθηση των αρχών-στόχων του άρθρου 2 του παρόντος.
2.2.2 Την προώθηση της Διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης.

Θα μου πεις, γιατί δεν ηχογράφησες εσύ την συνεδρίαση; Μα γιατί, παρόλο που δεν είμαι μέλος του κόμματος, σέβομαι το:

2.2.3 Τον σεβασμό του ιδιωτικού απορρήτου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ταχεία απονομή δικαιοσύνης, το απόρρητο όλων των επικοινωνιών και την πλήρη ελευθερία του λόγου.

Τα μέλη της ΔΕ, έχουν κάθε δικαίωμα να ορίσουν οι ίδιοι πότε μιλάνε δημόσια και πότε ιδιωτικά. Και δεν έχει κανένας δικαίωμα να τους ηχογραφεί αν δεν το αποδέχονται και δεν δώσουν οι ίδιοι το σήμα ότι "άρχεται η συνεδρίαση" και ότι δέχονται από εδώ και πέρα να ηχογραφηθούν. Από την στιγμή όμως που ξεκινάει η δημόσια κουβέντα, τότε είναι υποχρεωμένοι σύμφωνα με το 2.2.2 και το 4.17, να δώσουν το ηχητικό αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης, αμοντάριστο. Αν δεν το κάνουν αυτό τα μέλη της ΔΕ τότε είναι υπόλογοι στην ΕΔ, και αν η ΕΔ δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα και δεν τους εγκαλέσει, τότε είναι η ίδια υπόλογη.

Για να πούμε και με μια φράση όλα τα παραπάνω:

ΔΕ και ΕΔ, είσαστε για τα μπάζα!

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 5172
Εγγραφή: 12 Φεβ 2012, 13:01
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι - Αττική
Επικοινωνία:

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 18 Δεκ 2012, 20:48

αααααααααααααααααααααα.... μίλησε κανείς; Γιατί κοιμόμουν... :twisted:

Ρε drafte, θα μπουν τα πρακτικά. Περίμενε. Όσο για το ηχητικό δεν ξέρω αν υπήρχε. Αδικαιολόγητη δεν είναι ακόμα η καθυστέρηση. Έχουν μέχρι την Παρασκευή.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

drafte
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2012, 21:01

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό drafte » 18 Δεκ 2012, 20:51

Vassilis Perantzakis έγραψε:Ρε drafte, θα μπουν τα πρακτικά. Περίμενε. Όσο για το ηχητικό δεν ξέρω αν υπήρχε. Αδικαιολόγητη δεν είναι ακόμα η καθυστέρηση. Έχουν μέχρι την Παρασκευή.


Αν δεν γνωρίζεις αν υπάρχει ηχητικό, οφείλεις ως ΕΔ να ερευνήσεις για αυτό ,και όχι να κοιμάσαι όρθιος.
Η καταγραφή είναι υποχρεωτική στις ηχητικές συνεδριάσεις της ΔΕ!

4.17 Οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος μπορούν να παρακολουθηθούν ελεύθερα από όποιον το επιθυμεί. Το συγκεκριμένο όργανο μπορεί να αποφασίσει με σαφή και επαρκή αιτιολόγηση την άρση του δικαιώματος αυτού, επιτρέποντας όμως, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε μέλος του κόμματος να παρακολουθήσει την συνεδρίαση. Όταν και όπου αυτό είναι εφικτό, οι συνεδριάσεις μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο. Το εκάστοτε συλλογικό όργανο είναι υπεύθυνο για την τήρηση πρακτικών της συνεδρίασης, και την ηχογράφηση της συνεδρίασης σε ηλεκτρονική μορφή, και της δημοσιοποίησης των πρακτικών και του ηχητικού αρχείου κατά το δύναται συντομότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 5 ημέρες μετά από την εκάστοτε συνεδρίαση.Εξαίρεση στα παραπάνω περί πρακτικών και ηχογράφησης αποτελούν οι περιπτώσεις που απαιτούν μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του καταστατικού.

Αν έγινε ηχητική συνεδρίαση και δεν υπήρξε ηχητική καταγραφή, αυτό είναι παραβίαση του καταστατικού, και μάλιστα παραβίαση που άπτεται της αρχής του άρθρου 2.2.2, δηλαδή της διαφάνειας. Άρα η ΕΔ οφείλει να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να εγκαλέσει την ΔΕ, τόσο στην περίπτωση που δεν καταγράφει τις ηχητικές συνεδριάσεις της, όσο και στην περίπτωση που κρατήσει ηχητικό αλλά δεν το δημοσιεύσει "το δύναται συντομότερα", δηλαδή στην περίπτωση του ηχητικού άμεσα.

drafte
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2012, 21:01

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό drafte » 18 Δεκ 2012, 21:50

Αυτό είναι το τραγικό. Κατηγορείτε την κυβέρνηση για αδιαφάνεια, κατηγορείτε την δικαιοσύνη ότι κωλυσιεργεί.

Και έρχεστε και φτιάχνετε μέσα στο κόμμα των πειρατών ακριβώς τις ίδιες δομές, και μάλιστα τις στελεχώνετε με άτομα που λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, τρόπο για τον οποίο μεγαλόστομα κατηγορείτε τους άλλους όταν λειτουργούν έτσι. Πως να σας πιστέψει μετά κανείς, πως να σας ψηφίσει αφού και εσείς οι ίδιοι ακριβώς τα ίδια κάνετε, το ίδιο σκατά και μάλιστα σε θέματα απείρως ευκολότερα;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και drafte, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 8666
Εγγραφή: 23 Δεκ 2011, 23:28
Τοποθεσία: Σύρος, Κυκλάδες

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Δεκ 2012, 21:52

drafte έγραψε:Αυτό είναι το τραγικό. Κατηγορείτε την κυβέρνηση για αδιαφάνεια, κατηγορείτε την δικαιοσύνη ότι κωλυσιεργεί.

Και έρχεστε και φτιάχνετε μέσα στο κόμμα των πειρατών ακριβώς τις ίδιες δομές, και μάλιστα τις στελεχώνετε με άτομα που λειτουργούν ακριβώς όπως αυτά τα οποία κατηγορείτε. Πως να σας πιστέψει μετά κανείς, πως να σας ψηφίσει αφού και εσείς ακριβώς τα ίδια κάνετε, και μάλιστα το ίδιο σκατά;


Δυστυχώς πρέπει να πας στο Facebook να τα πεις, γιατί εδώ δεν τα βλέπουν... :mrgreen: :mrgreen:
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 1803
Εγγραφή: 14 Ιαν 2012, 19:41
Τοποθεσία: Δράμα και Καλαμαριά

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό chprokop » 18 Δεκ 2012, 21:55

Στο τρολ δεν απαντα κανεις...
Εχει την τυχη του Γκολουμ!

Ανεστιος και αφιλος θα αφανιστει στο τελος της ιστοριας, καταδικασμενος στη χλευη και ικετευοντας για τον οικτο των αλλων :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

drafte
Δημοσιεύσεις: 528
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2012, 21:01

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό drafte » 18 Δεκ 2012, 21:57

chprokop έγραψε:Στο τρολ δεν απαντα κανεις...
Εχει την τυχη του Γκολουμ!

Ανεστιος και αφιλος θα αφανιστει στο τελος της ιστοριας, καταδικασμενος στη χλευη και ικετευοντας για τον οικτο των αλλων :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


Μόλις περιέγραψες την τύχη που θα έχει το κόμμα σας αν δεν βάλετε μυαλό.
Και πάμε και στοίχημα , ότι θέλεις.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 8666
Εγγραφή: 23 Δεκ 2011, 23:28
Τοποθεσία: Σύρος, Κυκλάδες

Re: H ΔΕ συνεδρίασε στις 17, και πρακτικά ακόμα! Τι κανει η

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Δεκ 2012, 21:59

Το παίζω και εγώ το στοίχημα. Troll, troll αλλά όσο τον "παίζουμε" με κάποια θέματα, έτσι είναι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες