Αγαπητοί μου φίλοι..Το πρόβλημα μας.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αγαπητοί μου φίλοι..Το πρόβλημα μας.

Δημοσίευσηαπό chprokop » 05 Δεκ 2012, 17:42

Μη γινεστε ριψασπιδες! Θα κανετε αυτο που κατηγορειτε τους πολιτικους?
Με την πρώτη δυσκολία στησανε κολο στους ξενους? Νομιζω οτι ο καθενας εδω
μεσα ηταν πιο συνειδητοποιημενος πριν "πειρατευσει".

Η παρουσα "κριση" (για μενα ειναι μια δοκιμασια ΓΙΑ ΚΑΛΟ) δεν ειναι τπτ
στο μακελειο που θα γινει μολις εμφανιστουν δημοσκοπικα ποσοστα του 1%.
Γιατι τοτε θα δεχθουμε από έξω σχεδιασμενη διασπαστικη κινηση.
Σημερα τρωγομαστε απο μονοι μας.

Το μεγα προβλημα δεν ειναι ιδεολογικο, αλλα ΦΑΤΡΙΑΣΤΙΚΟ.
Σαν Ελληναραδες νομιζουμε οτι εχουμε ομαδες. ΙΤηδες και Mumbleαδες.

Αστεια πραγματα. Εγω βλεπω την κατασταση οχι βασει προσωπων
αλλα δυναμικης. Επρεπε περισσοτερο να νοιαζονται ολοι για το τι ειναι
οι ΠΕΙΡ και πως θα λειτουργουν με οσα επικυρωσαν στο ΣΥνεδριο
και καθολου με τις συνεπειες που μπορει να εχει για τους φιλους μας.

Ειμαστε κομμα και οχι παρεα. Διοικηση ασκειται παγκοσμιως και σε ολα
τα συστηματα με βαση ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Αν θελουμε παρεες, ειμαστε αλλη μια ομαδα πολιτικαντηδων
που θελουν το ποσοστο τους στην πιτα της εκλογικης επιρροης.

Αν δειξουμε γενναιοτητα, θα πετυχουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ. Και θα φερουμε πολλαπλασιους απο οσους ειναι ηδη στους ΠΕΙΡ.
Αν δειξουμε συμβιβασμο με τις ελληνικες ιδιαιτεροτητες, θα αναρωτιομαστε γιατι αλλο ενα πειραμα απετυχε.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ειναι που θα δωσει τη λυση. Και θα απελευθερωσει νεες δυναμεις.
Οσοι μεινουν μετα (και ας ειναι λιγοτεροι, αν ειναι) θα ειναι ετοιμοι για τη σοβαρη προκληση.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 05 Δεκ 2012, 17:45

chprokop έγραψε:Αν δειξουμε γενναιοτητα, θα πετυχουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ. Και θα φερουμε πολλαπλασιους απο οσους ειναι ηδη στους ΠΕΙΡ.
Αν δειξουμε συμβιβασμο με τις ελληνικες ιδιαιτεροτητες, θα αναρωτιομαστε γιατι αλλο ενα πειραμα απετυχε.

Οσοι μεινουν μετα (και ας ειναι λιγοτεροι, αν ειναι) θα ειναι ετοιμοι για τη σοβαρη προκληση.

Συμφωνώ απόλυτα.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Δεκ 2012, 17:46

Βαστάω μικρό καλάθι. 6 στα 7 μέλη της ΔΕ έχουν με πράξεις και λόγους ακυρώσει αυτά που υποσχέθηκαν. What do?
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 05 Δεκ 2012, 17:53

Μηπως θα πρεπει να δουμε την πολεμική που αναπτυχθηκε κατα της ΔΕ πριν καν ξεκινησει;
Δεν ειναι επαγγελματιες πολιτικοι, προσπαθουν να βρουν τον βηματισμο τους οπως ολοι.
Αν ειχες ενα νομικο, εναν δημ.υπαλληλο ή καποιον εξοικειωμενο με επιτροπες, ληψη αποφασεων, γραφειοκρατια, στη ΔΕ
δεν θα ειχες το επικοινωνιακο Βατερλω (ειναι σιγουρο).

Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να τους βοηθησουμε πχ στην τηρηση πρακτικων, στην οργανωση του κομματος κλπ.
ωστε να εχουν πορους να διαχειριστουν. ΣΗμερα προσπαθουν να διαχειριστουν την αμφισβητηση αυτων που τους εξελεξαν
(κατι σαν τον οχλο που ζητησε απο τον Καισαρα να απολυσει τον Βαραβα απο τις φυλακες).

Απο κει και περα καποιες βλαπτικες για το κομμα συμπεριφορες (κατα τη γνωμη μου) υπηρξαν και θα αντιμετωπισθουν ΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 05 Δεκ 2012, 17:56

chprokop έγραψε:Μηπως θα πρεπει να δουμε την πολεμική που αναπτυχθηκε κατα της ΔΕ πριν καν ξεκινησει;
Δεν ειναι επαγγελματιες πολιτικοι, προσπαθουν να βρουν τον βηματισμο τους οπως ολοι.
Αν ειχες ενα νομικο, εναν δημ.υπαλληλο ή καποιον εξοικειωμενο με επιτροπες, ληψη αποφασεων, γραφειοκρατια, στη ΔΕ

Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να τους βοηθησουμε πχ στην τηρηση πρακτικων, στην οργανωση του κομματος κλπ.
ωστε να εχουν πορους να διαχειριστουν. ΣΗμερα προσπαθουν να διαχειριστουν την αμφισβητηση αυτων που τους εξελεξαν
(κατι σαν τον οχλο που ζητησε απο τον Καισαρα να απολυσει τον Βαραβα απο τις φυλακες).

Απο κει και περα καποιες βλαπτικες για το κομμα συμπεριφορες (κατα τη γνωμη μου) υπηρξαν και θα αντιμετωπισθουν ΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΡΙΖΕΙ.

Κανείς μας δεν είναι πολιτικός και κανείς δεν έχει το αλάνθαστο. Αλλά να το καταλαβαίνουμε και όλοι. Αλλιώς υπάρχει το καταστατικό όπως λες.

Δυστυχώς με αυτά που άκουσα χθες, δεν έχουν καταλάβει στην ΔΕ γιατί ο θόρυβος. Ούτε καν αυτά που λες. Νομίζουν ότι καλώς έπραξαν και κακώς τους την είπαν. Και συνεχίζουν να μην ενημερώνουν λες και δεν έχει γίνει κάτι. Ως άτομα, μπορεί να τους συμπαθώ, αλλά ως ομάδα αποτυγχάνουν. Στην χθεσινή συνεδρίαση δεν μίλησαν για την ουσία, αλλά για το ότι τους την είπαν!!!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Δεκ 2012, 18:03

Για να καταλάβω τι εννοείς. Πιστεύεις πως το θέμα της εκπροσώπησής μας είναι απλά παρεξήγηση και επικοινωνιακό λάθος; Επίσης τι σχέση έχει η γραφειοκρατία; Η ΔΕ 3 πραγματάκια έχει να κάνει όχι να διοικήσει την χώρα. Σε κάθε περίπτωση δεν της προσάπτει κανείς λάθη στον τύπο αλλά στην ουσία.

Αφενός δεν ζήτησαν ποτέ βοήθεια και αφετέρου πιστεύουν πως τα έκαναν όλα μια χαρά (χθεσινή συνεδρίαση). Πως να βοηθήσεις κάποιον που δεν σου λέει τι κάνει και επιπλέον δεν παραδέχεται πως κάτι έγινε λάθος;

Το πρόβλημά μου είναι αυτό ακριβώς. Αλαζονικά αποφασίζουν και διατάζουν και δεν έχουν καμία διάθεση συνεργασίας. Τα σημαντικά είτε τα κρύβουν (Πιπίγιου) είτε τα παραπέμπουν στις καλένδες (σύστημα ψηφοφορίας) με ανούσιες συζητήσεις και προφάσεις (ποιος είναι ο σοφός του Εδιμβούργου που θα αποφανθεί για το liquid, και γιατί αυτές οι προτάσεις δεν συζητούνται δημόσια στο φόρουμ;).

Χρόνος για τα σημαντικά δεν υπάρχει αλλά για τα προσωπικά κόμπλεξ του καθενός βρίσκεται (δεκάλογος συστάσεων).

Οπότε δεν μου φαίνεται πως η αμφισβήτηση είναι αβάσιμη και απόλυτα λογικό πως η υπομονή και η καλή θέληση εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς.

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 05 Δεκ 2012, 18:11

Αυτων των οποιων η υπομονη εξαντλειται γρηγορα (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ) σπανε τα μουτρα τους στις πορειες, τις καταληψεις
και λοιπες "αγωνιστικες" μορφες που τους οδηγησαν στο Μνημονιο3. Προβλημα να ξαναψηφισουν τους δυναστες τους δεν ειχαν βεβαια κανενα.

Αν τηρουσαν πρακτικα, δεν θα ειχαν κανενα απολυτως προβλημα. Και ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η αισιοδοξια οτι με την εκλογη θα επαιρνε βηματισμο το κομμα οφειλεται μαλλον σε αγνοια κινδυνου.
Προισταμενοι στις ΔΟΥ αλλαζουν σαν τα πουκαμισα. Οι πετυχημενοι ομως ειναι δυσευρετοι και τους θυμουνται ολοι.

Μην ξεγραφεις την τωρινη Διοικουσα. Μεσα στον αρχικο ενθουσιασμο ξεχασε οτι η απραξια της προηγουμενης
τους ειχε μαζεψει ενα πολυ βαρυ φορτιο. Και καποιες αλλαγες στο ΣΥνεδριο τους φορτωσαν και αλλες ευθυνες
σε ενα κομμα που ολοι ποσταρουν βαρια , αλλα δεν αναλαμβανουν και κανενα εργο (θαρρεις και το κομμα εχει υπαλληλους και πληρωνει...)

Γυριζω ομως στη μτφ (με τοσες συνεδριασεις και τοσο Mumble δεν προλαβαινω να τελειωσω το κομματι μου) :( :( :( :(

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Δεκ 2012, 18:14

Δηλαδή κρίνεις πως οι εύλογες ερωτήσεις ενός μέλους δεν αξίζουν ούτε μια απάντηση; Τσάμπα μεταφράζεις, δεν ενδιαφέρει κανέναν απ'ότι βλέπεις.

http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=140&t=2943

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 05 Δεκ 2012, 20:02

Εμένα δεν με ενοχλει η προχειροτητα αλλα η κακοηθεια.
Γιατι η πρωτη διορθωνεται, ενω η δευτερη θελει πολυ χρονο και αν...

Σωστα τα ερωτηματα, αλλα προθυμοποιηθηκε κανεις να αναλαβει τετοιους ρολους
ή αφήσαμε τον Μαριοτι να αλωνιζει (γιατι δεν νομιζω να εμεινε κανεις με την αμφιβολια
περι τουτου-μεχρι και like σε σελιδα Πειρατων Μακεδονιας ειδαμε)?

Δεν ειδα λοιπον αντιπαραθεση ιδεων, αλλα λευκες επιταγες.

Το ευκολο ειναι να πεταξουμε στην πυρα μια ΔΕ (μετα την επομενη).
Το δυσκολο να στελεχωσουμε ικανοποιητικα το κομμα (και αυτο θα το κανουμε
μαζευοντας κοσμο ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, οχι περιμενοντας τη φωτιση σε 7 ατομα)

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 05 Δεκ 2012, 20:10

Δεν ειδα λοιπον αντιπαραθεση ιδεων, αλλα λευκες επιταγες.

Μα που το είδες αυτό ρε Χριστόφορε; Θα με τρελάνεις; Λες και έχουμε το μαγικό λυχνάρι να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας. Εγώ αυτά τα 2 -3 που είδα έκανα την αντιπαράθεση και χαρακτηρίστηκα "γκρινιάρης" μεταξύ άλλων και από σένα, η στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει αξιωθεί να μου απαντήσει κανείς, και ούτε που πιστεύω πως θα αξιωθεί.

Την κριτική την καταλαβαίνω γιατί είμαι αντιπαθέστατος, το παραδέχομαι. Αλλά όχι και πως έδωσα εγώ και οι υπόλοιποι λευκές επιταγές...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες