Απεργία.

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Απεργία.

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 21:27

drafte έγραψε:ρε φίλε έκαναν συνεδρίαση και αποφάσισαν εν κρυπτώ;
Αν ναι, τι άλλο περιμένετε;
γελοίοι είσαστε!

Δεν έκαναν ούτε συνεδρίαση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία. Τηλέφωνα παίρνει ο ένας τον άλλον...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 03 Δεκ 2012, 21:28

zio_donnie έγραψε:
drafte έγραψε:ρε φίλε έκαναν συνεδρίαση και αποφάσισαν εν κρυπτώ.
τι άλλο περιμένετε;
γελοίοι είσαστε!

Τι θες να κάνουμε να τους κρεμάσουμε; Τι θα γίνει αν περάσει και μια δύο μέρες; Μέχρι χτες λέγαμε πως οι βιασύνες και τα κατεπείγοντα είναι κατακριτέα, τώρα που δεν μας αρέσει κάτι, πυρ ομαδόν κατά δικαίων και αδίκων;

Δεδομένου πως ο κόσμος δεν θα σταματήσει να γυρνάει αν οι Πειρατές δεν έχουν ΔΕ για μια εβδομάδα, ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει. Οι καθυστερήσεις και το νόημα τους θα εξηγηθούν μαζί με τα υπόλοιπα και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ελα δεν μπορώ να ακούω αηδείες!

Ψηφίζει ονομαστικά το σώμα, και όσο τα ΝΑΙ είναι περισσότερα από τα ΟΧΙ, παραμένουν σε διαθεσιμότητα, εκτός ΔΕ.
Τόσο απλά.
Δεν θα πάθουν και τίποτα να μείνουν εκτός ΔΕ κάποιο διάστημα.
Ενώ όσοι παραμένουν με νύχια και δόντια γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, αυτό είναι πέρα για πέρα ύποπτο για τον ρόλο που παίζουν.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και drafte, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 03 Δεκ 2012, 21:30

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Δεν πρόκειται να υπάρχει απάντηση σήμερα γιατί δεν θα είναι εκεί η ΔΕ να μας δώσει τα δεδομένα. Θα συναντηθούν αύριο και θα δούμε. Υποθέτω θα μας πουν τότε. Αλλιώς εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι παίζουμε τις κουμπάρες... Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Όταν κάποιος κάνει λάθος, απλά θα πρέπει να το παραδέχεται.

Καλά το όριο της σοβαρότητας το έχουν ξεπεράσει κάποιοι μέρες τώρα. Όταν με το κάλο αποφασίσουν και πουν τι σκατά έχει γίνει και εσείς πάρετε μια απόφαση, πρέπει να είναι καθαρή και ικανή να μας επιτρέψει να συνεχίσουμε (όσοι μείνουμε) με εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Γιατί αυτό είναι το πρόβλημα πια, το πλήγμα στην εμπιστοσύνη είτε στις προθέσεις, είτε στις ικανότητες των εμπλεκομένων είναι πολύ μεγάλο. Δυστυχώς ενώ δεν είναι ο ρόλος της ΕΔ αυτός, θα ευχόμουν να είστε περιττοί, είστε εσείς που πρέπει να βρείτε και να προτείνετε πως θα βγούμε από την κρίση.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 21:34

Να τις λες και να τις κάνεις όμως είσαι πρώτος. Χαλάρωσε και απόλαυσε το.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 03 Δεκ 2012, 21:36

zio_donnie έγραψε:

Να τις λες και να τις κάνεις όμως είσαι πρώτος. Χαλάρωσε και απόλαυσε το.

πήγαινε παιδί μου να ψηφίσεις πια είναι η άποψή σου, αντί να είσαι δουλάρα και να περιμένεις τον απομηχανής θεό της ΕΔ.
και άσε τις εξυπνάδες και τα ευφυολογήματα.

Δυό άτομα είσαστε, και θέλετε και ΕΔ, με πρωτόδικες, δευτερόδικες και άρειο πάγο!
Εϊχατε άρειο πάγο και στην άνω τραχανοπλαγιά;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και drafte, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 21:39

εξυπνάδες και τα ευφυολογήματα

Εγώ ζω για να κάνω τον εξυπνάκια. Και το να ψηφίσω στο threadακι σου για να παίζεις με τα σκριπτάκια δεν το θεωρώ και λύση.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 03 Δεκ 2012, 21:42

'Αμα σε χαλάει φτιάξε δικό σου θρεντ και μέτρα τις ψήφους με το χέρι.

Είπαμε, δυό άτομα είσαστε όλοι και όλοι, αφήστε τις δίκες του αιώνα! Και ούτε θα πάθει τίποτα η ΔΕ ή κάποιο μέλος της, άμα μείνει λιγάκι (ή όσο χρειάζεται) σε διαθεσιμότητα.

Φουσκωμένα "εγώ". Η ΔΕ να το παίζει πλανητάρχης, και η ΕΔ να φοράει τήβενο και μπουκλοτές περούκες! Και από την άλλη μεριά το "σώμα" να τραβάει τον ....ανήφορο!

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 03 Δεκ 2012, 22:13

drafte έγραψε:'Αμα σε χαλάει φτιάξε δικό σου θρεντ και μέτρα τις ψήφους με το χέρι.

Είπαμε, δυό άτομα είσαστε όλοι και όλοι, αφήστε τις δίκες του αιώνα! Και ούτε θα πάθει τίποτα η ΔΕ ή κάποιο μέλος της, άμα μείνει λιγάκι (ή όσο χρειάζεται) σε διαθεσιμότητα.

Φουσκωμένα "εγώ". Η ΔΕ να το παίζει πλανητάρχης, και η ΕΔ να φοράει τήβενο και μπουκλοτές περούκες! Και από την άλλη μεριά το "σώμα" να τραβάει τον ....ανήφορο!

Η συμπεριφορά σου θυμίζει τους αλαλαγμούς των "αγανακτισμένων". Το "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" δεν είναι στο στυλ μου, και ούτε θεωρώ τις κρεμάλες λύση. Το υπέρτατο δείγμα πολιτισμού της σύγχρονης Ελλάδας ήταν που δίκασε τους δικτάτορες και τους έβαλε φυλακή χωρίς αχρείαστες ακρότητες. Η δημοκρατία δεν βιάζεται, ούτε λειτουργεί με φωνές και αντάρα. Διαδικασίες έχουμε και ας είναι και δυσκίνητες ή ελλειματικές, μεγάλα παιδιά είμαστε, θα το συζητήσουμε και τέλος.

Άκυρες ψηφοφορίες που δημιουργούν αχρείαστη ένταση διασκεδάζουν μόνο εσένα που έχεις το χαβά σου, και κάνουν κακό σε όσους θέλουν ένα κόμμα επειδή έχουν κάτι να πουν και δεν θέλουν απλά να φωνάζουν για να παίρνουν αέρα τα πνευμόνια τους.

Και αν αρχίσεις πάλι τις παπαριές σου θα το τρολάρω πάλι μέχρι να γονατίσει because I can play that game too. Cheers.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 03 Δεκ 2012, 22:17

drafte έγραψε:'Αμα σε χαλάει φτιάξε δικό σου θρεντ και μέτρα τις ψήφους με το χέρι.

www.trollradio.gr
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 03 Δεκ 2012, 23:18

zio_donnie έγραψε:

Η συμπεριφορά σου θυμίζει τους αλαλαγμούς των "αγανακτισμένων". Το "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" δεν είναι στο στυλ μου, και ούτε θεωρώ τις κρεμάλες λύση. Το υπέρτατο δείγμα πολιτισμού της σύγχρονης Ελλάδας ήταν που δίκασε τους δικτάτορες και τους έβαλε φυλακή χωρίς αχρείαστες ακρότητες..

Όταν μιλάω για φουσκωμένα "εγώ" και ψωνάρες , αυτό ακριβώς που λέει παραπάνω εννοω!
ΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ;
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ;
ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ;
'Η ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ;
ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

είσαι μεγάλη ψωνάρα!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες