PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: PirateLeaks - μια επώνυμη προσέγγιση

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 03 Δεκ 2012, 14:36

agelos έγραψε:εγω θα ρωτησω εδω και μετα σε νεο θέμα αν δεν πάρω απάντηση. Η Ε.Δ. τι έχει να πέι για το περιστατικο?

Σου απαντησα και σε αλλο νημα.Η Ε.Δ συνεδριαζει σημερα μαζι με ολη την Δ.Ε στις 22.30 σε συνεχεια της χθεσινης συνεδριασης χωρις να εχει καταληξει ακομα σε αποφαση.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 03 Δεκ 2012, 14:38

SilindeElendil έγραψε:
agelos έγραψε:εγω θα ρωτησω εδω και μετα σε νεο θέμα αν δεν πάρω απάντηση. Η Ε.Δ. τι έχει να πέι για το περιστατικο?

Σου απαντησα και σε αλλο νημα.Η Ε.Δ συνεδριαζει σημερα μαζι με ολη την Δ.Ε στις 22.30 σε συνεχεια της χθεσινης συνεδριασης χωρις να εχει καταληξει ακομα σε αποφαση.

Η ΕΔ θα πάρει απόφαση αφού στην σημερινή κοινή συνεδρίαση θα ακούσει όλους τους εμπλεκόμενους.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 03 Δεκ 2012, 14:51

SilindeElendil έγραψε:

για να δουμε γιατι έχουμε καταντήσει πιο γραφειοκρατικοί και απο το ελληνικο δημοσιο. σε τετοια θεματα η "εκδίκαση" πρέπει να είναι άμμεση. :?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 03 Δεκ 2012, 14:56

agelos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:

για να δουμε γιατι έχουμε καταντήσει πιο γραφειοκρατικοί και απο το ελληνικο δημοσιο. σε τετοια θεματα η "εκδίκαση" πρέπει να είναι άμμεση. :?

Αμεση ειναι η εκδίκαση. Οταν δεν εμαφανίζεται ομως κανενας απο την ΔΕ πλην του Μαρίοττι πως να παρουμε αποφαση αν δεν ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 14:56

yiannpap έγραψε:Αμεση ειναι η εκδίκαση. Οταν δεν εμαφανίζεται ομως κανενας απο την ΔΕ πλην του Μαρίοττι πως να παρουμε αποφαση αν δεν ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους.

Ο οποίος δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 03 Δεκ 2012, 15:01

γι αυτο θα πρεπει να βρούμε λύση. στα ελληνικα δικαστηρια γινεται και εκδίκαση χωρις φυσικη παρουσία. ίσως μετα απο 2-3 προειδοποιήσεις (που θα περιλαμβάνονται και τηλεφωνική ενημέρωση για ευνοειτους λόγους) να γίνεται εν αγνοία τους. αλλα ειναιεκτς νήματος η απάντηση μου. ας μείνει όμως στα μυαλά όλων μας και να το προωθήσουμε για να έχουμε λύση και γι αυτό...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 03 Δεκ 2012, 20:51

απο την mailing list της IT

Μετά τις εξελίξεις που όλοι παρακολουθείτε (φαντάζομαι), τις προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι αντί να λαμβάνω απαντήσεις (είτε ως πρόσωπο είτε ως θεσμικά εκλεγμένος της Ε.Δ.), την προσπάθεια φίμωσης από κάποιους, τις πρακτικές κωλυσιεργίας και τον εμπαιγμό από εκλεγμένα μέλη της Δ.Ε.

ανακοινώνω ότι κατεβαίνω σε απεργία από τα εθελοντικά μου καθήκοντα. Θα εκτελώ μόνο εργασίες που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των συστημάτων.

Αισιοδοξώ για την κατανόηση σας και για την θετική εξέλιξη όλου αυτού για το κόμμα Πειρατών Ελλάδας στο οποίο συνεχίζω να θέλω να προσφέρω.

Στράτος Ζολώτας.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 03 Δεκ 2012, 20:53

ταμειο 7/11/2012
Συνημμένα
TAMEIO SHARED_07-11-12.xls
(61.5 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 289 φορές

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 20:55

pappasadrian έγραψε:ταμειο 7/11/2012

Τι είναι τούτο; Έχει κάτι που δεν βλέπω;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 03 Δεκ 2012, 20:56

ναι.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες