I recieved an e-mail from Mariotti Giorgio giving him the delegation
Live streaming of the European Pirates Conference in Manches
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Live streaming of the European Pirates Conference in Man
ελαβα απαντηση απο τον υπευθυνο επικοινωνιας με απομακρυσμενους συνεδρους της συσκεψης
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Έχω κάποιες ερωτήσεις:
Έχουμε International Coordinator?
Αν ναι, ποιος τον όρισε?
Σε ποια πρακτικά υπάρχει?
Έχουμε International Coordinator?
Αν ναι, ποιος τον όρισε?
Σε ποια πρακτικά υπάρχει?
https://twitter.com/e_kastrinakis
Εγώ δεν εχω προβλημα που έχουμε εκπρόσωπο,
Έχω πρόβλημα που ψηφίζουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Εμπιστευόμαστε την γνώμη του ενος (που μπορεί να εχει δίκιο και να ειναι άριστος), αλλά δεν μεταφέρει την άποψη του Κόμματος που είναι και η ουσία του αντιπροσώπου.
Μέχρι να έχουμε συνδιαμορφώσει άποψη καλο ειναι να απέχουμε απο τέτοια event.
Πόσο πια με το άρπα κόλλα;
Και μην ακούσω οτι ήταν επείγον, το ξέραμε μήνες οτι θα γινει και αδιαφορήσαμε, άρα (κακώς) δεν μας ένοιαζε, αρα δεν έπρεπε να πάμε.
Με λίγα λόγια είτε η ΔΕ πηρε την (λαθος) απόφαση να συμμετέχουμε παρόλο που δεν έχουμε θέσεις και άποψη, είτε δεν πήρε απόφαση (και καλά έκανε γιατί δεν είχαμε άποψη) πρέπει να δούμε τι έγινε και συμμετέχουμε σε ψηφοφορίες που δεν έχουμε γνώση.
Έχω πρόβλημα που ψηφίζουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Εμπιστευόμαστε την γνώμη του ενος (που μπορεί να εχει δίκιο και να ειναι άριστος), αλλά δεν μεταφέρει την άποψη του Κόμματος που είναι και η ουσία του αντιπροσώπου.
Μέχρι να έχουμε συνδιαμορφώσει άποψη καλο ειναι να απέχουμε απο τέτοια event.
Πόσο πια με το άρπα κόλλα;
Και μην ακούσω οτι ήταν επείγον, το ξέραμε μήνες οτι θα γινει και αδιαφορήσαμε, άρα (κακώς) δεν μας ένοιαζε, αρα δεν έπρεπε να πάμε.
Με λίγα λόγια είτε η ΔΕ πηρε την (λαθος) απόφαση να συμμετέχουμε παρόλο που δεν έχουμε θέσεις και άποψη, είτε δεν πήρε απόφαση (και καλά έκανε γιατί δεν είχαμε άποψη) πρέπει να δούμε τι έγινε και συμμετέχουμε σε ψηφοφορίες που δεν έχουμε γνώση.
laskaris_vasilis έγραψε:panos427 έγραψε:Στο συνέδριο της Χαβάης, πάντως, προθυμοποιούμαι να εκπροσωπήσω το κόμμα εγώ! (Κάνω πέτρα την καρδιά μου...)
Για όποιον "ανησυχεί"¨!!!
ο panos τα είπε όλα!!!!!!!!
....... Υπάρχει πρόβλημα!!!!!
Το υπονούμενό του, είναι το νούμερο "ένα" σε ότι σκέφτομαι!!!!!
.... Αλλά....... πέρα από "κολλήματα".......
........................... Άσχετο με τα "κωλήματα" που επικαλούνται οι "κολλημένοι"!!!!
...... Πειρατικά πάντα!!!!!!
Επειδή σε αρέσει να μιλάς με υπονοούμενα, έχουμε επτά μέλη του κόμματος πειρατών ελλάδος από οσο καταλάβει από συζητήσεις στο mumble και στο forum στην Αγγλία που και την δυνατότητα έχουν να πάνε να εκπροσωπήσουν το κόμμα και χωρίς να απαιτήσουν καμία οικονομική ή άλλη στήριξη από το κόμμα, πέρα την βοήθεια σε θέμα εκπροσώπησης (λέγεται on line διαβούλευση με την βάση του εκπροσώπου που ακόμα κάποια πειρατάκια ούτε καν το έχουν φανταστεί σαν υλοποιήση, πολύ περισσότερο να δημιουργήσουν διαύλους, όταν μέχρι το τελευταίο τηλεοπτικό κανάλι έχει ακουστικό στο αυτί του δημοσιογράφου).
Είπα θα μπορούσα να πάω εγώ γιατί μένω μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Manchester και ακόμα και αν δεν μπορέσω να γυρίσω το βράδυ σπίτι μου, έχω δουλέψει τρία χρόνια στο Manchester και έχω που να μείνω.
Προβλήματα που θα μπορούσε να είχε κάποιος από το Λονδίνο αλλά και πάλι αν είχε βγεί ανακοίνωση θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να γίνει μια αιτία να οργανωθούμε σαν τοπικό γραφείο ( με 2.000.000 έλληνες σε ηλίκιες 18-35 που είναι το target group μας και είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Βρετανία ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό θα ήταν να εμφανίζεται η τοπική πειρατική κοινότητα επίσημα)
Αλλά είπαμε σημαντικό είναι να φιλόσοφουμε και οι μόνες πράξεις που κάνουμε να είναι για να γίνουμε παραρτήματα άλλων κομμάτων.
Αν ο φίλος Πάνος θέλει και μπορεί να καλύψει τα έξοδα μεταβίβασης και διαμονής στην Hawaii ευχαρίστως να πάει, και αν θέλει να τον βοηθήσω να μην χρειαστεί τα έξοδα διαμονής στέλνοντας σε κάτι φίλους σε fraternity στο τοπικό πανεπιστήμιο ή στην τοπική κοινότητα των surfers ανάλογα με το που γουστάρει, για να έχει και τα τυχερά του
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
Kotsos έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:panos427 έγραψε:Στο συνέδριο της Χαβάης, πάντως, προθυμοποιούμαι να εκπροσωπήσω το κόμμα εγώ! (Κάνω πέτρα την καρδιά μου...)
Για όποιον "ανησυχεί"¨!!!
ο panos τα είπε όλα!!!!!!!!
....... Υπάρχει πρόβλημα!!!!!
Το υπονούμενό του, είναι το νούμερο "ένα" σε ότι σκέφτομαι!!!!!
.... Αλλά....... πέρα από "κολλήματα".......
........................... Άσχετο με τα "κωλήματα" που επικαλούνται οι "κολλημένοι"!!!!
...... Πειρατικά πάντα!!!!!!
Επειδή σε αρέσει να μιλάς με υπονοούμενα, έχουμε επτά μέλη του κόμματος πειρατών ελλάδος από οσο καταλάβει από συζητήσεις στο mumble και στο forum στην Αγγλία που και την δυνατότητα έχουν να πάνε να εκπροσωπήσουν το κόμμα και χωρίς να απαιτήσουν καμία οικονομική ή άλλη στήριξη από το κόμμα, πέρα την βοήθεια σε θέμα εκπροσώπησης (λέγεται on line διαβούλευση με την βάση του εκπροσώπου που ακόμα κάποια πειρατάκια ούτε καν το έχουν φανταστεί σαν υλοποιήση, πολύ περισσότερο να δημιουργήσουν διαύλους, όταν μέχρι το τελευταίο τηλεοπτικό κανάλι έχει ακουστικό στο αυτί του δημοσιογράφου).
Είπα θα μπορούσα να πάω εγώ γιατί μένω μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Manchester και ακόμα και αν δεν μπορέσω να γυρίσω το βράδυ σπίτι μου, έχω δουλέψει τρία χρόνια στο Manchester και έχω που να μείνω.
Προβλήματα που θα μπορούσε να είχε κάποιος από το Λονδίνο αλλά και πάλι αν είχε βγεί ανακοίνωση θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας και να γίνει μια αιτία να οργανωθούμε σαν τοπικό γραφείο ( με 2.000.000 έλληνες σε ηλίκιες 18-35 που είναι το target group μας και είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Βρετανία ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό θα ήταν να εμφανίζεται η τοπική πειρατική κοινότητα επίσημα)
Αλλά είπαμε σημαντικό είναι να φιλόσοφουμε και οι μόνες πράξεις που κάνουμε να είναι για να γίνουμε παραρτήματα άλλων κομμάτων.
Αν ο φίλος Πάνος θέλει και μπορεί να καλύψει τα έξοδα μεταβίβασης και διαμονής στην Hawaii ευχαρίστως να πάει, και αν θέλει να τον βοηθήσω να μην χρειαστεί τα έξοδα διαμονής στέλνοντας σε κάτι φίλους σε fraternity στο τοπικό πανεπιστήμιο ή στην τοπική κοινότητα των surfers ανάλογα με το που γουστάρει, για να έχει και τα τυχερά του
Αλλού βαρούν τα όργανα, αλλού χορεύει η νύφη!!

Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
pappasadrian έγραψε:ελαβα απαντηση απο τον υπευθυνο επικοινωνιας με απομακρυσμενους συνεδρους της συσκεψηςI recieved an e-mail from Mariotti Giorgio giving him the delegation
Μαριότι, kailor και laskaris που φωνάζουν για το delegation είναι υπέρ του delagation;
Θα πάθουμε πνευμονία παιδιά από την ασυνέπεια. Ή μας έχετε για καθυστερημένους ή μας κοροϊδεύετε....
Τέσπα, θα τοποθετηθώ από αύριο γιατί πρέπει να είμαι off-line σήμερα....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:pappasadrian έγραψε:ελαβα απαντηση απο τον υπευθυνο επικοινωνιας με απομακρυσμενους συνεδρους της συσκεψηςI recieved an e-mail from Mariotti Giorgio giving him the delegation
Μαριότι, kailor και laskaris που φωνάζουν για το delegation είναι υπέρ του delagation;
Θα πάθουμε πνευμονία παιδιά από την ασυνέπεια. Ή μας έχετε για καθυστερημένους ή μας κοροϊδεύετε....
Τέσπα, θα τοποθετηθώ από αύριο γιατί πρέπει να είμαι off-line σήμερα....
Για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω μόνο.
Όχι για τα καθημερινά θέματα delegation που μπορούμε να συμμετέχουμε. Να γίνεται δεκτό το delegation μόνο σε θέματα που δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Δηλαδή στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορούμε να παραβρεθούμε όλοι οι Έλληνες μέλη Πειρατές να τα ψηφίζουμε, ούτε βεβαίως και να παραβρεθούμε εκεί. Άρα χρειάζεται να βάλουμε κάποιον εκπρόσωπο, άρα πρέπει εκεί να του αναθέσουμε τι θέλει το σώμα των μελών να ψηφίσει.
Αλλά μπορείς να δεις το θέμα της υπερεξουσίας που (τονίζω εδώ και μέρες) προέκυψε από 5 (μόνο) ψήφους ανάθεσης στον Gregory Engels.
-
Χρήστο σταματάω να σου απαντώ, γιατί θα γίνω και εγώ σχιζοφρενής. Ενημερωθήκαμε ποτέ για τον εκπρόσωπο μας και την ατζέντα με την οποία θα ψηφίσει;
Ότι να 'ναι. Τρεις βαρούν και δυο χορεύουν και το liquid δεν κάνει γιατί έχει ανάθεση....
Ότι να 'ναι. Τρεις βαρούν και δυο χορεύουν και το liquid δεν κάνει γιατί έχει ανάθεση....
baskin έγραψε:Χρήστο σταματάω να σου απαντώ, γιατί θα γίνω και εγώ σχιζοφρενής. Ενημερωθήκαμε ποτέ για τον εκπρόσωπο μας και την ατζέντα με την οποία θα ψηφίσει;
εντάξει δεν ενημερωθήκαμε... δεν ξέρω εάν έγινε ενημέρωση στο mumble, διότι σήμερα μπήκα mumble και είχα να μπω 1 εβδομάδα.
Εντάξει απλώς πρέπει να έχουμε μια έγκαιρη ενημέρωση. Αυτό είναι το θέμα.
-
kailor έγραψε:εντάξει δεν ενημερωθήκαμε... δεν ξέρω εάν έγινε ενημέρωση στο mumble, διότι σήμερα μπήκα mumble και είχα να μπω 1 εβδομάδα.
Εντάξει απλώς πρέπει να έχουμε μια έγκαιρη ενημέρωση. Αυτό είναι το θέμα.
Καταλαβαίνεις τι λες;;; Ενημέρωση στο mumble;;;;;
Για ηλίθιους μας περνάς Χρήστο. Εδώ ο αυτοκράτορας ΟΡΙΣΕ εκπρόσωπο να ΨΗΦΙΖΕΙ για εμάς.....
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες