καλημερα ...
ειδα και το pad...ok μια χαρά...να βγάλουμε και ενα δελτίο τύπου για το συγκεκριμενο γεγονός )τη πρόσκληση) και καλό ισως θα ήταν να επισημανθει στο ΔΤ ότι δεν ειναι προσκληση για συνεργασία αλλά παρακολούθηση ως καλεσμένοι...
ευχαριστώ
Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
Καλό είναι να βγάλουμε ένα Δελτίο Τύπου μετά το συνέδριό τους... Μια και έξω για όλα
Αλλά όπως θέλετε.... απλά πείτε μου.

Αλλά όπως θέλετε.... απλά πείτε μου.
здравствуйте
omissman έγραψε:Εχουμε παλαβωσει τελειως πια ?????????????????????
και χανομαστε μεσα σε μια ακρατεια υπερβολων ;;;;;;;;;;;;
ΦΤΑΝΕΙ με τις συνεχεις τρικλοποδιες και την αναζητηση του φυλου των αγγελων και την διϋλιση του κωνωπα !!!!!!!!!
Για να μην ανακαλυπτουν το Αμερικα οσοι αντιληφθηκαν την υπαρξη της "πολιτικης" οψιμως και πετανε αβασανιστα ο,τι ναναι για λογους εντυπωσεων παριστανοντας τους βασιλικωτερους του βασιλεως ταχα μου δηθεν υπερασπιστες της "αμεσοδημοκρατικης νομιμοτητας" Μ.Χ. [δεν σημαινει Μετα Χριστον παντως]!
Ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ στα καθηκοντα και στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της ΔΕ η τυπικη επαφη - ακομα και για λογους ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ /εξαιρω τους χρυσαυγουλους - με αλλα δημοκρατικα πολιτικα κομματα, ακομα και οι συζητησεις με στελεχη τους κλπ.κλπ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΥΑΛΑΓι' αυτο ακριβως λεμε οτι η ΔΕ ειναι συντονιστικη. Σιγα μη ζηταει και την αδεια μας για να παρει τηλεφωνο. Ελεος με τις αερολογιες....
ΜΟΝΟ οταν τεθει επισημα θεμα οιασδηποτε μορφης συνεργασιας ειναι υποχρεωμενη η ΔΕ να φερει το ζητημα σε διαβουλευση οποτε η αποφαση θα παρθει απο το Σωμα των Μελων.
Επιτελους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ειμαστε και ΟΧΙ ...ΚΛΑΜΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ![]()
Οσοι σκεφτονται σαν γκρουπουσκουλοι / "καθαροι" / πουροι "επαναστατες" παρακαλω να ψαξουν και το ενδεχομενο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ αλλων μπαξεδων !
Γιώργο είμαστε πολιτικό κόμμα.
Ο χαιρετισμός στο συνέδριό τους δεν είναι αβροφροσύνη, δεν είναι κοινωνική επαφή. Είναι τοποθέτηση. Αλλιώς στα πλαίσια της κοινωνικής επαφής θα πρέπει να στέλνεις εκπροσώπους στα συνέδρια όλων των κομμάτων.
Σκέψου μόνο τους λόγους που δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.
Χαιρετισμούς σε συνέδρια δεν κάνουν άλλα κόμματα αλλά συνιστώσες και ξεπεσμένες ΜΚΟ ή πρωτοπορίες που γλύφουν για πολιτική αναγνώριση. ( εκτός αν έχετε δει την Greenpeace ή την WWF να απευθύνουν χαιρετισμούς)
Οταν στέλνεις κάποιον εν ονόματι του κόμματος ως εκπρόσωπο τότε στέλνεις αντιπροσωπία.
Αν ο Στάθης και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να το παρακολουθήσει σαν άτομο είναι δικαίωμά του. Εκπροσωπόντας το κόμμα ως αντιπρόσωπος δεν μπορεί να πάει.
Εκτός αν έχει εντολή από αυτόν που χαράζει την στρατηγική του κόμματος, είτε είναι ο πρόεδρος στα κλασικά κόμματα, είτε είναι το σώμα των μελών στο δικό μας γιατί υποτίθεται είμαστε αμεσοδημοκρατικό κόμμα. ( να θυμίσω στους περισπούδαστους συνπειρατές που μάλλον ξεχνούν λόγω ηλικίας την ιστορία του δημοτικού, ότι ο Αλκιβιάδης για να συνομιλήσει με τους Συρακούσιους πέρασε έγκριση από την Εκκλησία τόσο ο ίδιος σαν καταλληλότερος όσο και η ατζέντα που θα παρουσίαζε, )
Αν κάποιοι ονειρεύονται μεταγραφές σε ομάδες α εθνικής ή τους αρέσει να αντιμετωπίζονται σαν συνιστώσα της συνιστώσας πρόβλημά τους.
Πολύ περισσότερο που κάποιοι αντιμετωπίζουν τους εαυτούς τους με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες αρμοδιότητες που τον αντιμετώπιζαν όταν ήταν πρόεδροι της ομάδας προστασίας της ελιάς στο πάρκο της γειτονιάς μου.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Kotsos έγραψε:δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό.
Τα σχόλια για όνειρα μεταγραφών ξεφεύγουν και αδικούν την κατά τ' άλλα σεβαστή άποψη.
zio_donnie έγραψε:Άντε και του χρόνου. Πέρσι είχα πάει εγώ ο Γιώργος και ο Νίκος, και γινόντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες συζητήσεις, είχαμε κάνει και ψηφοφορία με τα αντίστοιχα σεντόνια. Ορίστε http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=73&t=736 για να κάνετε copy paste να μην παιδεύεστε. Όπως βλέπετε δεν μας φάγανε, δεν μας προσυλητίσανε και δεν εξαφανιστήκαμε σαν κόμμα. Απλά μας είδανε και είπαμε ότι υπάρχουμε και μεις και αξίζουμε να μας καλούν να συζητήσουμε ΙΣΟΤΙΜΑ με τους άλλους.
Εμένα λέτε ότι γκρινιάζω συνέχεια, αλλά μερικοί ζούνε την μέρα της Μαρμότας.
Μπορείς να μου πείς η περσινή σας παρουσία ως εκπροσώπους στο συνέδριο των Οικολόγων τι αποτελέσματα είχε στο να υιοθετήσουν τις Πειρατικές αρχές καθώς όπως τι οφέλη είχε για το κόμμα;
Γιατί εμένα μου φαντάζει σαν να τρέχουμε πίσω από την γκόμενα που μας φτύνει και γινόμαστε καληνυχτάκηδες. Μπορεί να σου αρέσει να είσαι καληνυχτάκιας και δικαίωμά σου. Εμένα που δεν είμαι όμως δεν μπορείς να μου επιβάλεις να γίνω.
Δυστυχώς εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι εξαφανιστήκαμε ( από 1200 μείναμε 200 με μειωτικές τάσεις)
Όταν θα σε καλέσουν σαν ισότιμο να μιλήσεις στα πάνελ που διοργανώνουν σε εκδηλώσεις τότε σε υπολογίζουν σαν ισότιμο. Μέχρι τότε σε υπολογίζουν σαν pet,
Wash your fanny and go as the nice little pet you are.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
-
pav έγραψε:Kotsos έγραψε:δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.
Τα σχόλια για όνειρα μεταγραφών ξεφεύγουν και αδικούν την κατά τ' άλλα σεβαστή άποψη.
Άλλο ένα Κόμμα με το οποίο έχουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές αρχές ίδιες και άλλο ένα κόμμα με το οποίο έχουμε κάποιες βασικές αρχές αντίθετες.
https://twitter.com/e_kastrinakis
mankasp έγραψε:pav έγραψε:Kotsos έγραψε:δεν θα διανοούσουνα να στείλεις επίσημη εκπροσώπηση σε συνέδριο της χρυσής αυγής παρόλο που θα τους μόλυνες με το μικρόβιο του πειρατισμού.
Άλλο ένα Κόμμα με το οποίο έχουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές αρχές ίδιες και άλλο ένα κόμμα με το οποίο έχουμε κάποιες βασικές αρχές αντίθετες.
Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;
-
- Επικοινωνία:
Μπορείς να μου πείς η περσινή σας παρουσία ως εκπροσώπους στο συνέδριο των Οικολόγων τι αποτελέσματα είχε στο να υιοθετήσουν τις Πειρατικές αρχές καθώς όπως τι οφέλη είχε για το κόμμα;
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είσαι 12 χρονών. Αν νομίζεις πως εμφανίζεσαι και προσκυνάνε όλοι, έλα να το κάνεις. Μέσα βέβαια στην παντελή σου άγνοια και την ακατάσχετη φιλολογία όπου υποστηρίζεις τα πάντα και τα αντίθετα των πάντων, σου διαφεύγει
1) Πως οι Σουηδοί πειρατές Ευρωβουλευτές (δηλαδή αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε) είναι στην ομάδα των οικολόγων. Προφανώς εσύ έχεις περισσότερα πειρατοπαράσημα από αυτούς που το ιδρύσανε και τους κρίνεις από το ύψος της επιτυχίας σου.
2) Την ευρωβουλευτή των Σουηδών την έφεραν οι οικολόγοι στην Αθήνα. Και όχι οι Πειρατές (3 πήγαμε να την δούμε όταν
μας κανόνισε συνάντηση κατ' ιδίαν ο orlandir. Και ο ένας πειρατής την έβριζε κιόλας). Και την άφησαν να μιλήσει ελεύθερα και ισότιμα.
3) Μόλις ιδρυθήκαμε ήταν φυσιολογικό να επικοινωνήσουν μαζί μας. Φυσιολογικό για όλους πέρα από τους πειρατές της φακής.
Τώρα το ότι εσύ βγάζεις εδώ τα κόμπλεξ σου, δεν σημαίνει ότι έχεις και τίποτα να πεις.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
pav έγραψε:mankasp έγραψε:Άλλο ένα Κόμμα με το οποίο έχουμε τουλάχιστον κάποιες βασικές αρχές ίδιες και άλλο ένα κόμμα με το οποίο έχουμε κάποιες βασικές αρχές αντίθετες.
Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;
Δεν ξέρω, την ΔΕ ρώτα.
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
- Επικοινωνία:
pav έγραψε:Αν αντί για Χ.Α. έλεγε ΠΑΣΟΚ θα στέλναμε αντιπρόσωπο;
Θα πήγαινα εγώ εθελοντικά και ας μην θέλατε...

Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες