Εμένα με έχουν καλέσει ατομικά και μου προσφέρουν και διανυκτέρευση με παρέα....
Τι λέτε πριν απαντήσω να ρωτήσω αν η παρέα θα ειναι ξανθιά η μελαχρινη?
Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Πρόσκληση στο συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
- Επικοινωνία:
+1
@omissman
@james Αν είναι και το ρούμι inclusive έρχομαι και εγώ (κι ας είναι η παρέα ότι απόχρωσης θέλει)

@james Αν είναι και το ρούμι inclusive έρχομαι και εγώ (κι ας είναι η παρέα ότι απόχρωσης θέλει)

здравствуйте
omissman έγραψε:Εχουμε παλαβωσει τελειως πια ?????????????????????
και χανομαστε μεσα σε μια ακρατεια υπερβολων ;;;;;;;;;;;;
ΦΤΑΝΕΙ με τις συνεχεις τρικλοποδιες και την αναζητηση του φυλου των αγγελων και την διϋλιση του κωνωπα !!!!!!!!!
Για να μην ανακαλυπτουν το Αμερικα οσοι αντιληφθηκαν την υπαρξη της "πολιτικης" οψιμως και πετανε αβασανιστα ο,τι ναναι για λογους εντυπωσεων παριστανοντας τους βασιλικωτερους του βασιλεως ταχα μου δηθεν υπερασπιστες της "αμεσοδημοκρατικης νομιμοτητας" Μ.Χ. [δεν σημαινει Μετα Χριστον παντως]!
Ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ στα καθηκοντα και στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της ΔΕ η τυπικη επαφη - ακομα και για λογους ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ /εξαιρω τους χρυσαυγουλους - με αλλα δημοκρατικα πολιτικα κομματα, ακομα και οι συζητησεις με στελεχη τους κλπ.κλπ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΥΑΛΑΓι' αυτο ακριβως λεμε οτι η ΔΕ ειναι συντονιστικη. Σιγα μη ζηταει και την αδεια μας για να παρει τηλεφωνο. Ελεος με τις αερολογιες....
ΜΟΝΟ οταν τεθει επισημα θεμα οιασδηποτε μορφης συνεργασιας ειναι υποχρεωμενη η ΔΕ να φερει το ζητημα σε διαβουλευση οποτε η αποφαση θα παρθει απο το Σωμα των Μελων.
Επιτελους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ειμαστε και ΟΧΙ ...ΚΛΑΜΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ![]()
Οσοι σκεφτονται σαν γκρουπουσκουλοι / "καθαροι" / πουροι "επαναστατες" παρακαλω να ψαξουν και το ενδεχομενο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ αλλων μπαξεδων !
Γεια στο στόμα σου, Γιώργο!
+1 @omissman
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
-
- Επικοινωνία:
+100000 omissman
Όπως διατυπώθηκε και το βράδυ στο mumble εάν αγνοούμε επανειλημμένα τις πρόσκλησης θα φτάσουμε στο σημείο να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε αργήσει κιόλας, αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε κόμμα που απαρτίζεται από διαφορετικές γνώμες & απόψεις, για το κάθε τι που μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, και αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αγνοήσουμε τους οικολόγους(κτλ) ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ.
Στο forum έχει πέσει μια πρόταση σχετικά με την προβολή του κόμματος, viewtopic.php?f=137&t=2805 ότι δηλαδή όλοι έχουμε το μικρόβιο του πειρατή και πρέπει να το μεταδώσουμε>.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ πρέπει να πάμε γιατί ο ιός δεν μεταδίδεται όταν είμαστε σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
Όπως διατυπώθηκε και το βράδυ στο mumble εάν αγνοούμε επανειλημμένα τις πρόσκλησης θα φτάσουμε στο σημείο να μην έχουμε ΚΑΜΙΑ.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε αργήσει κιόλας, αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε κόμμα που απαρτίζεται από διαφορετικές γνώμες & απόψεις, για το κάθε τι που μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, και αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αγνοήσουμε τους οικολόγους(κτλ) ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ.
Στο forum έχει πέσει μια πρόταση σχετικά με την προβολή του κόμματος, viewtopic.php?f=137&t=2805 ότι δηλαδή όλοι έχουμε το μικρόβιο του πειρατή και πρέπει να το μεταδώσουμε>.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ πρέπει να πάμε γιατί ο ιός δεν μεταδίδεται όταν είμαστε σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και KAntonoglou, έχει επεξεργασθεί 30 φορά/ες συνολικά
Οι πράξεις είναι η συνέχεια της σκέψης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φτάσαμε εδώ.. γιατί μας κυβερνάνε ΆΜΥΑΛΟΙ.. και μένουν ΆΠΡΑΚΤΟΙ.
-
- Επικοινωνία:
Ενημέρωση από την ΟΜ.ΕΠ.
Το κείμενο της απάντησης έχει πάρει μια (1η) τελική μορφή.
βλ. http://press-ppgr.titanpad.com/40
Το κείμενο της απάντησης έχει πάρει μια (1η) τελική μορφή.
βλ. http://press-ppgr.titanpad.com/40
здравствуйте
Έχει γράψει κάποια μικρή ομιλία ο Στάθης; Αν ναι και αν προλαβαίνει θα παρακαλούσα να την παραθέσει εδώ, ή αλλιώς μετά την ομιλία.
-
- Επικοινωνία:
Kotsos έγραψε:Την αντίθεσή μου και την παραπομπή στην ΕΔ την έκανα παραπάνω. Εκτός αν υπάρχει άλλη διαδικασία που προβλέπεται οπότε να την εφαρμόσω.
Η παραπομπή της χριστίνας δεν λέει πουθενά για διορισμό επίσημου απεσταλμένου. Το άρθρο σαφώς λέει ότι αν μας απευθύνουν κάτι οι οικολόγοι θα το απευθύνουν στην ΔΕ και η άπαντηση που θα πάρουν θα είναι από την ΔΕ. Δεν λέει πουθενά ότι την απόφαση για το τι θα απαντήσει ανήκει στην δικαιοδοσία της ΔΕ.
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν σε πειράζει να διαδόσεις τις θέσεις σου στους οικολόγους και σε πειράζει να διαδόσεις τις θέσεις σου σε άλλα κόμματα και μάλιστα μέλη της ΔΕ κράξαν μέλη επειδή πήγαν ατομικά σε συνέδρια τους;;
Ποιος διορισμός απεσταλμένου; Εκπροσώπηση κάνει ο Πρόεδρος της ΔΕ. Δεν θα αποφασίζουμε και αν θα κατουράει κιόλας! Θες να συμμετέχεις κάπου; Δώσε υλικό αν θες για την τρίλεπτη παρουσία του.
Πρώτα από όλα αυτό που θα γίνει είναι ότι θα μάθει τις θέσεις τους και θα δει τις διαδικασίες τους. ΠΟΛΥ καλό για να ξέρουμε τι κάνουν και άλλοι. Θα πειρατέψουμε ιδέες.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
- Επικοινωνία:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Πρώτα από όλα αυτό που θα γίνει είναι ότι θα μάθει τις θέσεις τους και θα δει τις διαδικασίες τους. ΠΟΛΥ καλό για να ξέρουμε τι κάνουν και άλλοι. Θα πειρατέψουμε ιδέες.
Πληροφορώ ότι είμαι γραμμένος (για λόγους παρατήρησης) στο newsletter των Οικολόγων Πράσινων και έχω πλήρη ενημέρωση (γιατί ενημερώνουν πλήρως οι ίδιοι) σχετικά με όλες τις "διαδικασίες" τους.
Από την σελίδα τους υπάρχει διαθέσιμο και RSS feed: http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.p ... d&type=rss
здравствуйте
-
- Επικοινωνία:
Άντε και του χρόνου. Πέρσι είχα πάει εγώ ο Γιώργος και ο Νίκος, και γινόντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες συζητήσεις, είχαμε κάνει και ψηφοφορία με τα αντίστοιχα σεντόνια. Ορίστε http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=73&t=736 για να κάνετε copy paste να μην παιδεύεστε. Όπως βλέπετε δεν μας φάγανε, δεν μας προσυλητίσανε και δεν εξαφανιστήκαμε σαν κόμμα. Απλά μας είδανε και είπαμε ότι υπάρχουμε και μεις και αξίζουμε να μας καλούν να συζητήσουμε ΙΣΟΤΙΜΑ με τους άλλους.
Εμένα λέτε ότι γκρινιάζω συνέχεια, αλλά μερικοί ζούνε την μέρα της Μαρμότας.
Εμένα λέτε ότι γκρινιάζω συνέχεια, αλλά μερικοί ζούνε την μέρα της Μαρμότας.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες