Επίσης είναι πολύ βασικό να γίνει κάποια στιγμή παραλληλισμός-Mirroring αυτού που κάνεις, έτσι ώστε να υπάρχει παραπάνω από ένας που να διαχειρίζεται το σύστημα και άρα διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο το αξιόπιστο της ψηφοφορίας. Οπότε καλό θα είναι να δώσεις κάποιες βασικές οδηγίες εγκατάστασης εδώ ή όπου αλλού θες.
Δίνοντας οδηγίες εγκατάστασης, δημιουργείς επίσης και μια κοινότητα developers, που μπορούν να αναπτύσσουν-προχωρούν αυτό που κάνεις σε ένα δικό τους αντίγραφο, και να σου στέλνουν ότι φτιάχνουν για να το ενσωματώνεις.
PirateGov
Re: PirateGov
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ;;;
ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ !!!
nerfe έγραψε:Επίσης είναι πολύ βασικό να γίνει κάποια στιγμή παραλληλισμός-Mirroring αυτού που κάνεις, έτσι ώστε να υπάρχει παραπάνω από ένας που να διαχειρίζεται το σύστημα και άρα διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο το αξιόπιστο της ψηφοφορίας. Οπότε καλό θα είναι να δώσεις κάποιες βασικές οδηγίες εγκατάστασης εδώ ή όπου αλλού θες.
Δίνοντας οδηγίες εγκατάστασης, δημιουργείς επίσης και μια κοινότητα developers, που μπορούν να αναπτύσσουν-προχωρούν αυτό που κάνεις σε ένα δικό τους αντίγραφο, και να σου στέλνουν ότι φτιάχνουν για να το ενσωματώνεις.
Ναι, εύκολο είναι να γραφούν οδηγίες. Θα το βάλω στο πρόγραμμα.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
οκ

Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
Μπορεί κάποιος να τρέχει κάποιο ρομποτ και να ενημερώνει και το pirategov1;
βασικά κάπου να βάλει σε ένα cron να τρέχει δυο φορές την μέρα ένα bash που θα του δώσω.
έχω βαρεθεί να αλλάζω την σελίδα της βουλής χειροκίνητα.
δυστυχώς δεν έχω κάποιο server που να τρέχει μόνιμα....χμμμμ... Υπάρχει βέβαια και το shellium και διάφορα άλλα free shell.
βασικά κάπου να βάλει σε ένα cron να τρέχει δυο φορές την μέρα ένα bash που θα του δώσω.
έχω βαρεθεί να αλλάζω την σελίδα της βουλής χειροκίνητα.
δυστυχώς δεν έχω κάποιο server που να τρέχει μόνιμα....χμμμμ... Υπάρχει βέβαια και το shellium και διάφορα άλλα free shell.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και nerfe, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Εγώ προτείνω να επικεντρωθείτε στο drupal του plessas και να κατέβει το άλλο για να μην δημιουργεί σύγχυση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Εγώ προτείνω να επικεντρωθείτε στο drupal του plessas και να κατέβει το άλλο για να μην δημιουργεί σύγχυση.
Μα το άλλο είναι wiki... Η δουλεία δεν τελειώνει με το να ψηφίσουμε ένα ναι ή ένα όχι στους κοινοβουλευτικούς νόμους. Υπάρχει δουλειά να γίνει και αφού ψηφιστεί ο νόμος, στους βικινόμους. Εκεί μπορεί κάποιος να εξακολουθεί να δουλεύει, για να παραχθεί μια παράλληλη νομολογία, ένα παράλληλο σύμπαν με τους νόμους των πολιτών και όχι με τους νόμους των βουλευτών.
Αυτή η δουλειά δεν μπορεί να γίνει εύκολα με το drupal. Μπορεί να είναι μακρινός ο στόχος, να είναι δύσκολος, αλλά έχει χρησιμότητα. Οι βικινόμοι είναι το τελικό στάδιο.
Αν καταφέρουμε και φτιάξουμε ένα παράλληλο σύμπαν νόμων το οποίο να είναι λειτουργικό, αρκεί μετά μια καλή προπαγάνδα , ένα κλικ και όλος ο λαός θα πετάξει στα σκουπίδια τους αισχρούς νόμους των βουλευτών και θα ασπαστεί τους νόμους των πολιτών. Όλα στην ζωή είναι θέμα πίστης, θέμα προπαγάνδας, θέμα συνήθειας και κεκτιμένης ταχύτητας. Ο λαός αυτή την στιγμή είναι τυφλωμένος από την προπαγάνδα των κοινοβουλευτικών, και ακολουθεί τους νόμους τους από απλή συνήθεια, σαν τα λέμινγκς. Όμως θα έρθει ώρα που ο λαός θα ξεράσει τους νόμους των κοινοβουλευτικών μανδαρίνων. Και τότε πρέπει εμείς να έχουμε έτοιμους νόμους φτιαγμένους από τους πολίτες που να είναι λειτουργικοί, για να τους βάλουμε στην θεση των κοινοβουλευτικών νόμων και να μην επέλθει η αναρχία και το χάος.
baskin έγραψε:Δώσε το bash script εδώ, να το βάλω.
Σε πρώτη φάση δες αν μπορείς να τρέχεις μια φορά την μέρα, στις 3 τα μεσάνυχτα αυτό.
εκεί που λέει
action=login&lgname=Random&lgpassword=*********&format=yaml&
βάζεις το login και το password του ρομποτ, και στον crontab βάζεις να εκτελείται στις 3 τα μεσάνυχτα το bot.sh
Να δούμε καταρχήν ότι παίζει αυτό σωστά και δεν έχει παρενέργειες. Και μετά θα φτιάξω ένα script που θα μεταφέρει τους νόμους από το rss της βουλής στο pirategov1/Βουλή, και από εκεί (όταν ψηφιστούν από τους Βουλευτές) να τους σβήνει και να τους πηγαίνει στους βικινόμους για περαιτέρω επεξεργασία και διαβούλευση.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Πρέπει να φτιάξω ένα account για το robot, φαντάζομαι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες