kailor έγραψε:baskin έγραψε:kailor έγραψε:Ακόμα περιμένω απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχα κάνει για το pirategov....![]()
Τέσπα, άμα θα είναι ανοιχτό για όλον τον κόσμο και όχι μόνο για τα μέλη, μήπως θα έπρεπε να φτιάχναμε ένα είδος δελτίο τύπου που να εξηγήσουσε στον κόσμο τι είναι, πως λειτουργεί και να τεθεί σε λειτουργία ώστε να ψηφίζει ο κόσμος.
Ρε Χρήστο αντιλαμβάνεσαι την έννοια του project; Κάνε αίτημα εγγραφής και δούλεψε το. Ούτε επίσημο είναι ούτε έτοιμο. Μπορεί ποτέ να μην γίνει έτοιμο, είναι ένα project σε εξέλιξη, χωρίς χρονοδιάγραμμα. Αν ενδιαφέρεσαι συμμετέχεις.
Στράτο έχω γραφτεί στο drupal και προσπαθώ να συμμετέχω. Απλώς δεν έχω καταλάβει την έννοια του να έχουμε ακόμα μια πλατφόρμα για ψήφιση νομοσχεδίων, που δεν έχει κανένα σκοπό έτσι όπως είναι τώρα, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Ο σκοπός φαίνεται να είναι προεκλογικός αρχικά.
Δηλαδή η πλατφόρμα καταρχήν αποτελεί μια προεκλογική υπόσχεση:
"Ψηφίστε πειρατές, και όταν θα μπει πειρατής στην βουλή, θα ψηφίζετε εσείς σε αυτή την πλατφόρμα, και ότι ψηφίζεται θα μεταφέρεται αυτούσιο ως ψήφος από τον πειρατή βουλευτή στην βουλή"
Έτσι το καταλαβαίνω εγώ το νόημα αυτής της πλατφόρμας.