εντολη συλληψης βαξεβανη

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: εντολη συλληψης βαξεβανη

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 29 Οκτ 2012, 21:53

Κατά την γνώμη μου πρέπει να γράψουμε και δεύτερη ανακοίνωση που να συγχαίρουμε για την γρήγορη αντίδραση για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και στην επόμενη παράγραφο να στηλιτεύουμε με τον δυνατότερο τρόπο την απραξία της στην περίπτωση των υπουργών, των εισαγγελέων και των διευθυνόντων της ΣΔΟΕ.

Συμφωνώ απόλυτα!! ....... Και, να υπάρξει η ανάλογη δόση ειρωνείας.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 29 Οκτ 2012, 23:39

https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 30 Οκτ 2012, 01:04

pappasadrian έγραψε:What
The
Fuck

http://www.gazzetta.gr/koinonia/article ... -baksebani

Έλα μωρέ, είναι trend ο βαξεβάνης οπότε είπαν μήπως τσιμπήσουνε και κάνα αγανακτισμένο ελληναρά...

apolimer

Δημοσίευσηαπό apolimer » 30 Οκτ 2012, 03:46

baskin έγραψε:Το δελτίου τύπου βγήκε, χωρίς ψηφοφορία, αν και εγώ θα προτιμούσα να πάει σε ψηφοφορία, γιατί κανείς δεν εξέφρασε αντίρρηση.
Ψηφοφορία μπορεί να μπει για το οτιδήποτε και αυτός είναι ο σκοπός της ψηφιακής άμεσης δημοκρατίας. Μαθαίνουμε και προχωράμε.

Η αυθεντική κινέζικη παροιμία λέει ότι όταν κάποιος έδειχνε το φεγγάρι ο διπλανός του κοιτούσε το δάκτυλο.
Στην δικιά σου περίπτωση όμως στράτο, είναι ότι όταν όλοι μαζί γράφανε το κείμενο (που δεν πήγε σε ψηφοφορία αλλά έτρεξες να συμμετάσχεις*) εσύ κοιτούσες τον τίτλο.
Και τι τίτλο free the lists hahahaha.
To θυμάσαι?:D :D :D :D
* Έχουμε ξεχάσει και την φωνή στο Mumble

apolimer

Δημοσίευσηαπό apolimer » 30 Οκτ 2012, 03:58

LouisaT έγραψε: Τα λεφτά του ο καθένας μπορεί να κρατάει όπου θέλει, αρκεί να το κάνει αυτό νομίμως και έχοντας πληρώσει τους φόρους που του αντιστοιχούν.

@LouisaT
Χωρίς να γνωρίζω την ηλικία σου, μπορώ να φανταστώ από την δήλωση που κάνεις ότι είσαι σχετικά νεαρή.
Αυτό το λέω γιατί φίλη λουίζα η ελεύθερη διακίνηση των κεφαλαίων είναι θεσμοθετημένη σε παγκόσμια κλίμακα τις τελευταίες δεκαετίες.
Δεν ήταν πάντα έτσι ξέρεις.

omissman έγραψε:
σολιστας βιολιου

Ζαππα τι ειναι αυτα που λες για οσους εχουν λεφτα σε ξενες τραπεζες ;;; εννοειται νομιμα και φορολογημενα!
ειμαστε ή οχι στην Ευρωπαϊκη Ενωση υπερ της οποιας υποτιθεται οτι και εμεις κοπτομεθα ;;;
Ισχυει ή οχι η ελευθερια κινησης κεφαλαιων ;;;
Ισχυει ή οχι οτι αν βρω καποιο καλυτερο επιτοκιο στην HSBC / Credit Suisse / Deutsche bank κλπ εχω την ελευθερια να μεταφερω τα νομιμα και φορολογημενα κεφαλαια μου ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ;;;

@omissman
Εκεί είναι το θέμα omissman "Ισχυει ή οχι οτι αν βρω καποιο καλυτερο επιτοκιο ..."
Π.Π. δεν ίσχυε. Καταρχήν σαν πειρατές αυτά τα θέματα πρέπει να τα διευκρινίσουμε λίγο. Άλλο η ελευθερία στην διακίνηση της γνώσης και άλλο η ελευθερία της διακίνησης του κεφαλαίου. Τουλάχιστον μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε ουσιώδη θέματα χμμμ για το μέλλον (Μ.Σ)**

Υ.Γ.
(Π.Π =Προ παγκοσμιοποίησης)
(Μ.Σ =Μετά Συνεδρίου)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 30 Οκτ 2012, 14:07

apolimer έγραψε:
baskin έγραψε:Το δελτίου τύπου βγήκε, χωρίς ψηφοφορία, αν και εγώ θα προτιμούσα να πάει σε ψηφοφορία, γιατί κανείς δεν εξέφρασε αντίρρηση.
Ψηφοφορία μπορεί να μπει για το οτιδήποτε και αυτός είναι ο σκοπός της ψηφιακής άμεσης δημοκρατίας. Μαθαίνουμε και προχωράμε.

Η αυθεντική κινέζικη παροιμία λέει ότι όταν κάποιος έδειχνε το φεγγάρι ο διπλανός του κοιτούσε το δάκτυλο.
Στην δικιά σου περίπτωση όμως στράτο, είναι ότι όταν όλοι μαζί γράφανε το κείμενο (που δεν πήγε σε ψηφοφορία αλλά έτρεξες να συμμετάσχεις*) εσύ κοιτούσες τον τίτλο.
Και τι τίτλο free the lists hahahaha.
To θυμάσαι?:D :D :D :D
* Έχουμε ξεχάσει και την φωνή στο Mumble

Δεν κατάλαβες γρι από ότι έγραψα...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 31 Οκτ 2012, 12:56

Πάντως το αρθράκι είναι ωραίο...
http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... garde-list

"The more laws a country has, the more corrupt it is," the Roman historian Tacitus used to say. Greece has quite a few laws. So many, in fact, that corruption can feel quite safe. An exclusive club of powerful people engages in illegal practices, then pushes through necessary laws to legalise these practices, granting itself an amnesty, and in the end, there are no media to uncover what really happened.

Αυτό είναι αλήθεια...
Οσο για το σχόλιο του Γάιου Κορνήλιου Τάκιτου, θα μπορούσε να ισχύει και για μας... στο 7ο συνέδριο θα προτείνω να έχουμε μόνο 3 αρχές και 5 άρθρα στο καταστατικό :D
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 31 Οκτ 2012, 14:41

ekfrasi έγραψε:... στο 7ο συνέδριο θα προτείνω να έχουμε μόνο 3 αρχές και 5 άρθρα στο καταστατικό :D

Το έχω πει επανειλημμένως...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Οκτ 2012, 15:15

baskin έγραψε:
ekfrasi έγραψε:... στο 7ο συνέδριο θα προτείνω να έχουμε μόνο 3 αρχές και 5 άρθρα στο καταστατικό :D

Το έχω πει επανειλημμένως...

μου θυμίζεις κάτι γονείς που όλο λένε ''σου το έλεγα'' ''σου το 'χα πει΄΄ :D

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 31 Οκτ 2012, 16:37

Rainmaker, το θέμα είναι να μην κοιταχτούμε μια μέρα στον καθρέπτη και να αρχίσουμε να τραγουδάμε tsopana rave...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες