Μήπως είναι πειρατής και δεν το ξέρει ?
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Μήπως είναι πειρατής και δεν το ξέρει ?
Μήπως στο συνέδριο να έχουμε και μάθημα για τα εργαλεία μας; Ή έστω μία γρήγορη αναφορά.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
Vassilis Perantzakis έγραψε:Μήπως στο συνέδριο να έχουμε και μάθημα για τα εργαλεία μας; Ή έστω μία γρήγορη αναφορά.
Αυτό είναι καλή ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβουμε να το ετοιμάσουμε κι αν θα υπάρχει χρόνος στο συνέδριο για κάτι τέτοιο.
Όταν ο Μανώλης έκανε τα διαδικτυακά μαθήματα, 3-4 άνθρωποι (που ασχολούνται) πήγαν. Οι "δυσκολευόμενοι" ΑΦΑΝΤΟΙ...
Υ.Γ. Είναι μετά να μην μου μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά ότι η δυσκολία είναι πρόφαση...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Vassilis Perantzakis έγραψε:Μήπως στο συνέδριο να έχουμε και μάθημα για τα εργαλεία μας; Ή έστω μία γρήγορη αναφορά.
Βασίλη άστο Συνέδριο ήσυχο από μαθήματα γιατί άμα του φορτώσουμε κι αυτό θα πρέπει να πάρουμε και κρεβάτια μαζί.
Το μάθημα το θέλω σε ... ιδιαίτερο στυλ και ειδικά εσύ ξέρεις ήδη πως.
Κρασάκι, μεζεδάκι και ... μαθηματάκι.

Για να σώσουμε τον κόσμο πρέπει πρώτα να σώσουμε τους εαυτούς μας.
-
Rainmaker έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Υ.Γ.: Εγώ πάντως FB δεν έχω και στο muble δεν έχω μάθει ακόμη να μπαίνω.
στο λικουιντ έχεις μπει?
Forum και ξερό ψωμί Θανάση!
Κάτι μικρές αποτυχημένες απόπειρες έχω κάνει και για το λικουιντ και για το κουμπάσο και για το μάμπλε, αλλά στο τέλος τα παρατάω και πάω για ... ψάρεμα.
Βλέπεις φταίνε και οι ονομασίες που με εμπνέουν ... κάπως προς τα εκεί.
Υ.Γ.: Όταν λέω για ψάρεμα εννοώ για ψάρεμα από αυτό που πιάνουν ψάρια. Εγώ δλδ πουλάω κιόλας άμα λάχει!
-
baskin έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Μήπως στο συνέδριο να έχουμε και μάθημα για τα εργαλεία μας; Ή έστω μία γρήγορη αναφορά.
Αυτό είναι καλή ιδέα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβουμε να το ετοιμάσουμε κι αν θα υπάρχει χρόνος στο συνέδριο για κάτι τέτοιο.
Όταν ο Μανώλης έκανε τα διαδικτυακά μαθήματα, 3-4 άνθρωποι (που ασχολούνται) πήγαν. Οι "δυσκολευόμενοι" ΑΦΑΝΤΟΙ...
Υ.Γ. Είναι μετά να μην μου μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά ότι η δυσκολία είναι πρόφαση...
Τώρα ρε Στράτο με συγχωρείς αλλά πας γυρεύοντας. Από τη μια παραπονιέσαι ότι έχεις φορτωθεί ένα σωρό κι από την άλλη ψάχνεσαι με πρώτη ευκαιρία να φορτωθείς ακόμη περισσότερα. Άσε που μου τα λες όπως ο γαμπρός στην πεθερά για να τ' ακούσει η νύφη, (ή οι νύφες αν προτιμάς).
Για ηρέμησε σε παρακαλώ ...
-
baskin έγραψε:Είσαι εδώ όμως ενεργός.
Το πόσο προσφέρει ο καθένας (και το που) δεν έχει καμία σημασία (δεν υπάρχει προσφερόμετρο). Το θέμα είναι η διάθεση. Όταν η καρδιά ενός ΨΗΦΙΑΚΟΥ κόμματος είναι το forum και ακούς απόψεις περί δυσκολίας και χάβρας και κλπ κλπ ή αυτοί που τα λένε δεν έχουν καταλάβει τι είναι ΨΗΦΙΑΚΟ κόμμα ή κάτι άλλο παίζει.
Και αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε τεχνικοί. Χρειάζονται και περισσότεροι τεχνικοί και χρήματα, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΣΤΕΣ με διάθεση για μάθηση και πειραματισμό. Όταν λοιπόν απαξιώνετε η χρήση και το μόνο που κάνουν κάποιοι είναι ένα διαδικτυακό καφενείο και αυτοί οι κάποιοι εκνευρίζονται και φωνάζουν ότι "είμαστε άφαντοι σαν κόμμα", εγώ απαντάω ότι ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΦΑΝΤΟΙ, γιατί κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, γράφουν πράγματα που μένουν και ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ τους τρόπους συνεργασίας του μέλλοντος...
Δύο πράγματα μου άρεσαν σ' αυτή σου την τοποθέτηση:
α) Το ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΤΡΟ: γιατί η λέξη είναι μια ακόμη σατανική σου εφεύρεση, μια ιδιότητα στην οποία έχεις όντως ... επιδόσεις.
β) Το "ΧΡΗΣΤΕΣ": γιατί αν πρόσεξες την ομιλία είπε ένα νόστιμο ο τύπος: Η λέξη "χρήστες" σε δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται: στην πληροφορική και τα ναρκωτικά.

Όσο για το "ενεργός" είμαι πανάθεμά με και δεν ξέρω καθόλου αν θα μου βγει σε καλό!

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Όσο για το "ενεργός" είμαι πανάθεμά με και δεν ξέρω καθόλου αν θα μου βγει σε καλό!
το ΄΄ενεργός΄΄ φαντάζομαι οτι το χρησιμοποιείς ΄΄πονηρά΄΄ ?

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
όπως και μια πρόταση για ίδρυση "Πειρατικού Γραφείου Εύρεσης Εργασίας" που έχω ήδη καταθέσει για το συνέδριο,
εδώ έρχεται ως απάντηση αυτή η δημοσίευση που είναι μια παραπλήσια προταση
-
Rainmaker έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
όπως και μια πρόταση για ίδρυση "Πειρατικού Γραφείου Εύρεσης Εργασίας" που έχω ήδη καταθέσει για το συνέδριο,
εδώ έρχεται ως απάντηση αυτή η δημοσίευση που είναι μια παραπλήσια προταση
Την έχω ήδη δει Θανάση. Ευχαριστώ πάντως.
-
Rainmaker έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Όσο για το "ενεργός" είμαι πανάθεμά με και δεν ξέρω καθόλου αν θα μου βγει σε καλό!
το ΄΄ενεργός΄΄ φαντάζομαι οτι το χρησιμοποιείς ΄΄πονηρά΄΄ ?![]()
Στα 64 Θανάση μόνο πονηρά μπορείς να το χρησιμοποιείς! Κι αυτό με δυσκολία!

Αλλά εκεί που είσαι είμουνα και εδώ που είμαι θάρθεις. Το κακό είναι που όταν θάρθεις αμφιβάλλω αν θα με βρεις εδώ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες