Αποχή υποψηφίων από το forum

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Αποχή υποψηφίων από το forum

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Οκτ 2012, 22:32

gounara έγραψε:Δηλαδη οταν σε μια οικογενεια υπαρχουν 2 εγγεγραμμενα μελη , 2 nicks , 2 εγγραφες αλλα μπαινει ο ενας και διαβαζουν και οι 2 ο αλλοσ δεν υπαρχει

( συνδρομες , υποψηφιοτητες και στις 2 εκλογεσ πανε περιπατο ?????
0 :shock: :shock: :shock:

Συμφωνώ Θανάση και εμείς είμαστε 3,μόνο εγώ φαίνομαι όμως....οι υπόλοιποι δουλεύουν (7πμ- 11μμ),16 ώρες

baskin ....πάλι κατέληξες με παρεμφερές : (ατυχής απάντηση)
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 21 Οκτ 2012, 23:05

Rainmaker έγραψε:Υπάρχει η αποχή του να γράφουν στο φόρουμ
Και η αποχή στο να παρακολουθούν το τι γίνεται στο φόρουμ
Και τα δυο είναι άσχετα με το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζητάνε την ψήφο των μελών, αν δεν έχουν εκφράσει πουθενά για τις απόψεις τους λογικό είναι και να μην τους ψηφίσουν αλλα αν έχουν βρει τροπο να επικοινωνούν με κάποια μέλη και τελικά να τους στηρίζουν είναι και αυτο μέσα στους ´´κανονες´´.
Μπορει κάποιος να πει δεν ψηφίζω κανέναν γιατι δεν τους ξέρω και ψηφίζω μόνο τον εαυτό μου το οποίο είναι και αυτο δημοκρατικο και σεβαστό.
Το ν ανοίγεται θεμα που να συνδέει την αποχή με τους υποψήφιους το θεωρω παραπλανητικό και δεν βρισκω το λογο.
και στο κάτω κάτω της γραφής αντί να κάθεσαι (baskin) και να κυνηγας αυτούς που απέχουν (πόσοι είναι 5, 10, 20) δεν ασχολείσαι να φέρεις μερικούς απο τους 10.000.000 που ζουν στη χώρα ( το λέω για το χρόνο που σπαταλας γι αυτούς) και μάλλον είναι και ποιο εύκολο. :roll:

ΟΕΟΟΟ ΣΥΜΦΩΝΩ 100 %
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Οκτ 2012, 23:18

Rainmaker έγραψε:Και τα δυο είναι άσχετα με το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζητάνε την ψήφο των μελών

Αδιαπραγμάτευτο αυτό. Την πολιτική τους προσέγγιση θα ήθελα να ξέρω, το δικαίωμα δεν το συζητάω.

Rainmaker έγραψε:, αν δεν έχουν εκφράσει πουθενά για τις απόψεις τους λογικό είναι και να μην τους ψηφίσουν αλλα αν έχουν βρει τροπο να επικοινωνούν με κάποια μέλη και τελικά να τους στηρίζουν είναι και αυτο μέσα στους ´´κανονες´´.

Bye bye διαφάνεια...

Rainmaker έγραψε:και στο κάτω κάτω της γραφής αντί να κάθεσαι (baskin) και να κυνηγας αυτούς που απέχουν (πόσοι είναι 5, 10, 20) δεν ασχολείσαι να φέρεις μερικούς απο τους 10.000.000 που ζουν στη χώρα ( το λέω για το χρόνο που σπαταλας γι αυτούς) και μάλλον είναι και ποιο εύκολο. :roll:

Αυτό όμως υποτίθεται ότι δεν είναι μόνο δική μου "δουλειά".

-mesitiko- έγραψε:Το αναφέρω στην αρχή ......μιλάω μόνο για μένα, αλλά ας το επαναλάβω.

Και φυσικά το εκλαμβάνω ΚΑΙ προσωπικά,αφού είμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους για την Δ.Ε.

Πες μου -και προσωπικά πάλι- σε ποιό "εργαλείο" δεν συμμετέχω,δεν έχω φυσικά το πλήθος των αναρτήσεων ή ερωτήσεων ή ιδεών,αλλά συμμετέχω σε ΟΛΑ που είναι το ζητούμενο:συμμετοχή
Και παρ'όλο που ψηφιακά είμαι στα πρώτα γράμματα του αλφάβητου,άκουσα την από διμήνου προτροπή σου και κάθισα,τα δούλεψα,τα έμαθα όσο μου επιτρέπει ο μικρός μου εγκέφαλος.
Ότι αφορά τις ώρες που δουλεύεις σου απονέμω τα εύσημα,τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω,αν έχεις (δεν το ξέρω αυτό) τεχνικά την δυνατότητα να δεις,εγώ είμαι μπροστά την οθόνη 18-20 ώρες καθημερινά και "περιπολώ" σε όλα τα εργαλεία του κόμματος,επίσημα και ανεπίσημα,δοκιμαστικά ή εν ενεργεία.

Σου είπα κάνεις λάθος και το βλέπεις προσωπικά. Τι θέλεις να σου πω ότι εσύ είσαι απέξω; Ε απέξω είσαι. Θέλεις και τους λόγους;

Γιατί με αναγκάζεις να το προσωποποιήσω;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 21 Οκτ 2012, 23:27

Ελα Σπυρο τσαμπα γκρινιαζεις εισαι απεξω ;)
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Οκτ 2012, 23:40

baskin έγραψε:
Rainmaker έγραψε:, αν δεν έχουν εκφράσει πουθενά για τις απόψεις τους λογικό είναι και να μην τους ψηφίσουν αλλα αν έχουν βρει τροπο να επικοινωνούν με κάποια μέλη και τελικά να τους στηρίζουν είναι και αυτο μέσα στους ´´κανονες´´.

Bye bye διαφάνεια...

Συγνώμη, αλλα δεν έχει σχέση με την διαφάνεια, ποιο πολυ έχει σχέση με το μικρό μέγεθος του κόμματος, που 5, 10, 20 άτομα μπορούν να δημιουργήσουν πολιτική έστω και σε μορφή ´´καφενειού´´, muble,... ή δεν ξέρω με ποιον άλλο τροπο όταν όμως μεγαλώσουν τα μεγέθη θα καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι εφικτή αυτού του είδους η πολιτική. Και ότι το κάθε εργαλείο έχει συγκεκριμένες χρήσεις και ποιες είναι αυτές. Μέχρι όμως να μεγαλώσουν τα μεγέθη μη τους στερείς την χαρα της δημιουργιας έστω και με μεθόδους που στο μέλλον θα είναι αναποτελεσματικές.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Οκτ 2012, 00:39

Rainmaker έγραψε: Συγνώμη, αλλα δεν έχει σχέση με την διαφάνεια, ποιο πολυ έχει σχέση με το μικρό μέγεθος του κόμματος, που 5, 10, 20 άτομα μπορούν να δημιουργήσουν πολιτική έστω και σε μορφή ´´καφενειού´´, muble,... ή δεν ξέρω με ποιον άλλο τροπο όταν όμως μεγαλώσουν τα μεγέθη θα καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι εφικτή αυτού του είδους η πολιτική. Και ότι το κάθε εργαλείο έχει συγκεκριμένες χρήσεις και ποιες είναι αυτές. Μέχρι όμως να μεγαλώσουν τα μεγέθη μη τους στερείς την χαρα της δημιουργιας έστω και με μεθόδους που στο μέλλον θα είναι αναποτελεσματικές.

Κανένα πρόβλημα με την χαρά της δημιουργίας, μια χαρά είναι να παίζεις και να μαθαίνεις (συνέχεια το λέω).

Εσύ δεν το συνδέεις με την διαφάνεια, εγώ μπορεί να το συνδέω, το θέμα είναι ότι συμφωνείς περί της βρεφικής αντιμετώπισης (και την αδυναμία απογαλακτισμού σε συνέχεια).

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Οκτ 2012, 00:53

baskin έγραψε:
Εσύ δεν το συνδέεις με την διαφάνεια, εγώ μπορεί να το συνδέω

Που έχει παει η θετική σου σκέψη και η εμπιστοσύνη στους συνπειρατες (γιατι όταν μιλάμε για ανάθεση μιλάς για εμπιστοσύνη) :o
Και φυσικα το αντιστροφο ισχύει για μένα που είμαι καχύποπτος ενώ τώρα... :mrgreen:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Οκτ 2012, 00:57

Rainmaker έγραψε:Που έχει παει η θετική σου σκέψη και η εμπιστοσύνη στους συνπειρατες (γιατι όταν μιλάμε για ανάθεση μιλάς για εμπιστοσύνη) :o
Και φυσικα το αντιστροφο ισχύει για μένα που είμαι καχύποπτος ενώ τώρα... :mrgreen:

Μα δεν είπα ότι συνωμοτούν. :?: :?: Γιατί παιδιακίζουν (ή γεροντίζουν) και δεν το παλεύουν και στην κολόνα του κόμματος. Εκτός αν πιστεύουμε ότι δεν είναι το internet η κολόνα μας αλλά ο συνδικαλισμός (π.χ.). Και πάλι προσοχή, δεν αναιρώ τον συνδικαλισμό απαραίτητα.

Οπότε οφείλουμε να το συζητήσουμε (πράγμα που δεν γίνεται, όπως πρέπει - τσουπ και η διαφάνεια). ;)

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 22 Οκτ 2012, 12:17

ίσως στράτο να είχαμε μια λίστα με τις κινήσεις όλων των μελών για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει πριν ανοίξουμε αυτην την συζήτηση. είναι δυνατόν να δουμε Login, δημοσιευσεις και ενεργιτικότητα των λογαριασμών? ή αυτό συμπίπτει με την προστασια της προσωπικότητας?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 22 Οκτ 2012, 12:26

agelos έγραψε:ίσως στράτο να είχαμε μια λίστα με τις κινήσεις όλων των μελών για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει πριν ανοίξουμε αυτην την συζήτηση. είναι δυνατόν να δουμε Login, δημοσιευσεις και ενεργιτικότητα των λογαριασμών? ή αυτό συμπίπτει με την προστασια της προσωπικότητας?

Μπορείς να παρακολουθείς τακτικά την τελευταία επίσκεψη.
Αν την καταγράφεις σε ένα αρχείο, καταλαβαίνεις πολλά για τους υποψήφιους αντιπροσώπους.
θες να σου φτιάξω ένα ρομποτ;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες