PirateGov
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: PirateGov
Σου ξαναλέω. Δεν έχω πρόσβαση στην βάση των μελών και δεν θέλω να έχω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αίτημα να γίνει συγχρονισμός από τον αρμόδιο.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Σου ξαναλέω. Δεν έχω πρόσβαση στην βάση των μελών και δεν θέλω να έχω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αίτημα να γίνει συγχρονισμός από τον αρμόδιο.
και ποιός είναι ο αρμόδιος; δεν έχει όνομα;
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
random έγραψε:και ποιός είναι ο αρμόδιος; δεν έχει όνομα;
Δεν σε ενδιαφέρει. Θα το αναλάβω εγώ.
Αν δεν γίνουν καλές οδηγίες χρήσεως, μην περιμένεις συμμετοχή, πάντως.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Πριν από τις καλές οδηγίες χρήσης καλύτερο είναι να εισαχθεί ο κόσμος σε απλά πράγματα,
τα οποία μάλιστα θέλει.
Δεν είναι δόκιμο να προτείνεις να συμμετέχουν σε σύστημα
με ανάθεση ψήφου όταν οι μισοί διαφωνούν.
Και θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να κοιτάξω το θέμα
"ψήφος με ένα κλικ".
τα οποία μάλιστα θέλει.
Και θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να κοιτάξω το θέμα
"ψήφος με ένα κλικ".
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
baskin έγραψε:random έγραψε:και ποιός είναι ο αρμόδιος; δεν έχει όνομα;
Δεν σε ενδιαφέρει. Θα το αναλάβω εγώ.
Όντως εμένα δεν με νοιάζει ποιός έχει την βάση με τα μέλη.
Αν ήμουν όμως επώνυμο μέλος στο κουμπάσο, με το όνομά μου και τις απόψεις μου να φιγουράρουν στο ιντερνετ στα μάτια του οποιουδήποτε, σίγουρα θα με ενδιέφερε που ένας ανώνυμος με έχει κάνει υποχρεωτικά επώνυμο.
δηλαδή αυτός που με δική του άδεια έχουν γίνει όλοι οι πειρατές στο κουμπάσο επώνυμοι, αυτός είναι που θέλει να παραμένει ανώνυμος ;
με ποιά λογική; τι θέλει να προστατέψει; τα προσωπικά δεδομένα πάντως όχι, αφού αυτά έχουν σχεδόν καταπατηθεί με την υποχρεωτική επωνυμία στο κουμπάσο.
κάποιος άλλος λόγος είναι λοιπόν που παραμένει ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων των μελών ανώνυμος, και καλό είναι, αν τα επώνυμα μέλη που υποχρεωτικά "ξεβρακώνονται" στο κουμπάσο δεν τον γνωρίζουν, να ενδιαφερθούν να τον μάθουν (τον λόγο ή τον άνθρωπο).
manos_ έγραψε:
Θέλεις δεν θέλεις, η ανάθεση ψήφου δεν μπορεί να απαγορευτεί.
Ακόμα και αν φτιάξεις ένα συστήμα απολύτως αμεσοδημοκρατικό, τίποτα δεν με εμποδίζει εμένα να φτιάξω ένα ρομποτ και να το δώσω στους οπαδούς μου να το τρέχουν στον υπολογιστή τους. Και το ρομποτ να βλέπει τι ψηφίζω και να ψηφίζει για λογαριασμό του κάθε οπαδού μου ακριβώς ότι εγώ έχω ψηφίσει.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις παρθενιές με την ανάθεση ψήφου, ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!
τελικά τώρα που το βλέπω, αυτή η λύση με την ανάθεση μέσω ρομποτ είναι καλύτερη, αφού απαιτεί μια στοιχειώδη συμμετοχή (να έχεις τον υπολογιστή σου ανοικτό)
γενικά για την ανάθεση ψήφου, μπορούμε να διαβάσουμε κάποιους προβληματισμούς εδώ.
random έγραψε:Ας αφήσουμε λοιπόν τις παρθενιές με την ανάθεση ψήφου, ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το!
Μπορείς να την βγάλεις εσύ από εκεί που σου την τοποθετείς και να την δείχνεις και στον κόσμο.
Προς το παρόν δεν πείθομαι να θεσμοθετήσω κάτι τέτοιο.
Πιστεύω στην αμεσότητα της παρουσίας όποιου ενδιαφέρεται, για τις αποφάσεις,
ακόμα και αν τον σπρώχνουν ομάδες και συνεννοήσεις.
Στη δράση υπάρχει αντίδραση και θα υπάρξει ισορροπία.
Ξαναλέω, ας δοκιμαστεί η ανάθεση, γιατί έτσι θα φύγει μια ώρα γρηγορότερα.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Βρήκα τι μας χρειάζεται για τις συζητήσεις στο Pirategov
Κάτι σαν αυτό.
http://www.mediawiki.org/wiki/Project:Support_desk
Κάτι σαν αυτό.
http://www.mediawiki.org/wiki/Project:Support_desk
επίσης μας χρειάζεται και αυτό
http://www.mediawiki.org/wiki/Extension ... CustomTabs
έτσι ώστε αντί για δύο tabs
[Άρθρο] [Συζήτηση]
να έχουμε τρία tabs
[Άρθρο] [Συζήτηση][Αποτελέσματα]
όπου το [Αποτελέσματα] θα κάνει λινκ στο namespace Pirategov1:Άρθρο
Στο namespace Pirategov1 (π.χ. εδώ) μόνο ρομποτ που βγάζουν αποτελέσματα θα γράφουν, ενώ τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο namespace των αποτελεσμάτων (ns=4 ή ns=Pirategov1) μπορούμε να τις δούμε εδώ.
Ουσιαστικά στο namespace Piratgov1 βρίσκονται οι ισχύοντες νόμοι της άμεσης δημοκρατίας, βρίσκεται η νομιμότητα την οποία όλοι οφείλουν να σέβονται και την οποία όποιος παραβιάζει πρέπει να τιμωρείται.
http://www.mediawiki.org/wiki/Extension ... CustomTabs
έτσι ώστε αντί για δύο tabs
[Άρθρο] [Συζήτηση]
να έχουμε τρία tabs
[Άρθρο] [Συζήτηση][Αποτελέσματα]
όπου το [Αποτελέσματα] θα κάνει λινκ στο namespace Pirategov1:Άρθρο
Στο namespace Pirategov1 (π.χ. εδώ) μόνο ρομποτ που βγάζουν αποτελέσματα θα γράφουν, ενώ τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο namespace των αποτελεσμάτων (ns=4 ή ns=Pirategov1) μπορούμε να τις δούμε εδώ.
Ουσιαστικά στο namespace Piratgov1 βρίσκονται οι ισχύοντες νόμοι της άμεσης δημοκρατίας, βρίσκεται η νομιμότητα την οποία όλοι οφείλουν να σέβονται και την οποία όποιος παραβιάζει πρέπει να τιμωρείται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες