Βούλα Παπαχρήστου

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
kailor

Re: Βούλα Παπαχρήστου

Δημοσίευσηαπό kailor » 26 Ιούλ 2012, 20:52

baskin έγραψε:Ότι θέμε λέμε;;

Εξ' αρχής δεν έπρεπε να εκπροσωπεί την χώρα, κάποιος με φασιστικές αντιλήψεις. Μην βάζουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας. Όταν η Χ.Α. θα πάρει διπλάσια ποσοστά και θα είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου, θα λέμε τι δεν κάναμε σωστά και πότε αδρανήσαμε.

ωραία πάρε καλάσνικοφ και άρχιζε να θερίζεις τα μέλη της Χ.Α. και ειδικά τους βουλευτές... Μην ξεχάσεις κανέναν...

Επειδή υπάρχουν ηλίθια άτομα στην Ελλάδα δεν τους ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτούς αλλά σε αυτούς που τους υποκινούν....

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Ιούλ 2012, 20:54

Μέγα λάθος. Δεν υπάρχει άγνοια ευθύνης. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τα πιστεύω του. Αν έχει γίνει ανδρείκελο που παρασέρνεται, πάλι εκείνος φταίει, απλά κάποιοι τον εκμεταλλεύονται.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 21:00

baskin έγραψε:Εξ' αρχής δεν έπρεπε να εκπροσωπεί την χώρα, κάποιος με φασιστικές αντιλήψεις. .

Τι φασιστικές αντιλήψεις και κουραφέξαλα!
Ένα κοριτσάκι είναι, που είπε ένα ανέκδοτο, και μετά ζήτησε και συγνώμη δημοσίως.
Θα έπρεπε να ντρέπονται οι γελοίοι! Που αντί να δεχτούν την συγνώμη της ως ειλικρινή, της φτιάξανε και φάκελο πολιτικών φρονιμάτων αναμοχλεύοντας κάποια ακόμα ατυχέστατα σχόλιά της, ανάμεσα στα εκατοντάδες που έχει πει. Ντροπή τους οι υποκριτές, και όσοι υποστηρίζουν αυτό το φαρισαϊσμό.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και prento, έχει επεξεργασθεί 26 φορά/ες συνολικά
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Ιούλ 2012, 21:09

Το έψαξες καθόλου ή τα λες μόνο για να κάνεις ντόρο; Δεν μιλάω για την αφορμή, που είναι τόσο γελοία όσο οι ολυμπιακοί αγώνες.

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 21:14

baskin έγραψε:Το έψαξες καθόλου ή τα λες μόνο για να κάνεις ντόρο; Δεν μιλάω για την αφορμή, που είναι τόσο γελοία όσο οι ολυμπιακοί αγώνες.

Tι να ψάξω; Ζήτησε συγνώμη η κοπέλα. Δεν είναι αυτό αρκετό;
Φτιάξε της και φάκελο τώρα!
Μήπως να κάνουμε και άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε και τι λέει στο τηλέφωνο;
Μήπως να της βάλουμε και κάμερα στο δωμάτιό της;

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και prento, έχει επεξεργασθεί 26 φορά/ες συνολικά
manos_ said:" Όταν αλλάξεις την υπογραφή σου, μπαχαλάκια τρολαδόρε, θα αλλάξω και τη δική μου και θα σου μιλώ όπως σε όλους."

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Ιούλ 2012, 21:17

Ότι να 'ναι...

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 21:19

baskin έγραψε:Ότι να 'ναι...

Δεν είναι καθόλου ότι να 'ναι.
Όταν δεν δέχεσαι την συγνώμη του άλλου, και προσπαθείς να φτιάξεις φάκελο κατηγορίας ανατρέχοντας στο παρελθόν και σκαλίζοντας παλιές δηλώσεις ενός ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΥ παιδιού, είσαι φασισταριό του κερατά.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Ιούλ 2012, 21:36

20 χρονών δεν είσαι παιδί. Οι δηλώσεις δεν είναι παλιές, είναι χθεσινές. Άσε συνέχισε να trollarεις.

Κανένας δεν έχει το ακαταλόγιστο. Μόνο οι ψυχικά ασθενείς και τα παιδιά. Εγώ στα 18 μου δεν μπέρδευα τον φασισμό με τις βούρτσες για τα μαλλιά και τα ψηλοτάκουνα στις πίστες με τις γαρδένιες.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 26 Ιούλ 2012, 21:41

Πω πω, έφυγα για λίγο κι έχασα το καλό :lol:
Κατ' αρχήν συμφωνώ στο ότι οι διοργάνωση αυτή έχει ξεφτιλιστεί και καλύτερα να σταματούσαμε να πληρώνουμε επαγγελματίες εκπροσώπους, είτε είναι αγώνες, είτε γιουροβίζιον, είτε μπάλα ή μπάσκετ (για αυτά δεν βλέπω να διαμαρτύρεται κανείς).

Ιδού όμως η απορία μου: Όταν το 7% των Ελλήνων ψηφοφόρων επιλέγει Χ.Α., όταν 18 από τους 300 εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού είναι της Χ.Α, γιατί να μην μας αντιπροσωπεύει μέλος/οπαδός τους και σε αυτή τη διοργάνωση;

prento

Δημοσίευσηαπό prento » 26 Ιούλ 2012, 21:42

Ας υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα όσα της καταμαρτυρούν, και ακόμα χειρότερα.
Την συγνώμη και την δήλωση μεταμέλειας που την πας; Την αγνοείς έτσι;

Της έφτιαξες τον φάκελό της, την μάρκαρες και με την στάμπα "ρατσιστρια" για όλη της την υπόλοιπη ζωή, όπως ακριβώς μαρκάρανε οι ναζί τους εβραίους, και ησύχασες. Φασισταριά του κερατά, όσοι στιγματίζουν ανθρώπους για ένα λόγο του αέρα που είπαν, και δεν δέχονται την συγνώμη και την μεταμέλεια.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και prento, έχει επεξεργασθεί 26 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες