Ο μόνος λόγος που εξακολουθώ να θέλω να βοηθήσω ανωνύμως το κόμμα σας, είναι γιατί κατά βάση πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πειρατών θεωρεί το αψήφιστο καταστατικό του ιερατείου ένα απλό κουρελόχαρτο.
αυτό που με κρατάει είναι μόνο τό άρθρο 2 του καταστατικού, οι πειρατικές αρχές.
Ανώνυμοι εθελοντές
Re: Ανώνυμοι εθελοντές
στο συνέδριο θα τελιώσουμε με το καταστατικο. αν το θέλουμε ή όχι. εγω στην πλεοψηφία του συμφωνω. έχει κενα που πρέπει να γεμίσουν. κι αν κι εσυ θες να "φτιαχτεί" ένα καλύτερο καταστατικό σαν πιο γερή βάση του κόμματος τότε μόνο αν σηκώσεις τα μανίκια και προσφέρεις έργο θα αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι όντως. μέχρι τότε προσωπικα και χωρις παρεξηγηση δεν θα κοιταω τα θεματα σου γιατι απλα βαρέθηκα μόνο γκρίνια και καθόλου προσπάθεια. ...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:στο συνέδριο θα τελιώσουμε με το καταστατικο. αν το θέλουμε ή όχι. εγω στην πλεοψηφία του συμφωνω. έχει κενα που πρέπει να γεμίσουν. κι αν κι εσυ θες να "φτιαχτεί" ένα καλύτερο καταστατικό σαν πιο γερή βάση του κόμματος τότε μόνο αν σηκώσεις τα μανίκια και προσφέρεις έργο θα αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι όντως. μέχρι τότε προσωπικα και χωρις παρεξηγηση δεν θα κοιταω τα θεματα σου γιατι απλα βαρέθηκα μόνο γκρίνια και καθόλου προσπάθεια. ...
συγνώμη ρε παλικάρι, ολόκληρο wiki έχω γράψει με τις θέσεις μου, τι άλλο θες να κάνω;
εσένα που είναι οι θέσεις σου; Λές ότι συμφωνείς με την πλειοψηφία του καταστατικού, που είναι γραμμένο που διαφωνείς;
έχε υπόψη σου, το καταστατικό το δέχεσε στο σύνολό του ή το απορρίπτεις στο σύνολό του, δεν μπορείς να λές "συμφωνώ με την πλειοψηφία των άρθρων".
στο συνέδριο θα έρθω, αν αφήσετε τους ανώνυμους να έρθουν και να ψηφίσουν δια ζώσης με ανάταση χεριού.
και αν τελικά το αποτέλεσμα του συνεδρίου με εκφράζει ιδεολογικά, έχει καλώς, να γραφτώ.
αλλά μέχρι τότε, ισχύει αυτό που είπα "μικρό χωρίο κακό χωρίο"
ergoil έγραψε:agelos έγραψε:στο συνέδριο θα τελιώσουμε με το καταστατικο. αν το θέλουμε ή όχι. εγω στην πλεοψηφία του συμφωνω. έχει κενα που πρέπει να γεμίσουν. κι αν κι εσυ θες να "φτιαχτεί" ένα καλύτερο καταστατικό σαν πιο γερή βάση του κόμματος τότε μόνο αν σηκώσεις τα μανίκια και προσφέρεις έργο θα αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι όντως. μέχρι τότε προσωπικα και χωρις παρεξηγηση δεν θα κοιταω τα θεματα σου γιατι απλα βαρέθηκα μόνο γκρίνια και καθόλου προσπάθεια. ...
συγνώμη ρε παλικάρι, ολόκληρο wiki έχω γράψει με τις θέσεις μου, τι άλλο θες να κάνω;
εσένα που είναι οι θέσεις σου; Λές ότι συμφωνείς με την πλειοψηφία του καταστατικού, που είναι γραμμένο που διαφωνείς;
έχε υπόψη σου, το καταστατικό το δέχεσε στο σύνολό του ή το απορρίπτεις στο σύνολό του, δεν μπορείς να λές "συμφωνώ με την πλειοψηφία των άρθρων".
στο συνέδριο θα έρθω, αν αφήσετε τους ανώνυμους να έρθουν και να ψηφίσουν δια ζώσης με ανάταση χεριού.
και αν τελικά το αποτέλεσμα του συνεδρίου με εκφράζει ιδεολογικά, έχει καλώς, να γραφτώ.
αλλά μέχρι τότε, ισχύει αυτό που είπα "μικρό χωρίο κακό χωρίο"
για δώσε λίνκ για το wiki σου να διαβάσουμε τις απόψεις σου...
kailor έγραψε:για δώσε λίνκ για το wiki σου να διαβάσουμε τις απόψεις σου...
Οι απόψεις μου ταυτίζονται με τις απόψεις του Iam, τις οποίες μόλις καταστρέψατε, αλλά ευτυχώς ο Iam θα τις επαναφέρει.
είστε πραγματικά γελοίοι.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 23 φορά/ες συνολικά
ergoil έγραψε:kailor έγραψε:για δώσε λίνκ για το wiki σου να διαβάσουμε τις απόψεις σου...
Οι απόψεις μου ταυτίζονται με τις απόψεις του [url="iznogood.eucube.gr"]Iam[/url]
μου βγάζει error. και μου δίνει λευκή σελίδα, πήγα στην κεντρική και ήταν άδεια.
agelos έγραψε:ergoil έγραψε:agelos έγραψε:στο συνέδριο θα τελιώσουμε με το καταστατικο. αν το θέλουμε ή όχι. εγω στην πλεοψηφία του συμφωνω. έχει κενα που πρέπει να γεμίσουν. κι αν κι εσυ θες να "φτιαχτεί" ένα καλύτερο καταστατικό σαν πιο γερή βάση του κόμματος τότε μόνο αν σηκώσεις τα μανίκια και προσφέρεις έργο θα αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι όντως. μέχρι τότε προσωπικα και χωρις παρεξηγηση δεν θα κοιταω τα θεματα σου γιατι απλα βαρέθηκα μόνο γκρίνια και καθόλου προσπάθεια. ...
αλλαγές για το καταστατικο μίλησα μιας και με αυτο διαφωνεις. φυσικα και μπορεις να μη δεχτεις κάποια κομματια απο το καταστατικο να τα προτεινεις και αν συμφωνει και η πλειοψηφία να αφερεθει-τροποποιηθει. εξάλου το λέει και μεσα. αλλα δεν μπήκες στον κόπο να τοδιαβάσεις :8.6 Το Συνέδριο ψηφίζει και τροποποιεί το καταστατικό του κόμματος με πλειοψηφία τουλάχιστον των δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων. Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις που πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία, πρέπει να έχουν υποβληθεί στο Προεδρείο του Συνεδρίου τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ώστε να συζητηθούν ψηφιακά μέχρι το Συνέδριο.
όχι αγόρι μου, δεν στα είπανε καλά.
άμα γίνεις μέλος, το καταστατικό το δέχεσε στο σύνολό του!
αυτά που λες συμβαίνουν μόνο στο συνέδριο, μέχρι το συνέδριο και μέχρι να τροποποιηθούν οι αλλαγές, ως μέλος είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς πιστά το έκτρωμα, συμφωνείς ή διαφωνείς.
συμφωνω αλλα τα κενα που εχει δεν ειναι και μαυρε τρυπες. είναι αρκετα υποφερτο μέχρι τον οκτώμβριο. κι εξαλου δε σε υποχρεωνει κανες να γινεις γραμμενο μελλος αν θες να βοηθησεις. αλλα η φυσικη παρουσια σε εκδηλωσεις ειναι επιβεβλημενη. αρα και το προσωπο σου δεν μπορει να μεινει πισω απο μάσκες.
συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?
συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?
θέλεις να σου πω το πιο αισχρό του εκτρώματος;
Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι ανεξάρτητη από τα μέλη!!!!
11.2 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα υλοποιεί την πολιτική του κόμματος στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, δρα και αποφασίζει με βάση τις αρχές του κόμματος και τις κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής που διαμορφώνονται από τα κομματικά όργανα. Λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό της, τον οποίον καταρτίζει και ψηφίζει η ίδια. Ο Κανονισμός της Κοινοβουλευτικής ομάδας τίθεται προς έγκριση στο επόμενο τακτικό Συνέδριο.
Θα σας πουλήσουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
ξυπνάτε επιτέλους!
ergoil έγραψε:agelos έγραψε:συν αν εχεις ιδεες για το κατασταικο ευχαριστως να τις διαβασω και αν ειναι λογικες συμφωνα με μενα πάντα να τις ενστερνιστω. δεν με εμποδιζει οτι δεν εισαι μελος. είδες?
θέλεις να σου πω το πιο αισχρό του εκτρώματος;
Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι ανεξάρτητη από τα μέλη!!!!
11.2 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα υλοποιεί την πολιτική του κόμματος στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, δρα και αποφασίζει με βάση τις αρχές του κόμματος και τις κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής που διαμορφώνονται από τα κομματικά όργανα. Λειτουργεί σύμφωνα με τον Κανονισμό της, τον οποίον καταρτίζει και ψηφίζει η ίδια. Ο Κανονισμός της Κοινοβουλευτικής ομάδας τίθεται προς έγκριση στο επόμενο τακτικό Συνέδριο.
Θα σας πουλήσουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
ξυπνάτε επιτέλους!
Μάλλον δεν διάβασες καλα. Αφού το λέει ψηφίζεται απο το επόμενο συνέδριο. Σου είπε κανείς πως έτσι και είναι μαλακία θα περάσει ποτέ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες