Πειρατικη ραδιοφωνία

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πειρατικη ραδιοφωνία

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 03 Ιουν 2012, 22:23

Μιλάς με παλιό ερασιτέχνη. Αυτά που μου λες μου ακούγονται "Αμερικάνικα".
Πως στοιχειοθετείται η παράβαση; Έκαναν έφοδο με εισαγγελέα και βρήκαν τα μηχανήματα να λειτουργούν;
Σε αυτή τη περίπτωση κατάσχεται (μέχρι την εκδίκαση) όλος ο εξοπλισμός. Από μηχανήματα μέχρι δίσκους.
Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να στοιχειοθετηθεί παράβαση και στα ερτζιανά αυτό είναι δύσκολο. Μόνο αν πιαστείς να εκπέμπεις.......
Ακόμα και ραδιογωνιόμετρα να χρησιμοποιήσουν, πρέπει να σε πιάσουν σε εκπομπή. Και η κεραία ακόμα δεν είναι απόδειξη.
Μπορείς να την δικαιολογήσεις με χίλιους δύο τρόπους. Εδώ στον Υμηττό, στο δάσος των κεραιών και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα διότι είναι αναμεταδότες ουσιαστικά.
Δεν μπορούν να βρουν/αποδείξουν ποιός αναμεταδίδεται και από που.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Admax

Δημοσίευσηαπό Admax » 09 Ιουν 2012, 12:29

Μπορώ να βοηθήσω στην δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνου καθώς έχω κάνει αρκετές εκπομπές στο παρελθόν σε διαφορους! Ένα μεγάλο διάστημα είχα και δικώμου διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό! μπορώ να βοηθήσω σε όλους τους τομείς! Προβλήματα με την "δικαιοσύνη" δεν θα έχουμε καθώς όλοι οι servers (2) θα βρίσκονται στο εξωτερικό κλπ κλπ.. ;) :D :D
Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση θα πρέπει να φοβάται τους πολίτες!
[img]http://www.speedtest.net/result/872431200.png[/img]

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 09 Ιουν 2012, 13:44

Admax έγραψε:Μπορώ να βοηθήσω στην δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνου καθώς έχω κάνει αρκετές εκπομπές στο παρελθόν σε διαφορους! Ένα μεγάλο διάστημα είχα και δικώμου διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό! μπορώ να βοηθήσω σε όλους τους τομείς! Προβλήματα με την "δικαιοσύνη" δεν θα έχουμε καθώς όλοι οι servers (2) θα βρίσκονται στο εξωτερικό κλπ κλπ.. ;) :D :D

για ραδιοφωνικο σταθμο του κομματος εδω: viewtopic.php?f=88&t=227&start=60
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες