Σύμφωνα με το νέο ΦΕΚ δικαιούμαστε δύο 5λεπτα spot στα ιδιωτικά κανάλια. Ένα αυτή την εβδομάδα και ένα την επόμενη!
Επειδή αυτή η εβδομάδα έχει σχεδόν τελειώσει, πρέπει να ετοιμάσουμε κάτι ΑΜΕΣΑ (ΣΗΜΕΡΑ) για να προλάβουμε να το στείλουμε, αλλιώς χάνουμε το ένα 5λεπτο!!!
Ήδη επικοινώνησε μαζί μας το star και ζήτησε υλικό! Το ζήτησαν σε beta αλλά μετά απο διαπραγματέυσεις δέχτηκαν να τους πάμε DVD/video.
Μπορεί κάποιος να ετοιμάσει ενα ISO DVD/VIDEO με καναδυό απο τα σποτάκια του youtube με fadein-out διάρκειας 5 λεπτών;
5 λεπτο spot για κανάλια
5 λεπτο spot για κανάλια
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
Re: 5 λεπτο spot για κανάλια
Γιάννη, αν σου στείλω link με το mp4 μπορείς να το κάνεις DVD?
Λογικά ακόμη και το mp4 αν τους δίναμε, δεν θα έλεγαν όχι...
ΝΑΙ ΟΚ!
krogias έγραψε:Γιάννη, αν σου στείλω link με το mp4 μπορείς να το κάνεις DVD?
Ανεβάστε το κάπου μετά μήπως το χρειαστούμε για τα τοπικά κανάλια.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
plessas έγραψε:Ανεβάστε το κάπου μετά μήπως το χρειαστούμε για τα τοπικά κανάλια.
Εννοείται, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το παίξουν (έστω και στις 2 το πρωί δεν πειράζει!). Πρέπει να το δώσουμε παντού και σε τοπικά κανάλια!! Ας φτιαχτεί σε ISO και καίμε όλοι απο ένα αντίγραφο και μοιράζουμε!
Ωραία. Σε μισή ώρα θα είναι στο dropbox μου.
Μετά, θα το ανεβάσω και στο youtube, και αν μπορείτε κάντε και ένα iso για να υπάρχει και στο pirateparty.gr
Και αργά το βράδυ θα κάνω το 2ο 5λεπτο που θα είναι πιο δυναμικό για την επόμενη εβδομάδα, με την "μάχη" και το "είμαι κι εγώ Πειρατής" μέσα.
Μετά, θα το ανεβάσω και στο youtube, και αν μπορείτε κάντε και ένα iso για να υπάρχει και στο pirateparty.gr
Και αργά το βράδυ θα κάνω το 2ο 5λεπτο που θα είναι πιο δυναμικό για την επόμενη εβδομάδα, με την "μάχη" και το "είμαι κι εγώ Πειρατής" μέσα.
Ήδη μίλησα με το τοπικό κανάλι του Πύργου και μου είπαν ότι θα δουν το ΦΕΚ και θα με πάρουν αύριο το πρωί. Θα μας παίξουν, μόνοι τους μου είχαν προτείνει και τις 2 εμφανίσεις που έκανα.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
krogias έγραψε:Γιάννη, αν σου στείλω link με το mp4 μπορείς να το κάνεις DVD?
Επειδή μίλησα με τον συντάκτη του STAR αρχικά θέλανε κασσέτα BETA, οπότε πρέπει να γίνουν αυστηρά και μόνο DVD.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
https://rapidshare.com/files/2517605/PIRATES_5LEPTO_A.mp4
To ανεβάζω και στο youtube.
Και γαμ... πάλι η forthnet
To ανεβάζω και στο youtube.
Και γαμ... πάλι η forthnet
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες