Το μνημόνιο είναι ένα συγκεκριμένο δεδομένο κείμενο.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
όσοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό, και συνεχίζουν να λένε δεν παίρνουμε θέση, είναι...ας το καλύτερα....θα με λογοκρίνουν πάλι οι γνωστοί.
Αισθάνομαι οργισμένος προς όλους τους νενέκους ή τους ουδέτερους (που δεν είναι ουδέτεροι ουσιαστικά, αλλά κλείνουν το μάτι στο μνημόνιο).
Αλλά και η οργή όλου του κόσμου προς όλους όσους δεν παίρνουν θέση, θα είναι τεράστια.Πάρτε θέσεις, πειρατές! ΓΙα τα σοβαρά θέματα, πάρτε θέσεις.
Αλλιώς το κόμμα σας θα το κρεμμάσουμε και αυτό ανάποδα, μαζί με τον "μουσολίνι" στο σύνταγμα.
iznogood wrote:
Re: Η γνώμη μου για το κόμμα σας
http://iznogood.eucube.gr
ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΘΟς. το μνημονιο συνταχθηκε μετα απο υποτιθεμενες διαπραγματευσεις. και με την μορφη μου συνταχθηκε ειμαστε αντιθετοι λογικα οι πιο πολλοι. αλλα το μνημονιο να μην ηταν θα ηταν κατι αλλο. και θα ειχε αλλους ορους. μπορει λεω μπορει δεν ξερω με αλλους ορους να ηταν καλο. και να λεγαμε ολοι ναι.Το μνημόνιο είναι ένα συγκεκριμένο δεδομένο κείμενο.
γιατι μπαινεις στο τριπακι των μμεδων? ωραια λεμε οχι στο μνημονιο τι θα αλλαξει? τιποτα. το να κοιταμε επιμονα το παρελθον και να μην κοιταμε τι μπορουμε να αλλαξουμ απο εδω και περα ειναι γνωστο συνδρομο του ελληνα. προτιμα να βριζει την τυχη του για το πριν και να μην λεει "ωραια" απο εδω και περα τι? το μνημονιο μπηκε. οταν μπουμε κι εμεις στη βουλη και θα πρεπει να αποφασισουμε θα ακουσουμε τις γνωμες πολλων ειδικων και μη και μετα θα κανουμε δημοψηφισμα. τελος. κοιταμε μπροστα. ξεκολατε μερικοι μερικοι πια. ΕΛΕΟΣ
υ.γ. κι φυσικα η απαντηση εν ηταν επι προσωπικου. ηταν μια απαντηση που δινω σε ολους με παρομοια ερωτηματα. απλα βρηκα σαν αφορμη την απαντηση αυτη. ελπιζω να μην παρεξηγηθεις.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:. και με την μορφη μου συνταχθηκε ειμαστε αντιθετοι λογικα οι πιο πολλοι. .
αφού είσαστε αντίθετοι οι πιο πολλοί πειρατές, γιατί δεν το λέτε;
Βροντοφωνάξετε το. Ναι δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο ως κείμενο, και είμαστε σε διαβουλεύσεις για το ποιά κομμάτια του θέλουμε να αλλάξουμε.
Ποια δύναμη, ποιά ατζέντα, ποιός είναι αυτός ή αυτοί οι συγκεκριμένοι "πειρατές", που σας κρατάνε, που κρατάνε το καράβι δεμένο στο λιμάνι, και δεν σας αφήνουν να πείτε αυτό με το οποίο οι περισσότεροι πειρατές είσαστε αντίθετοι;
Ποιοί είναι αυτοί που δεν αφήνουν το καράβι να σαλπάρει;
Κρεμάστε τους νενέκους και τους ουδέτερους στο κατάρτι, και σαλπάρετε τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και izno2, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
andiguru έγραψε:Το να πάρεις θέση "ναι" η "όχι" στο μνημόνιο είναι παραπλανητικό και δείχνει επιδερμική αντιμετώπιση των κοινωνικο-οικονωμικών προβλημάτων συνολικά.
agelos έγραψε:. και με την μορφη μου συνταχθηκε ειμαστε αντιθετοι λογικα οι πιο πολλοι. .
Βροντοφωνάξετε το. Ναι δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο ως κείμενο στο σύνολό του, και είμαστε σε διαβουλεύσεις για το ποιά κομμάτια του θέλουμε να αλλάξουμε.
Το καράβι πρέπει να σαλπάρει!
izno2 έγραψε:andiguru έγραψε:Το να πάρεις θέση "ναι" η "όχι" στο μνημόνιο είναι παραπλανητικό και δείχνει επιδερμική αντιμετώπιση των κοινωνικο-οικονωμικών προβλημάτων συνολικά.agelos έγραψε:. και με την μορφη μου συνταχθηκε ειμαστε αντιθετοι λογικα οι πιο πολλοι. .
Βροντοφωνάξετε το. Ναι δεν συμφωνούμε με το μνημόνιο ως κείμενο στο σύνολό του, και είμαστε σε διαβουλεύσεις για το ποιά κομμάτια του θέλουμε να αλλάξουμε.
γιατι δεν χρειαεται να το βρωντοφωναξουμε. αυο κανουν οι πολλοι. εμεις δεν ειμαστε οι πολλοι. ειναι κατι αυτονοητο που δεν χρειαζεται να απαντηθει. οποιος ψαχνει καποιο κομμα αντιμνημονιακο να παει αλλου να ψηφισει.
ολα θα γινουν στην ωρα τους. οταν εκμεευσεις καταστασεις ποτε δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα. εμεις δε βιαζομαστε. εσυ γατι βιαζεσαι???
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:izno2 έγραψε:andiguru έγραψε:Το να πάρεις θέση "ναι" η "όχι" στο μνημόνιο είναι παραπλανητικό και δείχνει επιδερμική αντιμετώπιση των κοινωνικο-οικονωμικών προβλημάτων συνολικά.agelos έγραψε:. και με την μορφη μου συνταχθηκε ειμαστε αντιθετοι λογικα οι πιο πολλοι. .
γιατι δεν χρειαεται να το βρωντοφωναξουμε. αυο κανουν οι πολλοι. εμεις δεν ειμαστε οι πολλοι. ειναι κατι αυτονοητο που δεν χρειαζεται να απαντηθει. οποιος ψαχνει καποιο κομμα αντιμνημονιακο να παει αλλου να ψηφισει.
ολα θα γινουν στην ωρα τους. οταν εκμεευσεις καταστασεις ποτε δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα. εμεις δε βιαζομαστε. εσυ γατι βιαζεσαι???
Για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ να αλλάζεις ένα κείμενο, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
εφόσον μας λες να μην πάρουμε θέση διαφωνόντας, είναι σαν να λες ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ!
δεν το καταλαβαίνεις γαμώτο; Στοιχειώδης λογική, με κάνεις να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο.
Τώρα αυτό το αν βιάζομαι , τι να σου πω βρε παιδί μου! χαλαρά! χαλαρά! κόσμος πεθαίνει, εσείς χαλαρααααααααααααα...
izno2 έγραψε:αφού είσαστε αντίθετοι οι πιο πολλοί πειρατές, γιατί δεν το λέτε;
ολα θα γινουν στην ωρα τους. οταν εκμεευσεις καταστασεις ποτε δεν θα εχεις σωστο αποτελεσμα. εμεις δε βιαζομαστε. εσυ γατι βιαζεσαι???[/quote]
Για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ να αλλάζεις ένα κείμενο, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ , ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.
εφόσον μας λες να μην πάρουμε θέση διαφωνόντας, είναι σαν να λες ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ!
δεν το καταλαβαίνεις γαμώτο; Στοιχειώδης λογική, με κάνεις να χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο.
Τώρα αυτό το αν βιάζομαι , τι να σου πω βρε παιδί μου! χαλαρά! χαλαρά! κόσμος πεθαίνει, εσείς χαλαρααααααααααααα...[/quote]
αν εσυ θεωρεις οτι 700 ατομα η 1000 η 2000 ειναι ικανα και αξια να αποφασισουν για 11.000.000 για ενα ΤΟΣΟ σοβαρο θεμα τοτε ανερεις τις αρχες μας. αρα τι το παλευεις? εχεις αλλη λογικη και νοοτροπια. σεβαστη ναι αλλα δεν γινεται να σε ακολουθησουμε. εχουμε "κολημενα" μυαλα και θελουμε να αποφασιζουμε ολοι για ολους. ειδες κατι λοξες που υπαρχουν?
για να μη σου θεσω γτο εξης ερωτημα. εδω μεσα σε 1.5 μηνα δεν εχουμε ξεκαθαρη θεση για την χρηματοδοτηση των κομματων θα εχουμε για ενα θεμα που στο κατω κατω δεν ειμαστε καν μεσα για να δουμε απο ολες τις οπτικες το θεμα? εμενα αν καποιος με 1.5 μηνα μου ελεγε εχω λυσεις για ολα (και το μνημονιο ειναι ενα σοβαρο κομματι του ολου) τοτε θα τον ελεγα δημοσια ψευτη και θα εφευγα. οπως κανω με ολους τους πολιτικους που εχουν θεσεις επι παντος θεματος αλλα ακομη δεν εχουν προτεινει ξεκαθαρα καμοια.
agelos έγραψε:αν εσυ θεωρεις οτι 700 ατομα η 1000 η 2000 ειναι ικανα και αξια να αποφασισουν για 11.000.000 για ενα ΤΟΣΟ σοβαρο θεμα τοτε ανερεις τις αρχες μας. αρα τι το παλευεις? εχεις αλλη λογικη και νοοτροπια. σεβαστη ναι αλλα δεν γινεται να σε ακολουθησουμε. εχουμε "κολημενα" μυαλα και θελουμε να αποφασιζουμε ολοι για ολους. ειδες κατι λοξες που υπαρχουν?
για να μη σου θεσω γτο εξης ερωτημα. εδω μεσα σε 1.5 μηνα δεν εχουμε ξεκαθαρη θεση για την χρηματοδοτηση των κομματων θα εχουμε για ενα θεμα που στο κατω κατω δεν ειμαστε καν μεσα για να δουμε απο ολες τις οπτικες το θεμα? εμενα αν καποιος με 1.5 μηνα μου ελεγε εχω λυσεις για ολα (και το μνημονιο ειναι ενα σοβαρο κομματι του ολου) τοτε θα τον ελεγα δημοσια ψευτη και θα εφευγα. οπως κανω με ολους τους πολιτικους που εχουν θεσεις επι παντος θεματος αλλα ακομη δεν εχουν προτεινει ξεκαθαρα καμοια.
Ρε φίλε, στο ξαναλέω, δεν συζητάμε να βρειτε λύσεις.
Συζητάμε να διαφωνήσετε επι του κειμένου ως σύνολο, για να μπορείτε να ξεκινήσετε να ψάχνετε για τις λύσεις.
Τις λυσεις των 700, των 1000 ή των 50.000 ατόμων.
Πόσοι περιμένετε να γίνετε δηλαδή, για να διαφωνήσετε με τα υπάρχοντα κείμενα-νόμους, και ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ να μελετάτε λύσεις; (για το μνημόνιο ή για οποιοδήποτε άλλο σοβαρό θέμα);
agelos έγραψε:αν εσυ θεωρεις οτι 700 ατομα η 1000 η 2000 ειναι ικανα και αξια να αποφασισουν για 11.000.000
Μας δουλεύεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι λες;
Αυτό που θα βγει δεν θα είναι απόφαση, θα είναι πρόταση, θα είναι μια πιθανή λύση!
Θα είναι η πρόταση-λύση των 700, τόσο σωστή ως πρόταση όσο σωστοί είναι οι 700 του κόμματος.
Και μετά θα βγει και η πρόταση των 5000, και των 150000, ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ!
είστε γελοίοι που ανέχεστε την λογοκρισία.
Και η γελοιότητά σας θα ακούγετε παντού, θλιβερά μέλη του κόμματος.
που από 2000, δεν θα μείνουν ούτε 50, γιατί είναι θλιβερός ο οδηγός σας.
Η απέλπιδα προσπάθεια που κάνετε, με το βύσμα που έχετε στα ΜΜΕ, δεν θα σας βοηθήσει!
Ο κόσμος ζητάει ουσία, και όχι φούμαρα!
Και η γελοιότητά σας θα ακούγετε παντού, θλιβερά μέλη του κόμματος.
που από 2000, δεν θα μείνουν ούτε 50, γιατί είναι θλιβερός ο οδηγός σας.
Η απέλπιδα προσπάθεια που κάνετε, με το βύσμα που έχετε στα ΜΜΕ, δεν θα σας βοηθήσει!
Ο κόσμος ζητάει ουσία, και όχι φούμαρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες