ας μου το προωθήσει κάποιος στο δικό μου μαιλ να μην χάνουμε χρόνο
σου το στέλνω πμ άγγελε
kotso, προσπάθησε να ξανασυνδεθείς στον google groups... έπρεπε να σε εγκρίνουμε... την πέρασα την έγκριση τώρα.Kotsos έγραψε:Ρε παιδιά τι κάνω λάθος και στα δύο mailing list δεν με βάζει μέσα;
Στο πρώτο που πήγα να γραφώ μου λέει ότι ο operator δεν με κάνει δεκτό γιατί group is full
Στο google πάλι λέει ότι the group is invitation only.
Help.
Ok got it. Thnxkailor έγραψε:kotso, προσπάθησε να ξανασυνδεθείς στον google groups... έπρεπε να σε εγκρίνουμε... την πέρασα την έγκριση τώρα.Kotsos έγραψε:Ρε παιδιά τι κάνω λάθος και στα δύο mailing list δεν με βάζει μέσα;
Στο πρώτο που πήγα να γραφώ μου λέει ότι ο operator δεν με κάνει δεκτό γιατί group is full
Help.
Kotso, μπορείς να στείλεις email στο [email protected], έτσι δουλεύεις κανονικά μέσω email, και δεν χρειάζεται να μπαίνεις μέσα στην πλατφόρμα συνέχεια. Μπορείς μέσω email να βάλεις και attachment αλλά και image.Kotsos έγραψε:Ok got it. Thnxkailor έγραψε:kotso, προσπάθησε να ξανασυνδεθείς στον google groups... έπρεπε να σε εγκρίνουμε... την πέρασα την έγκριση τώρα.Kotsos έγραψε:Ρε παιδιά τι κάνω λάθος και στα δύο mailing list δεν με βάζει μέσα;
Help.