video: σε λίγο ψηφίζεις

Παραγωγή audio, video, animation, γραφικών.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: video: σε λίγο ψηφίζεις

Δημοσίευσηαπό James » 27 Μαρ 2012, 21:58

pappasadrian έγραψε:ωπα ωπα....

μην χεστουμε για ενα βιντεο.
αναθεμα δηλαδη, ας μην αξιωθει να φτιαχτει ποτε

μια σημειωση μονο, απο το λινκ που παρεθεσε ο ανεστης. οι φωνες θα ειναι copyrighted. 'nuff said

θεωρώ 'οτι το βίντεο έχει φτιαχτεί ήδη αν νομίζετε ότι θέλετε να το φτιάξετε και εσείς κάντε το,
Τελευταία επεξεργασία από 1 και James, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 27 Μαρ 2012, 22:14

Δημήτρη θα ήθελα να παρακαλέσω να το συγκρίνεις/ουμε με την έκδοση με τη φωνή του Κωνσταντίνου και μετά να ανέβει κάποιο.

Είχα παρακαλέσει ξανά εδώ για υπομονή όταν τέθηκε.
viewtopic.php?f=6&t=784&p=9140

Dimitris Zappas έγραψε:θεωρώ 'οτι το βίντεο έχει φτιαχτεί ήδη αν νομίζετε ότι θέλετε να το φτιάξετε και εσείς κάντε το, απλά να ξέρω αν θα ανεβεί το παραπάνω στο επίσημο youtube channel?
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

vrdjop9j

Δημοσίευσηαπό vrdjop9j » 27 Μαρ 2012, 22:40

μάγκες,
ας μην χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο...

Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που συμβάλλουμε ολοένα και περισσότεροι στην προώθηση των Πειρατών. Ας μην σταματήσουμε.
Μήπως για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις να καθιερώσουμε ένα σύστημα βαθμολογίας με βάση τα likes ή τα views, για να προκύπτουν τα video που θα μπαίνουν στο επίσημο youtube? Μήπως θα ΄ταν μια καλή ιδέα να μπει στο youtube κανάλι μια playlist με video μελών; Λέω τώρα...
Όμορφα, Αμεσοδημοκρατικά, Δίκαια, Χωρίς πολλές επισημότητες.

Νομίζω ο σκοπός είναι κοινός και όλες οι προσπάθειες ακόμη και αν δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο να πουν ή το αντίθετο, πρέπει να 'ναι χαρά όλων μας που κάποιος-κάποιοι αφιέρωσαν χρόνο και κόπο ενδεχομένως για να παρουσιάσουν κάτι.

Υ.Γ
Πιστεύω ότι μπορούμε να φτιάξουμε πολύ καλύτερα πράγματα όλοι μας, ας έχουμε υπομονή και ίσως να μην πιστεύουμε στα μάτια μας σε λίγο καιρό...
Υ.Γ 2
Please no proxies for your voting... :mrgreen:

Με σεβασμό στις απόψεις σας πάντα

ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ
"The quieter you become, the more you are able to hear..."

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 28 Μαρ 2012, 16:35

Αυτό που λέει ο BradleyManning με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
"στο youtube κανάλι μια playlist με video μελών". Καμιά επίσημη δέσμευση από το κόμμα.
Βασικά, το youtube θέλει και μια ακόμη playlist με συνεντεύξεις, γιατί αρχίζουν και αυξάνονται.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 28 Μαρ 2012, 17:03

Μας εφαγαν τα μεγαλα συμφεροντα φιλε Δημητρη :lol: :lol:
Απλα την επομενη φορα πειτε το πιο νωρις ωστε να μην ηχογραφω με τις ωρες μεχρι να πετυχω κατι καλο με ψειρα μικροφωνο και χωρις καμια βοηθεια.Πειρατικα παντα. :)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 28 Μαρ 2012, 17:32

Πάνο λυπάμαι για τον κόπο σου και τον κόπο του Δημήτρη. Το συγκεκριμένο το είχα γράψει ότι έχει δρομολογηθεί.

Θα παραπέμψουμε το κείμενο στην Αθήνα στον Κων/νο (ή θα πληρώσουμε κανα 20άρι-30άρι (?) για επαγγελματική εκφώνηση)
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

Κανενός μας η φωνή δεν στέκει για σποτ με τόση ανάγνωση, πόσο μάλλον και με φτηνό εξοπλισμό.
Ο Κων/νος έχει πτυχίο από Ανώτερη Δραματική Σχολή & έχει παρακολουθήσει και πολλά θεατρικά σεμινάρια. Είναι επαγγελματίας.

(UPDATE Βρέθηκε και δωρεάν επαγγελματικό STUDIO στην Αθήνα και ο ιδιοκτήτης του θα δώσει "κατευθύνσεις" για την "ανάγνωση" αν χρειαστεί).

SilindeElendil έγραψε:Μας εφαγαν τα μεγαλα συμφεροντα φιλε Δημητρη :lol: :lol:
Απλα την επομενη φορα πειτε το πιο νωρις ωστε να μην ηχογραφω με τις ωρες μεχρι να πετυχω κατι καλο με ψειρα μικροφωνο και χωρις καμια βοηθεια.Πειρατικα παντα. :)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες