ΓΡΑΦΉ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ
-
ΓΡΑΦΉ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος θα ηθελα να πω την αποψη μου σε ενα θεμα εαν ειναι ποιο σωστο η να γραφουμε στα ελληνικα και να παρουσιαζομαστε με τα κανονικα μας ονοματα το λεω για τον εξης απλο λογο οτι της συζητησεις μπορει να της βλεπουν ατομα τα οποια μπορει να τους αποθαρυνουμε με αυτον τον τροπο λεω απλα την αποψη μπορει να κανω λαθος
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ΓΡΑΦΉ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΟΝΌΜΑΤΑ
καλησπερα,
ειμαι ο ανδριανος, και πιστευω οτι η ανωνυμια ειναι δικαιωμα ολων. οποιος θελει συστηνεται με το κανονικο του ονομα, οποιος θελει με ψευδωνυμο.
αυτο πιστευω εγω.
για τα ελληνικα, υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τα greeklish παραδιπλα
ειμαι ο ανδριανος, και πιστευω οτι η ανωνυμια ειναι δικαιωμα ολων. οποιος θελει συστηνεται με το κανονικο του ονομα, οποιος θελει με ψευδωνυμο.
αυτο πιστευω εγω.
για τα ελληνικα, υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τα greeklish παραδιπλα
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
- Επικοινωνία:
Η ανωνυμία στο Ιντερνετ είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Όποιος δεν θέλει, δεν γράφει το όνομά του.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
πολυ σωστα με την ανωνυμια, υπαρχουν αστυνομικοι, στρατιωτικοι η δημοσιοι υπαληλοι η αλλα ευαιστητα γκρουπ που παρακολουθουν η γραφουν και δεν θελουν να αποκαλυφτουν προς το παρων για ευνοητους λογους. Παντως εγω που γραφω λεγομαι Σπιρος και ειμαι 58 χρονων.
-
H ανωνυμία αφορά τον καθ' ένα προσωπικά σίγουρα όμως η ελληνική γραφή είναι υποχρέωση όλων μας και καλό θα ήταν οι απόψεις όλων μας να είναι στο ελληνικό αλφάβητο.
Έλληνας Πολίτης έγραψε:H ανωνυμία αφορά τον καθ' ένα προσωπικά σίγουρα όμως η ελληνική γραφή είναι υποχρέωση όλων μας και καλό θα ήταν οι απόψεις όλων μας να είναι στο ελληνικό αλφάβητο.
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ απόλυτα, από τους κεντρικούς πυρήνες του διαδικτύου είναι η ανωνυμία και η ελευθερία της άποψης του κάθε ενός χωρίς φόβου της συνέπειας(από αστυνομία ή παρόμοιους οργανισμούς).
Α, ενημερωτικά είμαι ο Αλέξανδρος και είμαι 21 χρονών.
Έλληνας Πολίτης έγραψε:H ανωνυμία αφορά τον καθ' ένα προσωπικά σίγουρα όμως η ελληνική γραφή είναι υποχρέωση όλων μας και καλό θα ήταν οι απόψεις όλων μας να είναι στο ελληνικό αλφάβητο.
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα.
-
Καλησπέρα είμαι ο Γιάννης είμαι 19-20 και είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Αυτοματισμού Θεσσαλονίκης.Φυσικά κια η ανωνυμότητα είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα όλων.Έυχομαι με τον καιρό να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας.Αυτά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες