ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ EURO

luxcav

Re: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ EURO

Δημοσίευσηαπό luxcav » 03 Φεβ 2012, 18:55

καλο ειναι να προσεχουμε τι αναρτησεις κανουμε και απο που τις παιρνουμε . Λιγος ελεγχος δεν εβλαψε ποτε κανενα !
Η συγκεκριμενη ιστορια ειναι μια τεραστια απατη - μουφα που ξεκινησε απο το tyxaios.blogspot και αναπαραχθηκε σε πολλα ιστολογια. Ειναι ενα κοινο internet hoax, οπως π.χ. η δηλωση Κισσινγκερ, ο Λερναιος (μυθος) κλπ.

Συμφωνώ απόλυτα! Προσοχή στους Διαδικτυακούς μύθους.

Επίσης, νομίζω ότι το κόμμα δεν πρέπει να μπαίνει σε τέτοια θέματα τουλάχιστον τώρα. Νομίζω είναι καλύτερα να περιοριστούμε στα θέματα που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και την Τεχνολογία, για να έχουμε ένα ξεκάθαρο «στίγμα».

Antonis_T
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ EURO

Δημοσίευσηαπό Antonis_T » 03 Φεβ 2012, 19:13

porepete έγραψε:Καταλαβαίνω τα επιχειρήματα όλων όσων πιστεύουν πως θα ήταν λάθος να φύγουμε από το Ευρώ έστω κι αν δεν καταλαβαίνω πως θεωρούν λογικό το να έχουμε ένα νόμισμα για το οποίο δε πληρούσαμε ποτέ τα κριτήρια που είχαν τεθεί για να το έχουμε εξαρχής.Αυτό που με ενοχλεί και με τρομάζει ταυτόχρονα είναι πως ούτε τώρα που έχουμε φτάσει στο απροχώρητο δεν έχουμε λόγο σαν πολίτες να επιλέξουμε το μέλλον μας,είμαστε σαν τα πρόβατα που μας έχουν πάει στο σφαγείο, μας έχουν γδάρει, μας έχουν τεμαχίσει, έχουν ήδη πουλήσει το κρέας μας, μας έχουν μαγειρέψει, μας έχουν φάει, μας έχουν χωνέψει και τώρα περιμένουμε τα καζανάκι για να χαθούμε στον απύθμενο πάτο.

Ακριβώς !

Το υπάρχον πολιτικό και δημοσιογραφικό προσωπικό στις θέσεις κλειδιά είναι οι εξυπηρετητές του 1%, πειθαναγκάζοντάς μας με διάφορους μπαμπούλες, διλήμματα και μπόλικη παραπληροφόρηση. Δεν παρουσιάστηκε ικανό αντίβαρο και εναλλακτική πρόταση και ο κόσμος είναι σε σύγχυση.
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που υποτίθεται είναι οι συμμετέχοντες του PSI, είναι αυτοί που έχουν σπεκουλάρει και σορτάρει στις (δυσνόητες και εκτός πραγματικότητας) αγορές παραγώγων, άρα είναι οι περισσότεροι κερδισμένοι.

Με λίγα λόγια, το παιχνίδι είναι στημένο και καλούμαστε να πληρώσουμε το μάρμαρο.
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες