Τα media σκοτώνουν και τους ΛΑγΟύΣ τους...

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Τα media σκοτώνουν και τους ΛΑγΟύΣ τους...

Δημοσίευσηαπό anestis » 05 Μαρ 2012, 17:21

Τέλειωσαν τα κόλπα του μπαρμπα-Γιώργου;...

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει εξαφανιστεί από τις τηλεοράσεις σας. Οι γουστόζικες τοποθετήσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη προβάλλονται όλο και σπανιότερα και οι ... δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του θα δώσει σκληρή μάχη για την είσοδο του στην επόμενη Βουλή.

Αυτή τη φορά μοιάζει να τα έχει χαμένα ακόμα και ο δαιμόνιος μπαρμπα-Γιώργος. Από δεξιά τον πιέζει η Χρυσή Αυγή και το κόμμα Καμμένου κι από...αριστερά η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά η στην οποία πια ανήκουν τα πουλέν του.

Αξίζει πάντως να καταγραφεί για ακόμα μια φορά η τάση των ΜΜΕ να σκοτώνουν τα γέρικα άλογα τους, όταν εκείνα γεράσουν. Με τον Καρατζαφέρη είχαν μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, τους πρόσφερε πολλά ως λαγός αλλά τώρα ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο (και πιο φθηνό).

Έτσι είναι η ζωή...
parapolitiki.com
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

piratiko.org
Επικοινωνία:

Re: Τα media σκοτώνουν και τους ΛΑγΟύΣ τους...

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 07 Μαρ 2012, 01:56

anestis έγραψε:Τέλειωσαν τα κόλπα του μπαρμπα-Γιώργου;...

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει εξαφανιστεί από τις τηλεοράσεις σας. Οι γουστόζικες τοποθετήσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη προβάλλονται όλο και σπανιότερα και οι ... δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του θα δώσει σκληρή μάχη για την είσοδο του στην επόμενη Βουλή.

Αυτή τη φορά μοιάζει να τα έχει χαμένα ακόμα και ο δαιμόνιος μπαρμπα-Γιώργος. Από δεξιά τον πιέζει η Χρυσή Αυγή και το κόμμα Καμμένου κι από...αριστερά η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά η στην οποία πια ανήκουν τα πουλέν του.

Αξίζει πάντως να καταγραφεί για ακόμα μια φορά η τάση των ΜΜΕ να σκοτώνουν τα γέρικα άλογα τους, όταν εκείνα γεράσουν. Με τον Καρατζαφέρη είχαν μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, τους πρόσφερε πολλά ως λαγός αλλά τώρα ήρθε η ώρα για κάτι καινούριο (και πιο φθηνό).

Έτσι είναι η ζωή...
parapolitiki.com

και για αυτό πρέπει να προστατέψουμε το διαδίκτυο. για να μην γίνει κάποτε και αυτό μηχανισμός εκμετάλλευσις!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες