Σχεδόν οποιοδήποτε δεξιό κόμμα θα σου κάνει... Ισως και τα φιλελεύθερα.
Kostis έγραψε:Ναι, σαφώς και φοβάμαι τις θέσεις της πλειοψηφείας. Μιλάμε για έναν λαό καθυστερημένο, που δε θα εμπιστευόμουν ποτέ το μέλλον μου στα χέρια του.
Kostis έγραψε:Ναι, σαφώς και φοβάμαι τις θέσεις της πλειοψηφείας. Μιλάμε για έναν λαό καθυστερημένο, που δε θα εμπιστευόμουν ποτέ το μέλλον μου στα χέρια του.
Kostis έγραψε:Ή αλλάζετε ή βουλιάζετε. Τα λέμε.
Αυτό που δεν σέβομαι είναι να λες ότι θα αποφανθούμε για βασικά και στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα σε δύο χρόνια, όταν η διεθνής επιστημονική κοινότητα σε έχει προλάβει προ πολλού.
Tέλος πάντων, μη βάζετε ταμπέλα, αφού δεν θέλετε. Θέλω να μου απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.
Έχω μια αποθήκη στην αυλή μου. Χωρίς να έχω κάποιες σπουδές στο ενεργητικό μου, θα μπορώ να την μετατρέψω σε γκαλερί ή σε επιπλοποιείο ή σε νετ καφέ, με μια απλή έγγραφη δήλωση, για να βγάζω το ψωμάκι μου;
zio_donnie έγραψε:Πριν ανοίξεις επιπλάδικο πρέπει να έχεις ασφαλή και κατάλληλο χώρο για να το κάνεις γιατί δεν φταίνε τίποτα να καούν οι γείτονες άμα τα κάνεις όλα άρπα κόλλα, και ούτε είναι αναγκασμένοι να ακούνε πριονοκορδέλα επειδή αποφάσισες να κάνεις την πιλοτή εργοστάσιο. Το ότι έχεις ένα οικόπεδο δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι "με μια δήλωση". Με αυτή τη λογική και γω που έχω κάτι στρέμματα άχρηστα θα ανοίξω χωματερή να βγάζω τον επιούσιο, και ο Βωβός θα κάνει τον ελαιώνα αποθήκη πυρηνικών αποβλήτων που έχει και χρήμα σαν υπόθεση.
Μην λες τους άλλους χαζούς όταν είσαι ο πρώτος που σκέφτεσαι με επιχειρήματα παιδιών του δημοτικού.
krogias έγραψε:Γιατί αναλώνεστε σε σαχλαμάρες....;
zio_donnie έγραψε:Tέλος πάντων, μη βάζετε ταμπέλα, αφού δεν θέλετε. Θέλω να μου απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση.
Έχω μια αποθήκη στην αυλή μου. Χωρίς να έχω κάποιες σπουδές στο ενεργητικό μου, θα μπορώ να την μετατρέψω σε γκαλερί ή σε επιπλοποιείο ή σε νετ καφέ, με μια απλή έγγραφη δήλωση, για να βγάζω το ψωμάκι μου;
Δηλαδή τώρα αυτή είναι σοβαρή ερώτηση και θεωρείς και τον εαυτό σου ανώτερου επιπέδου από τον τσοπάνη? Προσπαθείς να εκμαιεύσεις απάντηση με μια χαζή ερώτηση. Αλλά έτσι για το σπορ θα σου απαντήσω πως όχι δεν μπορείς να κάνεις ότι θες στην αυλή σου απλά επειδή είναι δικιά σου.
Πριν ανοίξεις επιπλάδικο πρέπει να έχεις ασφαλή και κατάλληλο χώρο για να το κάνεις γιατί δεν φταίνε τίποτα να καούν οι γείτονες άμα τα κάνεις όλα άρπα κόλλα, και ούτε είναι αναγκασμένοι να ακούνε πριονοκορδέλα επειδή αποφάσισες να κάνεις την πιλοτή εργοστάσιο. Το ότι έχεις ένα οικόπεδο δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι "με μια δήλωση". Με αυτή τη λογική και γω που έχω κάτι στρέμματα άχρηστα θα ανοίξω χωματερή να βγάζω τον επιούσιο, και ο Βωβός θα κάνει τον ελαιώνα αποθήκη πυρηνικών αποβλήτων που έχει και χρήμα σαν υπόθεση.
Μην λες τους άλλους χαζούς όταν είσαι ο πρώτος που σκέφτεσαι με επιχειρήματα παιδιών του δημοτικού.
anestis έγραψε:OOps, πότε είπαμε ότι ΔΕΝ σεβόμαστε βασικά και στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα ???
Γι αυτά έχει αποφανθεί ο ΟΗΕ εδώ και 60 χρόνια και έχουν νομική ισχύ και στην ΕΕ και στην Ελλάδα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες