υποψήφιος βουλευτής ή ευρωβουλευτής του κόμματος των πειρατών

Nicholas Starkos
Επικοινωνία:

Re: υποψήφιος βουλευτής ή ευρωβουλευτής του κόμματος των πει

Δημοσίευσηαπό Nicholas Starkos » 16 Φεβ 2012, 17:27

SilindeElendil έγραψε:Ανοιξα σχετικο θεμα εδω:http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=451

Κατασταστικό

12.4 Τα Τοπικά και Περιφερειακά Γραφεία επιλέγουν με μυστική ψηφοφορία τους υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, καθώς και τους υποψήφιους βουλευτές του κάθε Νομού, ανάλογα με το είδος της εκλογικής διαδικασίας. Σε περίπτωση που κάποιο Τοπικό ή Περιφερειακό γραφείο δεν έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες μια εβδομάδα πριν την καταληκτική τους ημερομηνία, η Διοικούσα Επιτροπή δικαιούται να ορίσει υποψήφιους.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν χαρίζονται , ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 16 Φεβ 2012, 17:29

Nicholas Starkos έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Ανοιξα σχετικο θεμα εδω:http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=451

Κατασταστικό

12.4 Τα Τοπικά και Περιφερειακά Γραφεία επιλέγουν με μυστική ψηφοφορία τους υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους, καθώς και τους υποψήφιους βουλευτές του κάθε Νομού, ανάλογα με το είδος της εκλογικής διαδικασίας. Σε περίπτωση που κάποιο Τοπικό ή Περιφερειακό γραφείο δεν έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες μια εβδομάδα πριν την καταληκτική τους ημερομηνία, η Διοικούσα Επιτροπή δικαιούται να ορίσει υποψήφιους.

Τα οποια δεν εχουν σχηματιστει ακομα οποτε πεφτει στην ΔΕ να ορισει υποψηφιους σε περιπτωση που γινουν εκλογες στα κοντα.Εκτος εαν προλαβουμε να συστησουμε τετοια γραφεια.Διορθωσε με αν κανω λαθος.Πειρατικα παντα. ;)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

James
Επικοινωνία:

Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Δημοσίευσηαπό James » 16 Φεβ 2012, 17:55

piratiko.org έγραψε:On the way with iphone : greeklish

"Σε περίπτωση που δηλώσει δημοσίως ότι θα ήθελε να είναι ευρωβουλευτής , δεν υπάρχει πρόβλημα."

Kai den me enoxli prosopika katholou. Ekana K like!
O kathe enas me thn epilogi tou k ths ikanotitestou...

Γιωργο διαφωνώ μαζί σού , υπάρχουν όργανα που παίρνουν αποφάσεις.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 16 Φεβ 2012, 18:22

Dimitris Zappas έγραψε:
piratiko.org έγραψε:On the way with iphone : greeklish

"Σε περίπτωση που δηλώσει δημοσίως ότι θα ήθελε να είναι ευρωβουλευτής , δεν υπάρχει πρόβλημα."

Kai den me enoxli prosopika katholou. Ekana K like!
O kathe enas me thn epilogi tou k ths ikanotitestou...

Γιωργο διαφωνώ μαζί σού , υπάρχουν όργανα που παίρνουν αποφάσεις.

Άλλο να θέλει κάποιος να είναι υποψήφιος βουλευτής και άλλο να δηλώνει ότι θα είναι... Και εγώ θέλω... αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι!!! Κάτσε πρώτα να γίνω μέλος και μετά να σας πείσω για τις δυνατότητές μου...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Jake Lankster

Δημοσίευσηαπό Jake Lankster » 16 Φεβ 2012, 22:47

Μοτσάκος Ιωάννης Yποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Πειρατικό Κόμμα Ελλάδας έχει δημιουργήθει
μια σελίδα με τον κύριο που λεέι ότι ειναι υποψήφιος ευρωβουλευτής μας.Τον γνωρίζει κάποιος απο εμάς; ή ξέρει κάτι για αυτό; ή να τα πάρω στο κράνος;

https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-Y%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82/264050900333567?sk=wall&filter=1

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 17 Φεβ 2012, 01:37

Για σταθείτε ρε παλουκάρια . Τα πράγματα αυτά είναι επικίνδυνα και πρέπει ΑΜΕΣΑ να κανουμε κατι.

Δεν ξερω ποιος ειναι ο κύριος που μοστραρει για Υποοψήφιος ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉς ΤΟΥ πΕΙΡΑΤΙΚΟΎ ΚΌΜΜΑΤΟς (ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ?) αλλα φαντστείτε να του ζητησουν συνεντευξη να βγει στην TV Και να αρχισει να λεει οτι παπαριες του κατεβουν στο κεφαλι....

Θα παθουμε νίλα χοντρη. Δεν ξερω αν ειναι μελος μας ή οχι αλλα προτείνω να postαρουμε όλοι στο facebook Του ζητώντας τον να το κατεβάσει.

Επίσης στην κεντρική μας σελίδα να γράψουμε κατι για αυτό.

Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος - καμένος να εμφανίζεται με αυτο τον τρόπο.....

Επίσης ας δεί κάποιος αν είναι μέλος μας και αν ειναι προτείνω να γίνει άμεσα ότι ορίζει το καταστατικό για τέτοιες περιπτώσεις.

Αν το αφήσουμε αυριο θα δουμε Υποψηφιους Πρωθυπουργους - Προέδρους Βασιλιάδες μέχρι και ιδρυτή θα εχουμε στο facebook.....

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Φεβ 2012, 01:42

Όπως έγραψα και σε άλλο thread, τα εγγεγραμμένα μέλη να του κάνουν μία κόσμια παρατήρηση και εφόσον δεν κατέβει η σελίδα, σε εύλογο χρονικό διάστημα, υπάρχουν διαδικασίες.

Κάποιος από την Διοικούσα θα ήταν καλό να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί του.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 17 Φεβ 2012, 01:45

Κάποιος από την Διοικούσα θα ήταν καλό να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί του.

Αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πρώτα 5-10 ιδρυτικά μέλη.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Φεβ 2012, 01:50

zio_donnie έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πρώτα 5-10 ιδρυτικά μέλη.

Και εγώ είμαι το 19 (στις αιτήσεις). Είναι στην διοικούσα δηλαδή;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 17 Φεβ 2012, 01:52

Με τις Ευρωεκλογές σε 2,5 χρόνια θέλει πολλή υπομονή μέχρι να διαλέξουμε, με διαφάνεια και ψηφοφορία υποθέτω(ή κλήρωση?) τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κάποια στιγμή στα τέλη του 2013 :)

Βέβαια με τόσο ζήλο μπορεί να πάρει τιμητικά την 22η θέση και να συμπληρώσουμε τις άλλες 21 από κάτω προς τα πάνω :) :D

Οχι, δεν είναι στην πρώτη 10άδα όπως ειπώθηκε, ούτε καν στην 50άδα όσο θυμάμαι...

Εχει ήδη σταλεί PM
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες