Εγω ακομα δεν καταλαβα πιο στρογγυλο τραπεζι εχει μονο 4-5 κομματα και οχι ολα(ασχετα αν αρνηθουν να πανε)για τοσο σημαντικα θεματα,σαν τετραγωνο τραπεζι μου φαινεται και οχι στρογγυλο.
Αυτό το έχω και εγώ απορία. Φαντάζομαι το να καλέσει συγκεντροτικά ή παλαιά κόμματα δεν θα είχε νόημα μάλλον.
Οι οικολογοι εχουν ετοιμη μια τεραστια ατζεντα πανω στα θεματα που ειναι προς συζητηση εδω και καιρο με αναλυτικες θεσεις.Ο εκπροσωπος μας στην περιπτωση που του ζητηθει πως θα τοποθετηθει σε συγκεκριμενα θεματα αφου δεν εχουμε περασει απο ψηφοφορια σχεδον καμια προταση ως τωρα;
Αυτό ακριβώς θα πει. "Δεν έχει τεθεί ακόμα σε ψηφοφορία". Την ίδια απάντηση δίνουν και τα άλλα Πειρατικά κόμματα στην Ευρώπη.
Επισης ειναι σιγουρο οτι θα βγει μετα δελτιο τυπου που θα αναφερει ποια θεματα συζητηθηκαν και με ποια κομματα,ειμαστε σιγουροι οτι θελουμε να δεσμευτουμε τοσο συντομα για τοσο σημαντικα θεματα;
Ναι, αν είναι να κατέβουμε στις εκλογές.
Δελτιο τυπου θα βγαλουμε μετα για να διαχωρισουμε τις θεσεις μας απο εκεινες που θα επιλεξουν να προβαλουν οι οικολογοι μετα την συναντηση;
Δεν βλέπω λόγο να "διαχωρίσουμε" θέσεις αν όντως συμφωνούμε. Τέτοιες χαζομάρες μόνο τα παλαία κόμματα τις έκαναν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Μπορεί κάλιστα να συμφωνούμε και σε όλα αλλά να διαφωνούμε στις προτεραιότητες. Δεν είναι κακό.
Ακομα θα ηθελα να ξερω εκ των προτερων με τι ατζεντα θα παμε και τι σταση θα κρατησουμε(πριν τεθει το θεμα σε ψηφοφορια).
Και εγώ!