Δημοσίευσηαπό anestis » 14 Μαρ 2012, 21:21
Πειρατές σε Υπουργείο τον Μάιο του 2012 πρέπει να δίνει 1.000.000 προς 1 στα γραφεία στοιχημάτων

(πλάκα κάνω και στην απιθανο-απίθανη αυτή περίπτωση, η πολιτική που θα χαράξουμε στο Υπουργείο θα υπαγορεύεται από τα Μέλη).
sirfun2 έγραψε:ας μην πέσουμε σε αναλύσεις για το πως επηρεάζονται τα πράγματα στο υπάρχον σύστημα(που είναι με το ένα πόδι στον τάφο και καλό θα ήταν να κοιτάμε πιο μπροστά..)λέω μόνο ότι αλλιώς επηρεάζεις τα πράγματα και πιέζεις να γίνουν πιο αμεσοδημοκρατικά από μια "γωνίτσα" στην βουλή (μέσα η έξω) και αλλιώς αναλαμβάνοντας ευθύνες σε ένα υπουργείο.
άρα(αν συμπεράνω από τα γραφόμενα στην παράθεση)μένουμε στο εμμονικό κομμάτι και στην μετριοπαθή στάση που περιέγραψα παραπάνω
και είναι κακό να περάσει αυτό στον κόσμο
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)