Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Εδώ μεταφέρονται οι προτάσεις μετά την λήξη και των ψηφοφοριών

Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 19 Ιαν 2013, 14:53

Για να αποφύγουμε τις διαδικασίες ακύρωσης της 7ης/2013 απόφασης και εκτός από άλλα επιχειρήματα που έχουν πει άλλοι να προσθέσω άλλο ένα επιχείρημα ότι η τρίτη πρόταση (που είναι συνδυασμός της δεύτερης πρότασης και του φορουμ) έπρεπε για να θεωρείτε έγκυρη όλη η ψηφοφορία να κατεβεί και ως συνδυασμός της πρώτης πρότασης και του φόρουμ πράγμα που δεν έγινε και μη μου πείτε ότι δεν έγινε πρόταση από κανέναν γιατί αυτός που το πρότεινε έπρεπε να το σκεφτεί και αν δεν το σκέφτηκε κανένας κάποιος πρέπει να κάνει αυτήν την δουλειά.

Λοιπόν για να αποφύγουμε αυτές τις διαδικασίες προτείνω να επαναλάβουμε αυτήν την ψηφοφορία (7/2013) στηριζόμενη στην ίδια απόφαση που επιτρέπει την χρήση του λικουιντ χωρίς όμως ανάθεση με συμφωνία κυρίων και φυσικά να προστεθεί και η επιλογή του φόρουμ μαζί με την πρώτη πρόταση.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Ιαν 2013, 23:33

Δηλαδή η πρόταση είναι, να ψηφίσουμε στο forum, για το αν θα ψηφίσουμε στο liquid για το αν το liquid θα είναι πλατφόρμα κλπ κλπ;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Ιαν 2013, 11:11

Παρακαλώ τους διαχειριστές να μας ενημερώσουν τι προτίθεται να γίνει με αυτήν εδώ την "πρόταση".

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 22 Ιαν 2013, 11:36

Η ψηφοφορία θα γίνει κανονικά εκτός αν αποσυρθεί από τον εισηγητή της.
Εγώ ως διαχειριστής δεν μπορώ να ακυρώσω καμία ψηφοφορία διότι δεν μπορώ να κρίνω αν είναι αντικαταστατική η όχι.
Έχω στείλει το παρακάτω μήνυμα στον εισηγητή και στους υπόλοιπους διαχειριστές των ψηφοφοριών:

Θανάση μια ερώτηση όσον αφορά την παρακάτω πρόταση που κατέθεσες.

viewtopic.php?f=171&t=3383

Έτσι όπως έχεις γράψει την πρόταση θα πρέπει να ψηφίσουμε στο φόρουμ στις 30/01 το παρακάτω:

Κανένα από τα παραπάνω

Θα ψηφίσουμε δηλαδή στο φόρουμ αν θα ψηφίσουμε μετά στο λίκουιντ μια νέα εκδοχή της ψηφοφορίας 07/2013?

Δεν νομίζω πως η συγκεκριμένη ψηφοφορία χρειάζεται και έχει νόημα. Μπορείς να καταθέσεις κατευθείαν ολοκληρωμένη πρόταση στην Δ.Ε. ή μάλλον καλύτερα μια σειρά από προτάσεις, τους συνδυασμούς όπως τους νομίζεις εσύ.

Εγώ σαν διαχειριστής πάντως, όταν περάσουν οι 10 μέρες θα ανοίξω την ψηφοφορία αυτή ακριβώς όπως την παρουσιάζω παραπάνω εκτός αν δηλώσεις πως την αποσύρεις.
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Ιαν 2013, 11:37

Εφόσον δηλαδή δεν αποσυρθεί και δεν αναλάβει η Δ.Ε. τις ευθύνες τις, έχουμε την δυνατότητα να καταθέσουμε εναλλακτικές;

Επίσης το "status quo" αυτή την στιγμή, φαντάζομαι ότι είναι το αποτέλεσμα της προηγούμενης ψηφοφορίας (7/2013).

Επίσης δεν πρέπει να πάει στις 20 ημέρες, αφού αφορά και πάλι εργαλείο διαβούλευσης;

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 22 Ιαν 2013, 11:49

baskin έγραψε:Εφόσον δηλαδή δεν αποσυρθεί και δεν αναλάβει η Δ.Ε. τις ευθύνες τις, έχουμε την δυνατότητα να καταθέσουμε εναλλακτικές;

=> Ναι

baskin έγραψε:Επίσης το "status quo" αυτή την στιγμή, φαντάζομαι ότι είναι το αποτέλεσμα της προηγούμενης ψηφοφορίας (7/2013).

=> Δεν ξέρω. Ποιος έχει ευθύνη να υλοποιεί της αποφάσεις του ΣτΜ και από πότε ισχύουν;

baskin έγραψε:Επίσης δεν πρέπει να πάει στις 20 ημέρες, αφού αφορά και πάλι εργαλείο διαβούλευσης;

=> Αν κατατεθεί στην Δ.Ε., θα ανοίξει η ψηφοφορία όποτε το ζητήσει η Δ.Ε.
=> Αν δεν κατατεθεί, θα το θεωρήσω ως μια απλή ψηφοφορία και θα ανοίξει στις 10 μέρες.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Ιαν 2013, 12:24

mankasp έγραψε:=> Δεν ξέρω. Ποιος έχει ευθύνη να υλοποιεί της αποφάσεις του ΣτΜ και από πότε ισχύουν;

Θεωρώ ότι οι αποφάσεις του ΣτΜ έχουν αυτόματη ισχύ, αλλιώς αλίμονο μας. Καλύτερα να το κλείσουμε.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 22 Ιαν 2013, 12:30

baskin έγραψε:
mankasp έγραψε:=> Δεν ξέρω. Ποιος έχει ευθύνη να υλοποιεί της αποφάσεις του ΣτΜ και από πότε ισχύουν;

Θεωρώ ότι οι αποφάσεις του ΣτΜ έχουν αυτόματη ισχύ, αλλιώς αλίμονο μας. Καλύτερα να το κλείσουμε.

Προφανώς, κάποιες όμως απαιτούν να τις υλοποιήσει και κάποιος.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 22 Ιαν 2013, 12:36

mankasp έγραψε:
baskin έγραψε:

Προφανώς, κάποιες όμως απαιτούν να τις υλοποιήσει και κάποιος.

Η απόφαση για το εργαλείο ψηφοφοριών πρέπει να εγκριθεί επίσημα από την Δ.Ε κατά την γνώμη μου. Άρα η ψηφοφορία αν είναι να γίνει πρέπει να γίνει πάλι στο φόρουμ, καθότι αυτός είναι ο μόνος επίσημος τρόπος. Από την άλλη μεριά ουσιαστικά αυτό σημαίνει ακύρωση της 7ης ψηφοφορίας και επανάληψή της.

Δεν ξέρω, φαντάζομαι πως χρειάζεται να ερωτηθούν και οι Δ.Ε/Ε.Δ.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 22 Ιαν 2013, 12:58

baskin έγραψε:Δηλαδή η πρόταση είναι, να ψηφίσουμε στο forum, για το αν θα ψηφίσουμε στο liquid για το αν το liquid θα είναι πλατφόρμα κλπ κλπ;

Ε;; :? :shock: :?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες