Επανάληψη...

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Γιατί είστε στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Για τις 3+1 αρχές
28
72%
Για την Άμεση Δημοκρατία
2
5%
Για να ρωτάς εσύ...
7
18%
ΔΓ/ΔΑ
2
5%

Σύνολο ψήφων: 39

stepup

Re: Επανάληψη...

Δημοσίευσηαπό stepup » 15 Μάιος 2013, 23:54

Vassilis Perantzakis έγραψε: Κάποιο τρολ αναφέρει ονόματα έτσι για να κατηγορήσει και εσύ μασάς και το τραβάς;

Έκανε κανείς τέτοιο πράγμα; Ντροπή του!

Εγώ πάντως είμαι πειρατής! Την ανωνυμία την σέβομαι! Ποτέ δεν αναφέρω ονόματα, μόνο ψευδώνυμα.
Τώρα αν κάποιος επιμένει να έχει συνέχεια το ίδιο ψευδώνυμο, ή ακόμα χειρότερα να βάζει σαν ψευδώνυμο το όνομά του, το τηλέφωνό του και τι βρακί φοράει, ε δεν του φταίω εγώ μετά! Εγώ σε ψευδώνυμο αναφέρομαι πάλι, τι φταίω εγώ που έχει αυτός τέτοιο ψευδώνυμο;
Τελευταία επεξεργασία από 2 και stepup, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 16 Μάιος 2013, 00:13

stepup έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε: Κάποιο τρολ αναφέρει ονόματα έτσι για να κατηγορήσει και εσύ μασάς και το τραβάς;

Εγώ πάντως είμαι πειρατής! Την ανωνυμία την σέβομαι!
Ποτέ δεν αναφέρω ονόματα, μόνο ψευδώνυμα.
Τώρα αν κάποιος επιμένει να έχει συνέχεια το ίδιο ψευδώνυμο, ή ακόμα χειρότερα να βάζει σαν ψευδώνυμο το όνομά του, το τηλέφωνό του και τι βρακί φοράει, ε δεν του φταίω εγώ μετά!

Δεν έχω ψευδώνυμο εκτός από το vasper. Αλλά και πάλι δεν το τράβηξες εσύ (το τρολ). Ο aggelos το τράβηξε. Επίσης η επωνυμία για μένα είναι επιλογή όπως και η ανωνυμία σου.

Αυτό που δεν μου άρεσε στο είπα. Εγώ είμαι πειρατής για τις 3+1 θέσεις. Την δημοκρατία (άμεση, παραφουσκομμένη ή με τζατζίκι) μπορώ να την απαιτήσω παντού. Δεν χρειάζονται οι Πειρατές για αυτό. Οπότε δεν είμαι για αυτό πειρατής. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι πρόβλημά σου και οι χαρακτηρισμοί είναι δική σου ανοησία..
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 16 Μάιος 2013, 00:16

Vassilis Perantzakis έγραψε:
stepup έγραψε:

Εγώ πάντως είμαι πειρατής! Την ανωνυμία την σέβομαι!
Ποτέ δεν αναφέρω ονόματα, μόνο ψευδώνυμα.
Τώρα αν κάποιος επιμένει να έχει συνέχεια το ίδιο ψευδώνυμο, ή ακόμα χειρότερα να βάζει σαν ψευδώνυμο το όνομά του, το τηλέφωνό του και τι βρακί φοράει, ε δεν του φταίω εγώ μετά!

Δεν έχω ψευδώνυμο εκτός από το vasper. Αλλά και πάλι δεν το τράβηξες εσύ (το τρολ). Ο aggelos το τράβηξε. Επίσης η επωνυμία για μένα είναι επιλογή όπως και η ανωνυμία σου.

Λοιπόν, μόνο με το όνομά σου δεν μας αποκαλύπτεις αρκετά!
Πρέπει να βάλεις για ψευδώνυμο το όνομά σου, το τηλέφωνό σου και τι βρακί φοράς.
Προτείνω να βάλεις ως ψευδώνυμο ένα url , όπου θα σε εντοπίζουμε παντού και πάντα ποιός είσαι, τι κάνεις και που βρίσκεσαι, με την βοήθεια των Google Glasses σου. :roll:

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 16 Μάιος 2013, 00:25

Αυτό που δεν μου άρεσε στο είπα. Εγώ είμαι πειρατής για τις 3+1 θέσεις. Την δημοκρατία (άμεση, παραφουσκομμένη ή με τζατζίκι) μπορώ να την απαιτήσω παντού. Δεν χρειάζονται οι Πειρατές για αυτό. Οπότε δεν είμαι για αυτό πειρατής. Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι πρόβλημά σου και οι χαρακτηρισμοί είναι δική σου ανοησία..

Το γεγονός ότι θές να επιβάλεις τις 3+1 αρχές σου ακόμα και ενάντια στην δημοκρατία δεν σε κάνει πειρατή.
Φασιστο-πειρατή σε κάνει.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 16 Μάιος 2013, 00:33

stepup έγραψε:

Το γεγονός ότι θές να επιβάλεις τις 3+1 αρχές σου ακόμα και ενάντια στην δημοκρατία δεν σε κάνει πειρατή.

έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα....
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Μάιος 2013, 00:34

Τον έχω ρωτήσει για το δεύτερο πολλές φορές αλλά με αγνοεί.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 16 Μάιος 2013, 00:38

stepup έγραψε:Προτείνω να βάλεις ως ψευδώνυμο ένα url , όπου θα σε εντοπίζουμε παντού και πάντα ποιός είσαι, τι κάνεις και που βρίσκεσαι, με την βοήθεια των Google Glasses σου. :roll:

κατι σαν το piratiko.org ?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 16 Μάιος 2013, 02:53

axaxaxaxa
Στον φασιστικό πυρήνα (ekfrasi, Κομπειλάδας, gounara, Vassilis_Perantzakis, petrogazz, zio_donnie, chprokop, baskin, Phoebus, ionmis, SilindeElendil, LouisaT )
προστέθηκαν νέα φασιστάκια στον ορίζοντα, ντυμένα με την φασιστική ομοιόμορφη στολή τους. Σύνολο 19!

Θαυμάστε τα!

christina-G Για τις 3+1 αρχές
christos-G Για τις 3+1 αρχές
cjdimitris Για τις 3+1 αρχές
alexandros-A Για τις 3+1 αρχές
anthi-K Για τις 3+1 αρχές
giorgos-G Για τις 3+1 αρχές

μα τι ομοιομορφία είναι αυτή βρε παιδί μου! φτου φτου!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 16 Μάιος 2013, 03:02

stepup έγραψε:

έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα....

Και εσύ έχει μπερδέψει την βούρτσα με το σαπούνι.
Αυτό ακριβώς ρωτάει η ψηφοφορία.
Αν ήταν να κατεβάσεις τα τανκς για τις 3+1 αρχές θα τα κατέβαζες;

Και (ω θεοί) η επώνυμη απάντησή σου είναι ναι! :o :shock:
Ήθελα να ξερα δεν ντρέπεσαι να έχει μούρη να κυκλοφορείς στην κοινωνία μετά από αυτή την δήλωση; :evil:

stepup

Δημοσίευσηαπό stepup » 16 Μάιος 2013, 03:54

stepup έγραψε:Θαυμάστε τα!

christina-G Για τις 3+1 αρχές
christos-G Για τις 3+1 αρχές
cjdimitris Για τις 3+1 αρχές
alexandros-A Για τις 3+1 αρχές
anthi-K Για τις 3+1 αρχές
giorgos-G Για τις 3+1 αρχές

μα τι ομοιομορφία είναι αυτή βρε παιδί μου! φτου φτου!

Καταπληκτική ομοιομορφία. Ίδια ονόματα, και εγγραφή στο κόμμα με διαφορά δευτερόλεπτου.
memberlist.php?sk=c&sd=d&start=25

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες