Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

hrsfpgyjrnptrd

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 25 Ιαν 2013, 19:55

Tzouvekas Theodoros έγραψε:δεν ασχολουμαι αλλο μεχρι να γινει κανονας οτι εκτος απο τις 3 πειρατικες αρχες σε δευτερευων φαση , η προτευων ειναι μονο και μονο η βιοσημοτητα του ελληνα και της χωρεας

Με αφορμή το παραπάνω,
άμα δεν θέλετε να ασχοληθείτε άλλο μέχρι το Κομμα να γίνει αυτο που θέλετε (απο άλλους αφού εσείς επιλέγετε να μην συμμετέχετε) για το κόμμα είστε άχρηστοι.
Αν θέλετε να μείνετε και να κάνετε την άποψη σας πλειοψηφική μετά χαράς να την ακούσουμε, αν θέλετε να αποχωρήσετε μέχρι να σας αρέσει αυτό που θα γίνουμε πάλι κανένα πρόβλημα. Μην ακούσω όμως οτι το κόμμα σας απογοήτευσε, εσείς το απογοητεύσατε. Σας έδωσε όλα τα εργαλεία να κάνετε ότι θέλετε (μέχρι για τα δελτία τύπου ψηφίζουμε) και εσείς φεύγετε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το δικό σας.
Και ξαναλέω το σχόλιο είναι αφορμή, δεν μιλάω προσωπικά, βαρέθηκα ομως με το φεύγω/μένω/θα_κρατήσω_την_αναπνοή_μου_μέχρι_να_γίνει_αυτό_που_θέλω. Μεγαλώστε και παλέψτε για τις ιδέες σας.
Το ίδιο και για όσους ήρθαν δεν τους άρεσε το chi μας και έφυγαν, τα εργαλεία υπήρχαν, έστω και σε εμβρυακή μορφή, για να κάνουν αυτό που θέλανε άλλα προτίμησαν να το κάνει κάποιος άλλος για αυτούς. Άχρηστοι λοιπόν στα ζόρικα.

Άρα θέλουτε άμεση δημοκρατία αλλά μόνο όταν οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σας ή ακόμα καλλίτερα να τα κάνουν αυτοί με εσάς να συμφωνείτε.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και hrsfpgyjrnptrd, έχει επεξεργασθεί 25 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 19:58

mankasp έγραψε:Αν θυμασε καλα ειχα και το ψηφιακή και με επεισες να το βγάλω. Τώρα βγαζω και το άμεση.

δεν το έβγαλες από την πρότασή σου κατέβηκε ως είχε
απλά αν περνούσε θα γινόταν ψηφοφορία μόνο για το αν θα υπήρχε η λέξη "ψηφιακή"
οπότε δεν ισχύει αυτό που λες ότι σ επεισα.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 19:59

zio_donnie έγραψε:
mankasp έγραψε:Αν θυμασε καλα ειχα και το ψηφιακή και με επεισες να το βγάλω. Τώρα βγαζω και το άμεση.

Βγάλε και το δημοκρατία.

να σου πω ;)

δεν έχεις άδικο ;)

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 20:01

Rainmaker έγραψε:

δεν το έβγαλες από την πρότασή σου κατέβηκε ως είχε
απλά αν περνούσε θα γινόταν ψηφοφορία μόνο για το αν θα υπήρχε η λέξη "ψηφιακή"
οπότε δεν ισχύει αυτό που λες ότι σ επεισα.

Ναι ε!? Οκ. Ανακαλλω.
https://twitter.com/e_kastrinakis

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 25 Ιαν 2013, 20:15

Tzouvekas Theodoros έγραψε:
ekfrasi έγραψε:http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=158&t=2549
Δε θέλω να είμαστε «κόμμα» μελλοντικό, δε θέλω να κυβερνήσουμε, θέλω να τους απειλήσουμε, γι’αυτό γίναμε κόμμα! Για να χάσουνε ψήφους. Να τους απειλήσουμε! Ότι υπάρχουμε, να μας πάρουν στα σοβαρά και να αρχίσουν να παίρνουν τις ιδέες μας.

Χριστίνα εισαι σε λάθος δρόμο . αν αυτό ειναι το όραμα του κόμματος τοτε παραπλανήσαμε κόσμο μεσω της δικη σας παραπλανησης απεναντι μας . δεν επρεπε να κανετε κομμα αλλα κινημα εξυπνων προς χαζους. αν το οραμα δεν ειναι να διωρθωσουμε την κατασταση στην ελλαδα σε οποιο σημειο και να φτασουμε τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης. αν ειναι μονο για να λεμε οτι εχουμε τις 3 αρχες των σουηδων και τους πατρωναρουμε ειμαστε ολοκληρωτικα λάθος . αν εχετε τα α@@@@@Α ολοι ας ξεκηνησουμε με το τι μαστιζει την χωρα και ας ειμαστε ο τελευταιος κρικος στην αλυσιδα των κομματων. καποιθα κομματα που βγηκαν μετα απο εμας ειναι πιο υπολογισμα απο εμας διοτι δεν γραφουν τον λαο στα παπαρια τους .ναι συμφωνω στις 3 πειρατικες αρχες αλλα αυτο ειναι για τον διεθνη τομεα. πιστευεις οτι ο σουηδος αν ειχαν τα προβληματα τα δικα μας στην χωρατου θα ειχε βαλει κανονα μονο αυτο .? συγνωμη αλλα το συστημα απο κατω το χτυπαει το ΚΚΕ δεν χρειαζωμαστε και εμεις επιδη τους εφυγε μια παραλληλη παραταξη . ισως και ο λογος που εβαλες παλι υποψηφιοτητα ηταν αυτος ενω κανονικα βασει καταστατικου απαγορευωταν εφοσον ησουν μελος της ΔΕ οπως και καπιοι αλλοι

και
Και ξαναλέω και σε αυτό είμαι πολύ απόλυτη: όποιος θέλει να κάνει κόμμα, είτε αγανακτισμένος είτε οτιδήποτε, να πάει να κάνει το δικό του. Εδώ είμαστε κάτι άλλο. Είμαι πολύ…εγώ είμαι απόλυτη σε αυτό.

Χριστινα το να λες οτι εισαι απολυτη απλα το μονο που λες ειναι το εξης : Αποφασιζωμεν και Διατασωμεν . για σκεψου καλα τι λες και τι γραφεις και τι φενετε στον πολιτη που μπενει και διαβαζει εδω αυτες τις παπαριες . ( μετα λετε γιατι ο Ζαπας βριζει ) και θελετε να ερθουνε ατομα σε εμας διαβαζοντας ολα αυτα . . . πωπωπωωωω .. . . . μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας.
επισεις να σας πω οτι οταν υπαογραψαμε για να πατε στον αρειο παγο αυτα δεν τα λεγατε.. αλλα λεγατε και μας πειρατε στον λαιμο σας . . και μεις με την σειρα μας τον κοσμο που ψηφισε το κομμα .. . .
οσοι πιστευετε μονο στα πιο πανω και ακολουθησετε μονο αυτη την γραμμη ειστε αξιοι επαινων και συληπητηριων . .

τσαμπα κοπος και τσαμπα ξενυχτια ριξαμε για να κανουν μια ομαδα ανεγκεφαλων το παιχνιδακι τους και αυτο φανηκε και απο το συνεδριο ..
δεν ασχολουμαι αλλο μεχρι να γινει κανονας οτι εκτος απο τις 3 πειρατικες αρχες σε δευτερευων φαση , η προτευων ειναι μονο και μονο η βιοσημοτητα του ελληνα και της χωρεας .. αυτα λεγαμε πρην τις εκλογες και αποφασισαμε να κατεβουμε αυτα θα ακολουθησουμε , αν εχετε αντιθετη αποψη τοτε για σας ..
( ετσι εξηγητε και ο λογος που δεν βγαζουμε ποτε δελτιο τυπου οσο αφορα τα γεγονωτα στην χωρα , και δεν παρευρισκομαστε πουθενα . απλα αυτο θελουμε να παιζουμε και να περναμε την ωρα μας γραφωντας , αν και για αυτο υπαρχουν τα chat . ατρες οι αποψεις ουτε στις 3τοκοσμικες χωρες δεν περνανε )

Σ.Σ δεν κανω ορθογραφικο ελεγχο δεν το αξιζετε ουτε και αυτο

ΟΛΑ αυτά που "λέω" είναι αυτά που είπα στο συνέδριο! Δεν λέω κάτι διαφορετικό τώρα!
Δεν είπα ποτέ κάτι διαφορετικό σε συνεντεύξεις,
δεν είπα ποτέ κάτι διαφορετικό πριν τις εκλογές!
copy/paste απο την "ομιλία" μου έκανα απλά! Είναι ολόκληρη εδώ: viewtopic.php?f=158&t=2549#p32695
Είπα επίσης τότε
Μπορεί να σας… να μη σας ακούγεται ωραίο, δε μ’ ενδιαφέρει και σας παρακαλώ να μη με ψηφίσετε αν δε συμφωνήσετε.

Να σου θυμίσω απλά οτι καμιά 30αριά ΔΕΝ διαφώνησαν μαζί μου :D
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 25 Ιαν 2013, 20:21

headofthebored έγραψε:Με αφορμή το παραπάνω,
άμα δεν θέλετε να ασχοληθείτε άλλο μέχρι το Κομμα να γίνει αυτο που θέλετε (απο άλλους αφού εσείς επιλέγετε να μην συμμετέχετε) για το κόμμα είστε άχρηστοι.
Αν θέλετε να μείνετε και να κάνετε την άποψη σας πλειοψηφική μετά χαράς να την ακούσουμε, αν θέλετε να αποχωρήσετε μέχρι να σας αρέσει αυτό που θα γίνουμε πάλι κανένα πρόβλημα. Μην ακούσω όμως οτι το κόμμα σας απογοήτευσε, εσείς το απογοητεύσατε. Σας έδωσε όλα τα εργαλεία να κάνετε ότι θέλετε (μέχρι για τα δελτία τύπου ψηφίζουμε) και εσείς φεύγετε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε το δικό σας.
Και ξαναλέω το σχόλιο είναι αφορμή, δεν μιλάω προσωπικά, βαρέθηκα ομως με το φεύγω/μένω/θα_κρατήσω_την_αναπνοή_μου_μέχρι_να_γίνει_αυτό_που_θέλω. Μεγαλώστε και παλέψτε για τις ιδέες σας.
Το ίδιο και για όσους ήρθαν δεν τους άρεσε το chi μας και έφυγαν, τα εργαλεία υπήρχαν, έστω και σε εμβρυακή μορφή, για να κάνουν αυτό που θέλανε άλλα προτίμησαν να το κάνει κάποιος άλλος για αυτούς. Άχρηστοι λοιπόν στα ζόρικα.
Άρα θέλετε άμεση δημοκρατία αλλά μόνο όταν οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σας ή ακόμα καλλίτερα να τα κάνουν αυτοί με εσάς να συμφωνείτε.

Έτσι ακριβώς. Στο καλό λοιπόν και να μας γράφετε...
Και μην κρατάτε άλλο την αναπνοή σας γιατί θα ... σκάσετε!

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 25 Ιαν 2013, 20:30

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:
alex-S έγραψε:Καλησπέρα, μόλις μπήκα σε αυτό το κόμμα, εδω και 2 ημέρες!
Γιατί με ρωτάτε αν θέλω να πάω σε άλλο?
Ψήφισα όχι.

Καλώς τα παιδιά. Ποιος σε ρώτησε κάτι τέτοιο; Μια χαρά είσαι εδώ. Να σου ευχηθώ σιδεροκέφαλος, κι αν θες να ξέρεις, εγώ πρέπει να είμαι ο γεροντότερος εδώ μέσα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

χμ. μετα απο τον γιωργο ?
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 25 Ιαν 2013, 20:33

Tzouvekas Theodoros έγραψε:χμ. μετα απο τον γιωργο ?

Ώπα! Ποιος είναι αυτός ο Γιώργος που πάει να μου φάει την πρωτοκαθεδρία;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 25 Ιαν 2013, 20:36

Tzouvekas Theodoros έγραψε:χμ. μετα απο τον γιωργο ?

πριν τον Γιώργο, ο Γιάννης υπάρχει.... πιο πριν το απόλυτο κενό.....

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 20:59

Μας ετοιμάζω κάτι ωραίο, κρίμα που δεν έχουμε τα resources να το κάνουμε.............
https://twitter.com/e_kastrinakis

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες