zio_donnie έγραψε:
Το Γερμανικό παράδειγμα είναι αποτέλεσμα του αχταρμά. Παρατήσανε τις 3 αρχές και πήγαν να ξεγελάσουν όντως τον κόσμο, εξ ού και δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τα ποσοστά έκπληξη που είχαν πριν από 2 χρόνια. Οι Σουηδοί δεν ξεγέλασαν κανένα και είναι πλέον σταθερή παρουσία και παρόλο που περιγελάς τα ποσοστά τους έχουν περισσότερη επιρροή από τους διάφορους πειρατικούς αχταρμάδες ανά την Ευρώπη.
Άσχετο παράδειγμα σε μπαράκι προχθές.... (και άλλος πειρατής μάρτυρας)
Εμφανίζεται 1 τύπος, νεαρός, μπάινουν μαζί του 6 κοπέλες

(θεές...) φαίνονται οτι δεν είναι Ελληνίδες
αρχινάν τα στοιχήματα απο τους θαμώνες για την εθνικότητα τους, όχι Αγγλίδες είναι, όχι Σουηδές, όχι ... ο Μπαρμαν πήρε τις παραγγελίες και αρχινά γύρος 2ος να μαντέψουν απο τα ποτά (beers vs coctails) ...να μη σας πρήζω... τελικά πάω εγώ να ρωτήσω.
Φοιτητές απο το Erasmus απο διάφορες χώρες της Ευρώπης (οχι Γερμανία) η μία Σουηδέζα όντως.
Ρωτάω Do you know the pirate party?
-Of course!!! who doesn't?- we know it too απαντάνε και οι άλλες 4 που σπουδάζαν νομική
-does Greece has one?
-YES we do απαντάω με χαρά!!!!
-Good for your country and your law system μου λένε, it can change things, just make sure you don't end up like the Germans

-how do you know all that? are you pirares? ρωτάω εγώ
-No but their mess was all over the news in Europe and we do have some pirate friends
-...... μπλα μπλα μπλα...
(άσχετο 2, σύμφωνα με τον αρσενικό πειρατή και τους λοιπούς θαμώνες by far οι Ουγγαρέζα was the best

(άσχετο 3, η μόνη που δεν ήξερε ήταν η Ιταλίδα φιλόλογος)
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.