Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 13:28

Rainmaker έγραψε:
mankasp έγραψε:Δεν είναι ακριβώς παραθυράκι γιατί είναι νόμιμο να κάνεις κόμμα.

Πάντως έτσι εξηγείται που κανένας δεν παίρνει σοβαρά το κόμμα γιατί δεν αποτελεί εναλλακτική λύση αλλά "κόμμα διεκδίκησης"

Δες αυτό: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CbRX1YEqrs

Απαντάει ακριβώς στην ερώτηση σου.

Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.
https://twitter.com/e_kastrinakis

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 13:30

Rainmaker έγραψε:

Πάντως έτσι εξηγείται που κανένας δεν παίρνει σοβαρά το κόμμα γιατί δεν αποτελεί εναλλακτική λύση αλλά "κόμμα διεκδίκησης"

Το κανένας είναι σχετική έννοια. Αν αποσκοπείς στο 51% ναι, αν οι βλέψεις σου εξαρχής ήταν το 3% τίποτα δεν έχει χαθεί. Η διαφορά μας είναι πως εσύ θες να πείσεις όσους γίνεται περισσότερους με ένα γενικό πρόγραμμα, εγώ θέλω ειδικό πρόγραμμα που να τραβήξει συγκεκριμένο target group. Και ναι οι πειρατές δεν είναι ¨εναλλακτική λύση" κυρίως γιατί κανείς δεν είναι εναλλακτική λύση από μόνος του, ούτε το ΚΚΕ.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 25 Ιαν 2013, 13:32

mankasp έγραψε:
Rainmaker έγραψε:

Δες αυτό: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CbRX1YEqrs

Απαντάει ακριβώς στην ερώτηση σου.

Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.

ΠΟΙΟΣ θα το αναλάβει? το subtitles?
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 13:38

zio_donnie έγραψε: Το κόμμα άνοιξε γιατί ήθελε κόσμο για να εφαρμόσει τις ιδέες του, όχι γιατί ήθελε ιδέες. Ιδέες είχε, κόσμο δεν είχε.

μα δεν θέλετε κόσμο αυτό είναι ξεκάθαρο!
Θέλετε κόσμο για να μπείτε στην Βουλή αν όχι να μπείτε να υπάρχετε ως αναφορά στα ΜΜΕ για να ακούγονται τα αιτήματά σας!

γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 13:47

Rainmaker έγραψε:
zio_donnie έγραψε: Το κόμμα άνοιξε γιατί ήθελε κόσμο για να εφαρμόσει τις ιδέες του, όχι γιατί ήθελε ιδέες. Ιδέες είχε, κόσμο δεν είχε.

μα δεν θέλετε κόσμο αυτό είναι ξεκάθαρο!
Θέλετε κόσμο για να μπείτε στην Βουλή αν όχι να μπείτε να υπάρχετε ως αναφορά στα ΜΜΕ για να ακούγονται τα αιτήματά σας!

γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...

Το Γερμανικό παράδειγμα είναι αποτέλεσμα του αχταρμά. Παρατήσανε τις 3 αρχές και πήγαν να ξεγελάσουν όντως τον κόσμο, εξ ού και δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τα ποσοστά έκπληξη που είχαν πριν από 2 χρόνια. Οι Σουηδοί δεν ξεγέλασαν κανένα και είναι πλέον σταθερή παρουσία και παρόλο που περιγελάς τα ποσοστά τους έχουν περισσότερη επιρροή από τους διάφορους πειρατικούς αχταρμάδες ανά την Ευρώπη.

Εγώ θέλω κόσμο, απλά θέλω συγκεκριμένο κόσμο και δεν κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου. Οπότε αν είναι να μας ψηφίσουν θα μας ψηφίσουν για τις 3 αρχές και όχι για τα συμπράγκαλα.

Είναι λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν και τους απασχολεί το πειρατικό ζήτημα. Τώρα. Σε 20 χρόνια θα είναι περισσότεροι. Εγώ ξέρω τι θέλω και δεν βιάζομαι, οπότε δεν έχω το άγχος που έχεις εσύ να πείσεις και να μαζέψεις πλήθη για να αλλάξεις το "σύστημα". Οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν αργά ή γρήγορα, με ή χωρίς το κόμμα. Εγώ είμαι εδώ για να διευκολύνω και να επιταχύνω την διαδικασία όσο και αν γίνεται. Δεν με απασχολεί να πείσω τους πάντες τώρα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 13:48

Rainmaker έγραψε:γι αυτό και οι πειρατές βάλτωσαν στην Γερμανία γιατί δεν κάναν ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά πήγαν να ξεγελάσουν τον κόσμο...

Δεν ξέρω από που έχεις πληροφόρηση, αλλά οι Πειρατές στην Γερμανία βάλτωσαν ακριβώς επειδή είχαν πολύ κόσμο που δεν κατάλαβε ποτέ τι είναι οι Πειρατές και τραγουδούσε ποιήματα για την άμεση δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ΕΛΠΟΛ προτάθηκαν από μέλος της Δ.Ε. στο Έσσεν.

Και εκεί τα ίδια τραβάνε. Περσόνες, φιλόδοξοι σωτήρες και παντογνώστες.

Ο κόσμος δεν θα πάει σε ένα πειρατικό κόμμα στο οποίο ανακατεύουν τσουκάλια με γενικές αρλούμπες και αυτόν τον κόσμο εγώ δεν το θέλω. Μου αρκούν 5-10 πιτσιρικάδες που έχουν λιώσει στα RPG και αποφάσισαν να γίνουν ενεργοί πολίτες σε έναν τομέα που στην χώρα μας θεωρείτε για τους λίγους και εκλεκτούς.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 25 Ιαν 2013, 13:56

ekfrasi έγραψε:
mankasp έγραψε:Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.

Ορίστε το SRT, θέλει μετάφραση τώρα. http://pastebin.com/raw.php?i=kXzxaf4s

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 14:00

pav έγραψε:
ekfrasi έγραψε:
mankasp έγραψε:Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.

Ορίστε το SRT, θέλει μετάφραση τώρα. http://pastebin.com/raw.php?i=kXzxaf4s

Ας το βάλει κάποιος στο κουμπάσο, εδω θα χαθεί.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 14:00

baskin έγραψε:
Ο κόσμος δεν θα πάει σε ένα πειρατικό κόμμα στο οποίο ανακατεύουν τσουκάλια με γενικές αρλούμπες και αυτόν τον κόσμο εγώ δεν το θέλω. Μου αρκούν 5-10 πιτσιρικάδες που έχουν λιώσει στα RPG και αποφάσισαν να γίνουν ενεργοί πολίτες σε έναν τομέα που στην χώρα μας θεωρείτε για τους λίγους και εκλεκτούς.

Γιατί δεν βάζετε στο καταστατικό όποιος θέλει να είναι στο κόμμα πειρατών να περνάει τεστ υπολογιστών;
μήπως γιατί θέλετε και τα λεφτάκια των "αγαθών" πολιτών;
Μήπως τελικά είστε ίδιοι με το σύστημα που μας μεγάλωσε; ο καθένας την "πάρτι" του βέβαια η δικιά σας "πάρτι" είναι οι υπολογιστές!

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 25 Ιαν 2013, 14:02

zio_donnie έγραψε:
Το Γερμανικό παράδειγμα είναι αποτέλεσμα του αχταρμά. Παρατήσανε τις 3 αρχές και πήγαν να ξεγελάσουν όντως τον κόσμο, εξ ού και δεν πρόκειται να ξαναπάρουν τα ποσοστά έκπληξη που είχαν πριν από 2 χρόνια. Οι Σουηδοί δεν ξεγέλασαν κανένα και είναι πλέον σταθερή παρουσία και παρόλο που περιγελάς τα ποσοστά τους έχουν περισσότερη επιρροή από τους διάφορους πειρατικούς αχταρμάδες ανά την Ευρώπη.

Άσχετο παράδειγμα σε μπαράκι προχθές.... (και άλλος πειρατής μάρτυρας)

Εμφανίζεται 1 τύπος, νεαρός, μπάινουν μαζί του 6 κοπέλες :!: :!: :!: :!: (θεές...) φαίνονται οτι δεν είναι Ελληνίδες :lol:
αρχινάν τα στοιχήματα απο τους θαμώνες για την εθνικότητα τους, όχι Αγγλίδες είναι, όχι Σουηδές, όχι ... ο Μπαρμαν πήρε τις παραγγελίες και αρχινά γύρος 2ος να μαντέψουν απο τα ποτά (beers vs coctails) ...να μη σας πρήζω... τελικά πάω εγώ να ρωτήσω.
Φοιτητές απο το Erasmus απο διάφορες χώρες της Ευρώπης (οχι Γερμανία) η μία Σουηδέζα όντως.
Ρωτάω Do you know the pirate party?
-Of course!!! who doesn't?
- we know it too απαντάνε και οι άλλες 4 που σπουδάζαν νομική
-does Greece has one?
-YES we do απαντάω με χαρά!!!!
-Good for your country and your law system μου λένε, it can change things, just make sure you don't end up like the Germans :oops:
-how do you know all that? are you pirares? ρωτάω εγώ
-No but their mess was all over the news in Europe and we do have some pirate friends
-...... μπλα μπλα μπλα...
(άσχετο 2, σύμφωνα με τον αρσενικό πειρατή και τους λοιπούς θαμώνες by far οι Ουγγαρέζα was the best ;)
(άσχετο 3, η μόνη που δεν ήξερε ήταν η Ιταλίδα φιλόλογος)
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες