Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 24 Ιαν 2015, 20:11
ΣΥΡΙΖΑ: Γιουσουφάκι που μάλλον θα κυριαρχίσει αλλά επίσης μάλλον δεν θα έχει αυτοδυναμία!
ΝΔ: Η συνηθισμένη ξετσίπωτη που ψάχνει κάποιον να της πληρώσει τα γαμ@@α! .... Ίσως να αρχίσει (έμμεσα) να "γλύφει" το "Γιουσουφάκι".
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Απείλησε, προβόκαρε, υποσχέθηκε "θάνατο" ...... Να πάει να γαμ@@@θεί! ...... Δυστυχώς όμως, οριακά μεν αλλά, θα έχει "λόγο"!
Το Ποτάμι: Ο συνήθης χλιμίντζουρας σφουγγοκωλάριος!! .... Όλο και κάτι θα "γλύψει"!
ΠΑΣΟΚ: Παλεύει με το "ετεροθαλές" αδελφάκι του!! Οριακά θα μπει!!!!
ΚΚΕ: Σταθερή αξία αλλά..... είναι τόσο μαλ@@ς που ακόμα και τον εικοστό πρώτο αιώνα είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τα βασικά!! Θα είναι "μέσα", θα "πανηγυρίσουν" ίσως, ...... τελικά όμως θα θυμίζουν "χαζά παιδιά χαρά γεμάτα"!!
ΑΝΕΛ: Μαλάκες μου, όπου φτύνετε καλό είναι να μην γλύφετε!
ΚΙΔΗΣΟ: Ο "επαναστάτης" (ηλίθιος) έφηβος, ανίκανος να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του, θέλει να κάνει την "ανατροπή"! ..... Λόγω ονόματος όμως, θαρρώ πως θα "κοντράρει" τον πατριό του!!
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Εκτός τόπου και χρόνου!!! Και φυσικά θα έχουν την θέση (γαλαρία) που τους αρμόζει/επέλεξαν!
ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ: Σταθερή "αξία" αλλά περιορισμένου βεληνεκούς!! Πιστεύω πως θα έχουν μικρή (πολύ μικρή) άνοδο.
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ: Οι αριβίστες του χθες, διεκδικούν θέση στην πολιτική ζωή του σήμερα! Μαλακία των Πράσινων (το ένα "κλαδί" τους) που πήγαν με την ΔΗΜΑΡ. Θα πληρώσουν "κερατιάτικα" που δεν τους αναλογούν!!
ΛΑΟΣ: Που πάτε ρε καημένοι!!!! Την μία από εδώ, την άλλη από εκεί, την επόμενη με τους παραπέρα!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ κακομοίρηδες!!!! Αλλά ...... αφού το "μοντέλο" ο αρχηγός σας, σας έδωσε "ρότα"...... τραβάτε κατά κει. Δεν έχετε άλλωστε πουθενά αλλού να πάτε!!! Ότι πει ο "Αρχηγός"!!!!
ΕΔΕΜ: Τι να πει κανείς με τον "καημό" της αλληνής;;;!!!
ΤΕΛΕΙΑ: Ο προφέσωρας, αφού πέρασε από το ΚΚΕ (αλήθεια σαν τι;), τώρα δοκιμάζει να γλύψει κοκκαλάκια!! "Στημένο" παπαγαλάκι είναι αλλά το στηρίζουν "μαθουσάλες" υποσχόμενοι δεν ξερω και εγώ τι! (θα περάσει απ΄έξω από την Βουλή)!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και
laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 24 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!