ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Το 3ο επεισοδιο του "Θαψε το Σεναριο" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE. Μην το ψαχνετε τσαμπα. Η Village μας αναγκασε να το αποσυρουμε, επικαλουμενη παρανομη χρηση οπτικοακουστικου υλικου. ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ COPYRIGHTS ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΣΕ DVD ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΕ TORRENT Ή RAPIDSHARE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΗΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK:
http://www.comedylab.gr/video/1940/3-%CE%AC%CE%BD
Κατεβασαν επεισοδιο του "Θαψε το Σεναριο"
Κατεβασαν επεισοδιο του "Θαψε το Σεναριο"
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Το 3ο επεισοδιο του "Θαψε το Σεναριο"
Προσπαθούσα να κρύψω και το δικό μου δράμα αλλά, με αφορμή την ανάρτηση αυτή, πρέπει να σας ενημερώσω:
Επειδή συχνά αναφέρομαι στον Δαλάι Λάμα, οι διοικούντες το Θιβέτ ετοιμάζουν εξώδικο προς το ΠΕΙΡ ώστε να διαγράψει τις αναρτήσεις μου που αναφέρονται σε αυτό το πρόσωπο/σύμβολο/θεότητα
(να σας δω τώρα ΙΤίδες τι θα κάνετε!!!
)
Επειδή συχνά αναφέρομαι στον Δαλάι Λάμα, οι διοικούντες το Θιβέτ ετοιμάζουν εξώδικο προς το ΠΕΙΡ ώστε να διαγράψει τις αναρτήσεις μου που αναφέρονται σε αυτό το πρόσωπο/σύμβολο/θεότητα

(να σας δω τώρα ΙΤίδες τι θα κάνετε!!!

Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες