Τι είναι το bit coin και άλλες πληροφορίες

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
bitcoins

Τι είναι το bit coin και άλλες πληροφορίες

Δημοσίευσηαπό bitcoins » 16 Μαρ 2014, 15:19

Γεια σας.
Είμαι νέο μέλος και είμαι από την ιστοσελίδα bit-coins.gr. Σκοπός μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο σχετικά με το νέο ψηφιακό νόμισμα bit coin και να δέχουμε ερωτήσεις για όποιους θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για αυτό το νέο είδους νόμισμα το οποία θα μπει στην ζωή μας.
Επίσης θα ποστάρω και κάποια άρθρα (σε φυσιολογικά πλαίσια και όχι σε πλαίσια Spam) τα οποία θα σας δείχνουν τι πρέπει να ξέρετε για αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα.
Επίσης έχουμε και φόρουμ το οποίο δυστυχώς δεν έχει πολλές αναρτήσεις, ωστόσο με την πάροδο του καιρού ελπίζουμε να γίνουμε αξιόπιστοι με ότι έχει θέμα με το bit coin.
Για όποιες δίποτε ερωτήσεις παρακαλώ μπορείτε ελεύθερα να με ρωτήσετε J
Επίσης στον ποιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τι είναι το bit coin με βίντεο.
Η ιστοσελίδα μας προσπαθεί σε κάθε κείμενο να έχει και βίντεο επεξήγησής.
Για ότι δίποτε θέλετε μην διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Εδώ είναι το κείμενο ''Τι είναι το bitcoin''

http://bit-coins.gr/...ο-bit-coin.html

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Τι είναι το bit coin και άλλες πληροφορίες

Δημοσίευσηαπό baskin » 16 Μαρ 2014, 15:25

Γεια σου και καλώς ήρθες. Ελπίζουμε να σε δούμε και ως πλήρες μέλος των πειρατών.

Έχουμε αρκετή εμπειρία με τα crypto-curencies και δεχόμαστε και χορηγίες σε bitcoin και litecoin (http://www.pirateparty.gr/donate/).

Επίσης έχουμε σε λειτουργία ένα p2pool node για litecoin mining με ένα μικρό fee που πάει στο κόμμα. Οδηγίες υπάρχουν εδώ.

Θα χαρούμε να το χρησιμοποιήσετε για mining.

Για οτιδήποτε άλλο μπορείς να μας ρωτήσεις ελεύθερα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

bitcoins

Δημοσίευσηαπό bitcoins » 16 Μαρ 2014, 15:30

Ναι θα είμαι πλήρως μέλος των Πειρατών και θα γράφω σε όλα τα θέματα τις απόψεις μου.
Επίσης υπάρχει πρόβλημα να δημοσιεύω τα κείμενα του blog μου , ωστόσο με σωστό τρόπο όπως το έκανα και τώρα;
Εννοώ όχι ένα απλό copy paste.
Γενικά προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο ακριβώς τι γίνεται με το bit coin. Στο site μας γράφουμε και τα θετικά και τα αρνητικά και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να κερδίσει χρήματα ωστόσο και τους τρόπους που μπορεί να τα χάσει.
Προσπαθούμε να είμαστε όσο ποιο αντικιμενικοί μπορούμε για να μάθει πραγματικά ο κόσμος τι είναι και να μην νομίζει ότι η επένδυση που θα κάνει στα bit coin θα πάει χαμένη ή θα είναι κερδοφόρα 100%

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Μαρ 2014, 15:35

Καλωσήρθες κι από εμένα!

Μπορείς αν θέλεις σε συνεργασία με τον @Κομπειλάδας να γράψεις άρθρα για cryptocurrencies στο παπαγαλάκι ;)

Επίσης στην περίπτωση που σου απαντήσει στη συζήτηση (αλλάζει συνεχώς nicks και τώρα νομίζω ότι λέγεται -ακόμα- bidoka) ή σε πμ ένας με έμμονες ιδέες ότι είμαστε ΚΥΠατζήδες, πληρωμένοι, βαλτοι, αγνόησέ τον ή πάρ'τον στο ψιλό, είναι το κατοικίδιο τρολλ μας :lol:
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

bitcoins

Δημοσίευσηαπό bitcoins » 16 Μαρ 2014, 15:37

τους κάνω χάζι αυτούς τους τύπους..Σε ένα αθλητικό forum ομάδας που είμαι μέλος έχουμε ένα πολύ πετυχημένο ..ας δω αν είναι καλύτερος:)

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 16 Μαρ 2014, 15:41

bitcoins έγραψε:τους κάνω χάζι αυτούς τους τύπους..Σε ένα αθλητικό forum ομάδας που είμαι μέλος έχουμε ένα πολύ πετυχημένο ..ας δω αν είναι καλύτερος:)

σου λέω ο δικός μας είναι άπιαστος, μέχρι και το λήμμα στη βικιπαίδεια που αναφέρεται σε εμάς το έκανε "λύμα" :!:
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 16 Μαρ 2014, 15:51

Καλωσόρισες και από μένα.
Στο παπαγαλάκι έχω βάλει πολλά άρθρα για το bitcoin και τα cryptocurrencies γενικότερα:

Bitcoin, το ψηφιακό νόμισμα
... Πώς γίνεται μια συναλλαγή σε Bitcoin ( Αναδημοσίευση με μετάφραση από : Zero Hedge , “ Visualizing How A Bitcoin Transaction Works ”, by Tyler Durden on 05/12/2013 22:21 -0400) ...
kompeiladas - 11/27/2013 - 18:09

Η πλήρης ιστορία του Bitcoin – το επαναστατικό νόμισμα
... , The Daily Dot : “ The complete history of Bitcoin—the revolutionary currency ”, BUSINESS, By Curt Hopkins on ... (BUSINESS) Η πλήρης ιστορία του Bitcoin – το επαναστατικό νόμισμα από Curt ...
kompeiladas - 04/04/2013 - 14:01

Gavin Andresen, αρχιτέκτων του Bitcoin
http://waves.pirateparty.gr/content/gav ... 85-bitcoin
... το περίφημο εικονικό νόμισμα, το Bitcoin. Βρήκαμε μια πρόσφατη συνέντευξη του “αρχιτέκτονα” του Bitcoin, του Gavin Andresen, στο HuffPost Tech. Μεταφράσαμε ...
kompeiladas - 04/19/2013 - 19:22

Το ευρώ πέθανε (οσονούπω)... ζήτω το Bitcoin
http://waves.pirateparty.gr/content/%CF ... BF-bitcoin
... από , INFOPOLICY : “ Why Expensify Endorsing Bitcoin Is A Really Big Deal: Social Virality ”, Θεματολογία: ... η εταιρία Expensify ενδυναμώνει το Bitcoin; Είναι πραγματικά σημαντικό: ...
kompeiladas - 03/28/2013 - 16:30

Ψηφιακά τρυπάνια: Οι μηχανές τέρατα που σκάβουν για Bitcoins
... την τεχνολογική ιστορία του Bitcoin σχετικά με την διαδικασία εξόρυξης του ... και πέρα. Με τα 11.000.000 και πλέον bitcoin να έχουν ήδη εξορυχθεί αφού ο ... (δείτε στο BLOCKchain τα Bitcoin Διαγράμματα - Διάφορα Bitcoin διαγράμματα ...
kompeiladas - 04/17/2013 - 00:47

Χρειαζόμαστε την ανωνυμία για να κάνουμε ασφαλή την δημοκρατία
... We need anonymity to make democracy safe – Stallman talks Bitcoin ", November 30, 2013 - 20:05) We need anonymity to make democracy safe – Stallman talks Bitcoin Download video (33.72 MB) ...
kompeiladas - 12/02/2013 - 16:45

Μετά την Κύπρο, Νέα “κακά μαντάτα” για το Ευρώ
... μέσα σε δυο μόνο εβδομάδες. Bitcoin Conference Rick Falkvinge Banks: The Fourth Victim of ... ευρωπαϊκή διάσκεψη για το Bitcoin στην Πράγα , ένας και ένας άλλος ...
kompeiladas - 03/22/2013 - 11:08

Η μεγαλύτερη “νόμιμη” ληστεία του 21ου αιώνα
... σχόλιο σήμερα το πρωί στο Bitcoin φόρουμ , ο χρήστης zeroday ... και σχετικά με τη χρήση του Bitcoin για να πληρώνουμε τους μισθούς και για ...
kompeiladas - 03/30/2013 - 15:10

Χρηματοδότηση με Litecoin για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας
... Litecoin ( μια παραλλαγή του Bitcoin, κάτι σαν τον μικρό αδελφό του ) ...
kompeiladas - 05/14/2013 - 12:30

Οι “Τελείως Νεκρές Βιομηχανίες” (Stone Dead Industries) για το 2013
... ένα χτύπημα η εμφάνιση/χρήση του bitcoin (γενικά η έννοια της εφαρμογής και ... εμπόρους που θα χρησιμοποιούν bitcoin (ή ψηφιακό νόμισμα), και αυτό θα τους ...
kompeiladas - 12/12/2013 - 12:45

Αν χρησιμοποιείτε μια κεντρική υπηρεσία επικοινωνίας, “Σας παρακολουθούν και σας καταγράφουν“
... τον κόσμο (όπως γίνεται με το Bitcoin, το Nota Bene), ή τα συστήματα που εσείς και ... και τα τελευταία μας Bitcoin ότι, οι “πληροφορίες” έχουν μοιραστεί ...
kompeiladas - 06/08/2013 - 16:10

Οι 21 τεχνολογίες που θα αποκεντρώσουν τον Κόσμο
... με την κρυπτογράφηση. Το Bitcoin συναλλάσσεται από το 2009 και τα ... Fred Wilson πιστεύει ότι θα δούμε ένα Bitcoin-παρόμοιο πρωτόκολλο για την ...
kompeiladas - 02/26/2014 - 00:24

Η Κρυπτογράφηση Λειτουργεί: Πώς να προστατεύσετε το απόρρητο σας στην εποχή της παρακολούθησης από την NSA
... ψηφιακών νομισμάτων, όπως το Bitcoin, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ...
kompeiladas - 08/16/2013 - 01:09

και άλλα τόσα στην σελίδα μας στο FB: Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Όπως είπε και ο Petros, αν έχεις κάτι που θέλεις να μπει εκεί, δώστο μου και θα το αναρτήσω. :)
здравствуйте

bitcoins

Δημοσίευσηαπό bitcoins » 16 Μαρ 2014, 21:33

Ευχαριστώ Κομπειλάδας για την προσφορά σου ωστόσο δεν θέλω να βάλω κάτι. Απλώς προσπαθώ με σωστό τρόπο να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα όπως βλέπεις σχετικά με τα bitcoins. Επίσης είδα ότι πάνω κάτω ασχολείσαι με τα bitcoins. Θα δημιουργήσω forum στο site bit-coins.gr δεν ξέρω αν ενδιαφερόσουν να λαμβάνεις μέρος ή αν ενδιαφέρεσαι να κάνουμε κάτι που να έχεις και εσύ κάποιο συμφέρον.
Όπως βλέπεις ίσως να έχω το καλύτερο domain για bit coins στην Ελλάδα :)

bitcoins

Αποκτήστε τα πρώτα σας δωρεάν bitcoins

Δημοσίευσηαπό bitcoins » 16 Μαρ 2014, 23:18

Θέλω να σας ενημερώσω για όσους θα ήθελαν να έχουν bitcoins αλλά φοβούνται να σας εξηγήσω ένα τρόπο πως μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν bitcoin. Μην φανταστείτε θα γίνεται εκατομμυριούχοι (πράγμα το οποίο εξηγώ στο blog μου) ωστόσο είναι καλό για αρχή.

Πως σας φαίνεται το εν λόγω tutorial;

http://www.bit-coins.gr/education/120-% ... CE%BF.html

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 17 Μαρ 2014, 04:06

Γειά σου και απο εμένα.

Ισως σε ενδιαφέρει το άρθρο του ιδρυτή των Πειρατών
http://falkvinge.net/2014/02/10/placing ... on-ubuntu/

που έχει αν ολοκληρωμένο how-to για πολύ safe κατάσταση ;)
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες