Οι (κρυφές) συνιστρώσες του (κατά πως νομίζουν μερικοί) ΚΠΕ

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Οι (κρυφές) συνιστρώσες του (κατά πως νομίζουν μερικοί) ΚΠΕ

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 10 Ιουν 2013, 09:43

Οι (κρυφές) συνιστρώσες του (κατά πως νομίζουν μερικοί) ΚΠΕ (Κόμμα Πειραγμένων Ελλάδας):
// το συνιστρώσες δεν είναι ορθογραφικό λάθος... δηλ. από το συν + στρώσεις, δηλ. όπως στρώνουμε, όλοι μας, θα κινηθούμε //

(Α/Α, Πλήρης Ονομασία, Συντόμευση, Πολιτικο-ιδεολογι-Αστα-Βραστα-Χαράλαμπε κατεύθυνση/περιγραφή)
1. Τα Χ κομμάτια των Μεγίστων Ιδρυτών, ΚΜΙ, Εσω-απολυτο-αμεσοδημοκράτες (ο καθένας για την πάρτι του δηλαδή)
2. Η Γερμανική Φραξιά, ΓΦ, Μας-τέλειωσαν-Δεν-έχεις-άλλους (Επιτέλους, γρίπη των πτηνών είχε καταντήσει)
3. Η Σουηδική Λομπίνα/Κολομπίνα/Μπαλαρίνα, ΣΛ/Κ/Μ, (Οι Σουηδέζες είναι οι πιο μαμάτες γκομενάρες του πλανήτη... για τους Έλληνες)
4. Αμεσοδημοκρατικοί Εσωτερικού, ΑμεσΕΣ, (Αμεσοδημοκρατία είναι μόνο μια, η δικιά μας, όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα)
5. Αμεσοδημοκρατικοί Εξωτερικού, ΑμεσΕΞ, (EX in, ΝΥΝ out και αποκκοματικοί)
6. Free Maintanos For All, FreeMains, (Μαϊντανο-φυτρωμένο-καπνιζο-ζαλισμένοι και τα μυαλά στους μπαξέδες)
7. Darky Siders, DS/DarthVenders, (δεν υπάρχουν άλλα γνωστά στοιχεία, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα)
8. Φιλελελευθερο-Δεν-Ξέρω-Τι-Μου-Γινεται-Αλλα-Μόνο-Εμεις-Ειμαστε-Σωστοί, ΦΕΔΞΤΜΓΑΜΕΣ, (ο χώρος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει η περιγραφή)
9. Οπου-Φυσα-Εκει-Θα-Παω-Να-Σταθώ, ΑΝΕΜΟΣ, (Αύριο, ο καιρός θα είναι μαλλιαρός, 6 μποφόρ στο αιγαίο και τρικυμίες στα ανοιχτά)
...

(Συμπληρώστε οι γνωρίζοντες και άλλες συνιστρώσες)
здравствуйте

Rainmaker

Re: Οι (κρυφές) συνιστρώσες του (κατά πως νομίζουν μερικοί)

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 10 Ιουν 2013, 11:10

10. ... τη δικιά μου συνιστρώσα τη "βρόχινη". :lol:

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες