Νάσε καλά που μου το διευκρίνησες
*Να' σαι ή Να είσαι. Δύο λεξούλες και με άλφα γιώτα.
Νάσε καλά που μου το διευκρίνησες
baskin έγραψε:Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Εντάξει ρε Στράτο, είπαμε έχεις δίκιο. Ότι μπορώ κάνω γι' αυτό. Μη με σταυρώνεις άλλο γιατί θα βάλω τα κλάματα.
Δεν μιλάω προσωπικά για κάποιον, απλά όταν εκτοξεύονται χείμαρροι περί της δυσκολίας των συστημάτων και μετά βλέπεις την διάθεση συμμετοχής σε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες, το φτωχό (και σατανικό) μου μυαλό, βγάζει συμπεράσματα...
zio_donnie έγραψε:Επίσης @ ΜιχάληςΝάσε καλά που μου το διευκρίνησες
*Να' σαι ή Να είσαι. Δύο λεξούλες και με άλφα γιώτα.
zio_donnie έγραψε:Και για να κλείσει το θέμα ορθογραφία, είναι πανεύκολο να βάλετε τον ορθογράφο στο browser σας.
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:zio_donnie έγραψε:Και για να κλείσει το θέμα ορθογραφία, είναι πανεύκολο να βάλετε τον ορθογράφο στο browser σας.
Τι γιατρός θα είσουνα άμα δεν ήξερες πως γίνεται αυτό. Πες το και σε μένα το σκράπα γιατρέ να μην ψάχνομαι. Πώς δηλαδή γίνεται αυτό; Δεν μπορείς να δώσεις μερικές απλές οδηγίες εδώ να τελειώνω και να μην τρέχω δεξιά κι αριστερά.
zio_donnie έγραψε:Δεν έχει τόνο το μονοσύλλαβο. Να 'σαι είναι το σωστό και το επιβεβαιώνει και ο αυτόματος ορθογράφος αν θες να τον βάλεις όπως πρότεινα. Και ήταν μια προβοκατόρικη επίδειξη του πως ο grammar nazi καταστρέφει τη συζήτηση και φυσικά πως ακόμα και αυτός δεν είναι αλάθητος.
zio_donnie έγραψε:Τι browser έχεις; Στον firefox είναι αυτόματος (αν τον έχεις στα ελληνικά). Αν τον έχεις στα ξένα, κάνε δεξί κλίκ στο παράθυρο που γράφεις και πήγαινε languages -> add dictionaries. Αν δεν έχεις firefox, βάλε είναι ο καλύτερος. Τον κατεβάζεις από εδώ:http://www.mozilla.org/el/firefox/fx/
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες