Μένω άλαλος (για πολλούς λόγους)

Συν το ότι φοβάμαι πως θα στείλεις και εμένα για "κούρεμα"!!!

zio_donnie έγραψε:Ότι προτιμάς. Εγω δεν σε αποκάλεσα μπάρμπα, απλά εξηγούσα τον κίνδυνο του να χάσουμε τον χαρακτήρα μας για να εξυπηρετήσουμε όσους αρνούνται να μάθουν.
zio_donnie έγραψε:Ότι προτιμάς. Εγω δεν σε αποκάλεσα μπάρμπα, απλά εξηγούσα τον κίνδυνο του να χάσουμε τον χαρακτήρα μας για να εξυπηρετήσουμε όσους αρνούνται να μάθουν.
pav έγραψε:Καλησπέρα, grammar police εδώ (ή grammer στα αμερικάνικα)! Να κάνω μια παρένθεση και να υπενθυμίσω σε όλους ότι το ελληνικό ερωτηματικό είναι το ; και όχι το ?.
Επίσης, η υπογράμμιση των ορθογραφικών λαθών κατά την σύνταξη αναρτήσεων γίνεται από τον browser που χρησιμοποιείτε και όχι από το φόρουμ. Εάν δεν λειτουργεί για εσάς θα πρέπει να ρυθμίσετε τον browser.
baskin έγραψε:zio_donnie έγραψε:Ότι προτιμάς. Εγω δεν σε αποκάλεσα μπάρμπα, απλά εξηγούσα τον κίνδυνο του να χάσουμε τον χαρακτήρα μας για να εξυπηρετήσουμε όσους αρνούνται να μάθουν.
Και για να πιαστώ από αυτό. 7-8 άτομα που πήγαν στην προσπάθεια του Βασίλη είναι πολύ λιγότερα από αυτούς που γκρινιάζουν ότι τα "συστήματα" είναι δύσκολα...
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Εντάξει ρε Στράτο, είπαμε έχεις δίκιο. Ότι μπορώ κάνω γι' αυτό. Μη με σταυρώνεις άλλο γιατί θα βάλω τα κλάματα.
Z53 έγραψε:zio, το να αρνείσαι να μάθεις ορθογραφία και συντακτικό για να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα είναι το ίδιο με το να αρνείσαι να μάθεις "κομπιουτερίστικους" όρους για να χρησιμοποιείς σωστά τα εργαλεία. Και τα δύο χρειάζονται και πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σωστά.
Η ελληνική γλώσσα δεν έχασε την ικανότητα να αφομοιώνει ξένες λέξεις. Αλλά προσοχή "αφομοιώνει" όχι "ενσωματώνει". Ρήματα όπως κλικάρω, γκουγκλάρω κλπ δείχνουν αυτή την ικανότητα. Αλλά να λες "κάνε restart" αντί κάνε επανεκκίνηση δε λέει.
Δεν ξέρω γιατί σε χαλάνε λέξεις όπως διαδραστικό, ιδιωτικότητα κλπ, όροι απολύτως δόκιμοι, που προϋπήρχαν άλλωστε του internet
zio, το να αρνείσαι να μάθεις ορθογραφία και συντακτικό για να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα είναι το ίδιο με το να αρνείσαι να μάθεις "κομπιουτερίστικους" όρους για να χρησιμοποιείς σωστά τα εργαλεία. Και τα δύο χρειάζονται και πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σωστά.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες