(εκτός αν μας βολεύει)"Μας είναι αδιάφορο το τι έκανε η προηγούμενη διοικούσα επιτροπή."
"το διακεκριμένο μέλος του κόμματος"
Μα πόσο πιο χαμηλά γίνεται να πέσουμε;
(εκτός αν μας βολεύει)"Μας είναι αδιάφορο το τι έκανε η προηγούμενη διοικούσα επιτροπή."
"το διακεκριμένο μέλος του κόμματος"
Μιχάλης - Κατερίνα
4:16 PM (1 minute ago)
to silindeelendil4, me, Διοικούσα, Επιτροπή, Ομάδα
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι φανερό, πλέον, ποιοι παίζουν, τι ρόλο και γιατί...
Καλή τους υπομονή, γιατί θα είμαστε εδώ...
Επίσης, τίθεται το απλό ερώτημα ότι ενώ ο Ανδριανός έχει παραιτηθεί από τη ΔΕ, η παραίτηση έχει γίνει αποδεκτή και το μήνυμα αποστέλλεται σε κάποιους, αλλά όχι σε αυτόν, απαντά άμεσα και προσωπικά.
Απλά, ρωτώ...
Μιχάλης Πετρόπουλος
Andrianos Pappas <pappasadrian@pirateparty.gr>
4:18 PM (0 minutes ago)
to Μιχάλης, silindeelendil4, Διοικούσα, Επιτροπή, Ομάδα
τρυπες στα συστηματα
Andrianos Pappas <pappasadrian@pirateparty.gr>
4:20 PM (0 minutes ago)
to Μιχάλης, silindeelendil4, Διοικούσα, Επιτροπή, Ομάδα
προτεινω να κλεισουν ολες οι διαδικτυακες υποδομες του κομματος, καθως
1) ετσι η αλλιως, η ΔΕ δεν τις χρησιμοποιει
2) εχουν τρυπες ασφαλειας
3) τα διαρρει ολα ο παπαρας ο ανδριανος
Panos Athan
4:19 PM (0 minutes ago)
to Μιχάλης, me, Διοικούσα, Επιτροπή, Ομάδα
Εαν δεν συμπεριφεροσασταν ως πασαδες ισως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα(ανακοινωσεις ,αναθεσεις,αποφασεις ολα εν κρυπτω.Και εγω λυπαμε...........
zio_donnie έγραψε:Μιχάλης-Κατερίνα; Είναι 8 τα μέλη στη διοικούσα; Και καλά αυτό, αλλά και hotmail; Παραπάει. Χαχαχα.
Vassilis Perantzakis έγραψε:zio_donnie έγραψε:Μιχάλης-Κατερίνα; Είναι 8 τα μέλη στη διοικούσα; Και καλά αυτό, αλλά και hotmail; Παραπάει. Χαχαχα.
Τώρα τρολλάρεις.Εντάξει, ο άνθρωπος δεν είναι κομπιουτεράς. Αυτό το email έχει. Να ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα... καλά θα ήμασταν.
Προτείνω να το λύσουμε με ένα γύρο Quake 3 Arena.
zio_donnie έγραψε:Προτείνω να το λύσουμε με ένα γύρο Quake 3 Arena.
Αυτά είναι κομπιουτεράδικα και δεν θέλω να τα ξέρω. Αν θες στα ζάρια ή στην πόκα. Στον μπακαρά για τους πιο εκλεπτυσμένους.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες