Να ξεκινήσουμε πάλι ?

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Να ξεκινήσουμε πάλι ?

Δημοσίευσηαπό chprokop » 21 Μαρ 2013, 17:05

laskaris_vasilis έγραψε:Τι νθέλω να πω:
Δεν έχουμε οργάνωση!!
Ο καθ` είς τραβάει τον δρόμο του (και καλά κάνει) αλλά, όλη αυτή την όμορφη ενέργεια, έχουμε κανέναν μηχανισμό να την οργανώσει;

Τοπικά Βασιλη μου , τοπικα...
Για αυτο καλο ειναι να οργανωθουν σε ολη την Ελλαδα τουλαχιστο τα περιφερειακα γραφεια.
Η ΔΕ θα εχει σχεδον λυσει το οργανωτικό ζήτημα...

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Μαρ 2013, 18:57

Αφήστε τώρα που να τρέχουμε από δω και από κει, μόλις ψηφίσουμε ΔΕ στην Αττική και Κεντρική Μακεδονία θα τα λύσουμε όλα τα προβλήματα.
Απλά έχουμε κλειστές τις πόρτες προσωρινά (σαν την Κύπρο ένα πράγμα) μην μπουκάρουν οι ορδές των μελών και τα κάνουν μπάχαλο, τώρα που συμμαζέψαμε.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

ραπάνι2

Δημοσίευσηαπό ραπάνι2 » 21 Μαρ 2013, 19:25

-mesitiko- έγραψε:Απλά έχουμε κλειστές τις πόρτες προσωρινά (σαν την Κύπρο ένα πράγμα) μην μπουκάρουν οι ορδές των μελών και τα κάνουν μπάχαλο, τώρα που συμμαζέψαμε.

Έτσι ακριβώς. Υπάρχει τεράστια φοβία στους ζηλωτές μην τυχόν και ξυπνήσουν οι ησυχαστές. Γιατί έτσι και το κάνουν, μαύρο φίδι που τα έφαγε τα ζηλωτικά λαμόγια. Αυτός ο πόλεμος μεταξύ ζηλωτών και ησυχαστών ισχύει παντού, από μεγάλα κράτη, από την κύπρο μέχρι και εδώ, στο ελάχιστο υπο-κομματιδιό σας.

Οι ζηλωτές έχουν την τάση να κάνουν τον ζηλωτισμό τους νόμο και κανονισμό (βλέπε λικουιντ, ψευτοκαταστατικό κλπ). Η μεγάλη όμως ησυχαστική πλειοψηφία δεν μασάει από τέτοιες αηδίες, και όταν ξυπνάει καταπίνει τους ζηλωτές σαν χαπάκια.

Έτσι θα σας καταπιούν και τα μέλη και οι ψηφοφόροι του κόμματός σας, αν κάποτε αποφασίσουν να ασχοληθούν με τις ζηλωτικές αποφάσεις σας. Εκτός βέβαια και αν μετανοήσετε, και αποφασίσετε να κάνετε τον ησυχασμό νόμο, εισάγοντας ως θεσμό τις μόνιμες ψηφοφορίες.
"Πάταξον μεν, άκουσον δε"

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 21 Μαρ 2013, 19:55

ραπάνι2 έγραψε:εισάγοντας ως θεσμό τις μόνιμες ψηφοφορίες.

έχεις όμως κι εσύ ένα κόλλημα βρε αδερφέ μου.
Ας κάνουμε άλλα πρώτα και θα το δούμε κι αυτό.Το θέμα μου είναι η μη ενέργεια,η ακινησία παντού.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες