Στον gounara:
1) Στην ΔΟΕ πήρες κάμερα για να καταγράψεις την συνεδρίαση, στον Καμίνη γιατί όχι; Εσύ που είσαι καλωδιομένος μέχρι τα νύχια, πως και δεν πήρες μαζί σου ούτε ένα τόσο-δα μικροφωνάκι;;;;; Τι;;;; Δεν ήταν δημόσια η συζήτησή σας;;;;
Στον omissman:
1) Αν και εύλογες οι ερωτήσεις σου στον gounara, κάτι ξεκίνησες να λες για την δημοκρατία, τα δημοτικά δημοψηφίσματα, την ποσόστωση, την ψήφο των μεταναστών.
Έχεις θέση για το θέμα , και αν ναι ποιά; Πρέπει ή δεν πρέπει να υπάρχει ποσόστωση στην είσοδο των μεταναστών; Δηλαδή στην Ελλάδα, πρέπει να μπορούν να έρχονται ανεξέλεγκτα όσοι οικονομικοί μετανάστες το επιθυμούν, όπως γινόταν στην αμερική πριν 100 χρόνια; Επίσης πρέπει ή δεν πρέπει να έχουν ψήφο οι μη-έλληνες που κατοικούν στην Ελλάδα; Δηλαδή ένας μη-έλληνας που μένει στην Ελλάδα 15 χρόνια, πρέπει ή δεν πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου; Ένας μη-έλληνας που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα; Ένας μη-έλληνας που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν έρθει οι γονείς του πριν 100 χρόνια; Πόσο μακριά την πας την βαλίτσα;omissman έγραψε:μπορει να βγαινει και να λεει [προσοχη ! σαν ΠΕΙΡΑΤΗΣ στην Αθηνα ! ] οτι πρεπει να κανουμε δημοτικα δημοψηφίσματα για το θεμα της μεταναστευσης ;;; και αυτο να μη μας αφορα σαν κατ' εξοχην πολιτικο θεμα ;;; Δες τι παθανε οι ...Ελβετοι !
Μονο κατι ...ψωνια δικα μας γραφουνε θριαμβικα σχολια για τον ευτυχισμενο λαο που αποφασιζει μονος του !!!
Και μια ρητορική ερώτηση που απευθύνεται σε όλους. Μήπως έχουμε γεμίσει με μπαλούρδους εδώ μέσα;
Υ.Γ.
Μπαλούρδο, μην διαγράψεις πάλι τον κωδικό μου. Άσε μου έναν να μιλάω, έχω βαρεθεί να φτιάχνω καινούργιους.