Re: to be moderator, or not to be?

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Δεκ 2013, 01:57

δημοσίευσηαπό Petros » 31 Δεκ 2013, 01:27
Η ψηφοφορία είναι ακόμη εδώ πάντως...

εγώ δεν είμαι ;)
είχα ψηφίσει ναι τώρα άμα θέλω ν αλλάξω ψήφο δεν μπορώ όπως επίσης έκφρασε την άποψή του ένα πρώην μέλος που τώρα δεν είναι,
αντιπροσωπεύει την αλήθεια άραγε μια τέτοιου τύπου ψηφοφορία (δεν μιλάω για την δημοσκόπηση)
...φιλοσοφικές αναζητήσεις 8-) :lol: :lol:

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Petros » 31 Δεκ 2013, 01:59

Rainmaker έγραψε:αντιπροσωπεύει την αλήθεια άραγε μια τέτοιου τύπου ψηφοφορία

εννοώντας;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Δεκ 2013, 03:07

Petros έγραψε:
Rainmaker έγραψε:αντιπροσωπεύει την αλήθεια άραγε μια τέτοιου τύπου ψηφοφορία

εννοώντας;

θέλω να πω ότι σε δυο χρόνια μέσα που εκλέχτηκε η ΔΕ μπορεί να έχουν πάψει να είναι μέλη όλοι όσοι την εκλέξαν και όμως να διοικεί το κόμμα, σ αυτό αναφέρεται η παραπάνω πρόταση.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 31 Δεκ 2013, 11:35

ε, άμα σε χαλάει, φτιάξε τροποιποίηση του καταστατικού για τη ΔΕ και πριν το επόμενο συνέδριο δώστο σε ένα μέλος που συμφωνεί ώστε να το καταχωρήσει και αυτό για να κατοχυρωθεί.

Προσωπικά, από την στιγμή που η ΔΕ δεν κάνει πράγματα επιβλαβή για το ΠΕΙΡ, λίγο με κόφτει το ποιοι την ψήφισαν...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Δεκ 2013, 13:16

Petros έγραψε:ε, άμα σε χαλάει, φτιάξε τροποιποίηση του καταστατικού για τη ΔΕ και πριν το επόμενο συνέδριο δώστο σε ένα μέλος που συμφωνεί ώστε να το καταχωρήσει και αυτό για να κατοχυρωθεί.

άσε πέτρο αυτό το έκανα τα συμπεράσματα καταγραμμένα στα αρχεία του φόρουμ μέχρι να διαγραφούν κι αυτά :twisted:

Petros έγραψε:Προσωπικά, από την στιγμή που η ΔΕ δεν κάνει πράγματα επιβλαβή για το ΠΕΙΡ, λίγο με κόφτει το ποιοι την ψήφισαν...

καλά τι ποιο επιβλαβές από το ότι δεν κάνει τίποτα, το τίποτα είναι ο θάνατος :twisted:
βέβαια όταν θ αλλάξει και ο τρόπος διακυβέρνησης του κόμματος ε τότε θα μας αποδείξουν το πόσο δραστήριοι είναι (σιγά θα γελάσω)

ΥΓ. καλά τα συμπεράσματά μου για την ΔΕ βγαίνουν κατά αναλογία με το λίκουιντ σύμφωνα με την τελευταία πρόταση αδράνειας 14 μέρες μη συμμετοχής ίσον αδρανής :lol: :lol: :lol: βέβαια κάποιοι και το 2μηνο που ισχύει πιάνουν :lol: :lol:
Επίσης όπως οι αποφάσεις της ΔΕ χαρακτηρίζουν όλη την ΔΕ, ασχέτως αν διαφώνησε η μειοψηφία, έτσι και γω μιλάω για την ΔΕ ως σύνολο έτσι για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι που ασχολούνται (και όχι αυτοί που νομίζουν ότι ασχολούνται).

agent3info έγραψε:αυτό που θέλει να πει ο raimaker είναι ότι στην διαρκη ψηφοφορία για το αν πρέπει να είσαι μοντερατορ υπάρχει ένα NAI από αυτόν.
και αυτό το ΝΑΙ δεν μπορεί αυτή την στιγμή να το αλλάξει.

+1

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 31 Δεκ 2013, 13:33

Τι θες να κάνει που δεν κάνει;
https://twitter.com/e_kastrinakis

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Δεκ 2013, 15:36

mankasp έγραψε:Τι θες να κάνει που δεν κάνει;

Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να λέω εγώ τι να κάνει,
αλλά η ίδια η ΔΕ το τι κάνει και τι θα κάνει μέσα στο μήνα, στο τριμηνο, εξάμηνο, χρόνο
αλλά το ποιο σημαντικό είναι να μπορεί να δώσει ένα όραμα μια ελπίδα ή τουλάχιστον κομματική ηρεμία (αυτή έρχεται με το να προλαβαίνει τις παρεξηγήσεις, να διορθώνει λάθη, τη χαμένη ενέργεια που διοχετεύεται στην γκρίνια να την εκμεταλευτεί προς όφελος του κόμματος, κλπ) για να μπορέσουν να σ ακολουθήσουν και τ άλλα τα μέλη (και το σημαντικότερο με το παράδειγμά της)* και στο κάτω κάτω της γραφής να έχεις και ένα επιχείρημα ότι μπορώ να διοικήσω αλλά το σώμα των μελών δεν μ αφήνει, με ποιο επιχείρημα πάει η ΔΕ ν αλλάξει το υπάρχον σύστημα διοίκησης με την ανυπαρξία της κατα τ άλλα εκλέχτηκε να διοικήσει ή έστω να υπηρετήσει το γενικό καλό όχι του κόμματος αλλά των ιδεών που αντιπροσωπεύει το κόμμα.

* αν δεν δίνεις εσύ ο ίδιος το παράδειγμα σιγά μην σ ακολουθήσει κανένας, το ξέρω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό (για να σ ακολουθήσει) αλλά για αυτό μας ζήτησε να την εκλέξουμε για να καλύψει τα επιπλέον που χρειάζεται αλλά ούτε τα βασικά δεν μπορεί.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 31 Δεκ 2013, 15:57

Γνώμη σου
https://twitter.com/e_kastrinakis

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 31 Δεκ 2013, 16:26

mankasp έγραψε:Γνώμη σου

... και δεν είναι όλη! 8-)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 31 Δεκ 2013, 16:35

Βρε "Rain", γιατί τα λες της νύφης για να τα ακούει η "πεθερά";
Μην χρεώνουμε κερατιάτικα άλλων στον "Petros"!!!
Πες ευθέως σε ποιον απευθύνεσαι!!!
Ένας είναι ο mod που δημιουργεί τα προβλήματα!! (με την παρέα του φυσικά!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες