περί hosting των πειρατών

agelos

περί hosting των πειρατών

Δημοσίευσηαπό agelos » 12 Οκτ 2013, 00:54

θα ήθελα σαν μέλος επίσημο του κόμματος να ενημερωθώ την λογική/ σκεπτική καθως και τα άτομα που επέλεξαν εκ μέρους των πειρατών τον συγκεκριμένο πάροχο καθώς και αναλυτικά στοιχεία του τελευταίου. (ποιος τον έχει, γιατί μας έκανε δωρεα κλπ).

με εκτίμηση
Α.Κ.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: περί hosting των πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 12 Οκτ 2013, 01:08

Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 12 Οκτ 2013, 15:33

Άγγελε, όταν βάλεις καμμία οικονομική ενίσχυση στο κόμμα τότε να ζητήσεις και άλλες λεπτομέρειες, προς το παρόν δεν έχεις δικαίωμα να ρωτάς.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 12 Οκτ 2013, 16:05

James έγραψε:Άγγελε, όταν βάλεις καμμία οικονομική ενίσχυση στο κόμμα τότε να ζητήσεις και άλλες λεπτομέρειες, προς το παρόν δεν έχεις δικαίωμα να ρωτάς.
το αν εχω βάλει στο κόμμα χρηματα το ξερω εγω και μαλλον και ο υπευθυνος οικονομικων καθως καιτον αγωνα που έκανα εδω στην περιοχή μου χωρις να εχω ουτε τον χρόνο ούτε το χρήμα. αλλά απο πότε βαλαμε σαν όρο στους πειρατες "πληρωσε για να μαθεις?" θα εξηγηθώ παρακάτω.

οσον αφορα το link του baskin δε μου έλυσε καμοια απο τις αποριες μου. θα προσπαθήσω να τις παραθέσω απο κάτω σε κείμενο όσο μπορώ καλύτερα. ξεκινάω λοιπόν:

Για ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται ότι πρώτη αρχή του είναι η προστασία της ιδιωτικότητας του πολίτη, το να εμπιστεύεσαι μια εταιρία χωρίς να ελέγχθει εξωνυχιστικά αν αυτή η εταιρία πραγματικά προστατεύει τα δεδομένα είναι μάλλον σοβαρό παράπτωμα.

δείτε εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Stratus_Technologies

Εκεί λέει, ότι η stratus έχει σχέση με τις τηλεφωνικές κλίσεις του 100. Φυσικά η εταιρία που έχουμε τον server λέγεται xxxxxx και όχι stratus. Αλλά και οι δύο εταιρίες έχουν το ίδιο αντικείμενο, cloud computing, και οι δύο είναι αμερικάνικες, και αν δεις τα web sites τους, έχουν παρόμοιο σχεδιασμό-design.

Θα πρέπει όλοι να ψάξουμε λίγο παραπάνω, το καταστατικό της εταιρίας xxxxxx, τους μετόχους της, τα οικονομικά της στοιχεία και τους χορηγούς της, αν ανήκει σε όμιλο εταιριών, και γενικά να μάθουμε ποιός πραγματικά είναι αυτός που κάνει αυτή την δωρεά στους πειρατές. Γιατί όπως λέει η παροιμία "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες".

Ας θυμηθούμε και το πως ελέγξαμε κάποτε "τους γερμανούς φίλους των πειρατών", όταν θέλησαν να δωρήσουν στο κόμμα. Νομίζω με παρόμοιο τρόπο πρέπει να ελεχθεί από όλους μας και αυτή η εταιρία, στην οποία εμπιστευόμαστε την ιδιωτικότητα των μελών του κόμματος. τότ τους κάναμε φύλλο και φτερό (και καλα του κάναμε βέβαια) τώρα? δεν μας ενδιαφέρουν βασικά με τις αρχές μας θέματα? και μάλιστα στις 3+1 δυστυχως πλεον αρχες?

περιμένω απαντήσεις απο τους υπεύθυνους καθώς και απο τη Δ.Ε.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Οκτ 2013, 16:17

Εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η μία εταιρία με την άλλη.

Υπενθυμίζω πως το προηγούμενο server τον πλήρωνε μέλος του κόμματος από την τσέπη του για να τον έχουμε.
Μετά την μετακίνηση στον καινούριο διακομιστή, από όλους όσοι ήρθατε να πείτε το μακρύ και το κοντό σας, οι περισσότεροι όχι μόνο δεν βοηθήσατε, αλλά τα βρήκατε όλα στραβά και χάλια...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 12 Οκτ 2013, 16:32

Petros έγραψε:Εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η μία εταιρία με την άλλη.

Υπενθυμίζω πως το προηγούμενο server τον πλήρωνε μέλος του κόμματος από την τσέπη του για να τον έχουμε.
Μετά την μετακίνηση στον καινούριο διακομιστή, από όλους όσοι ήρθατε να πείτε το μακρύ και το κοντό σας, οι περισσότεροι όχι μόνο δεν βοηθήσατε, αλλά τα βρήκατε όλα στραβά και χάλια...

εχουμε ομως στοιχεια ότι όντως δεν εχουν καμοια σχέση? γιατί παρα είναι πολλές οι συμπτώσεις και μην νομιζεις οτι έχω ιδιαίτερες γνωσεις πανω σε αυτα. με απλό ψαξιμο ειδα ότι ειδα. τωρα για το σχολιο το εχω πει παραπανω, το οτι δεν βοηθανε η δε βοηθησα δεν σημαίνει ότι δεν εχω το δικαίωμα να ελεγξω τις πράξεις αυτων που κάνουν. αλλιως να το κάνουμε πτοσωπικό το κομμα να ξερουμε ποιο να μείνουμε και ποιοί να φύγουμε.

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 12 Οκτ 2013, 16:42

Δεν με ενόχλησε το ότι είπες κάτι με καχυποψία όσο το ότι δεν είπες τίποτα καλό γι αυτους που ξενύχτησαν επί μέρες για να ξαναστηθουν τα πάντα...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 12 Οκτ 2013, 16:45

Petros έγραψε:Δεν με ενόχλησε το ότι είπες κάτι με καχυποψία όσο το ότι δεν είπες τίποτα καλό γι αυτους που ξενύχτησαν επί μέρες για να ξαναστηθουν τα πάντα...

δεν ειπα και τιποτα κακο όμως. γι αυτό όμως δεν σχολίασες κάτι. όπως κι εσυ αν θες να το γυρίσουμε επι προσωπικού δεν είπες τίποτ κακό για τα άτομα ου διέλυσαν το κομμα και κατάφεραν να μας κανουν χιλια κομμάτια εξαιτίας της εμμονής τους (ενα απο τα κομματια και το απόκομα). αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο σε ετούτο το θέμα. είναι ότι δεν ελέξαμε ποτέ καποιον που μας κανει δωρεα τι είναι, ποιός ειναι και απο που χρηματοδοτείται. γιατι το κάναμε μονο σε μια περίπτωση? εμενα αυτά ειναι υπόπτα και περιμενω επίσημες απαντήσεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 12 Οκτ 2013, 16:52

Petros έγραψε:...... από όλους όσοι ήρθατε να πείτε το μακρύ και το κοντό σας, οι περισσότεροι όχι μόνο δεν βοηθήσατε, αλλά τα βρήκατε όλα στραβά και χάλια...

Σε παρακαλώ! προσδιόρισέ μου τι εννοείς με την λέξη "βοήθεια", εν πρώτοις!
Αφ` ετέρου, επίσης σε παρακαλώ, εξήγησέ μου το....
και στο φοβού, στην παροιμία"φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες" που την έχετε κάνει λάστιχο τελευταία δεν σημαίνει "φοβήσου" αλλά "τίμα"

Που κολλάει; (και προφανώς δεν είναι παροιμία!!)

Φαντάζομαι, καιρός είναι να λέμε ΟΛΟΙ, τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να κρυβόμαστε μέσα από αλληγορίες! Γκέγκε;
Αν ενοχλούν κάποιους οι ερωτήσεις του agelos, και του κάθε "agelos", καλό είναι να το δηλώσετε ευθέως. (Καλή ώρα σαν την αφεντιά μου. Όπου, ότι με ενοχλεί το καταγράφω όπως το σκέφτομαι)!
Για να κλείσω: Είμαι παρών, με ότι αυτό συνεπάγεται!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 12 Οκτ 2013, 17:06

Το συνοθυλευμα των ατακτως ερριμενων λεξεων και φρασεων. Η ανορθοδοξη ξιπασια των απανταχου κορακιων. Η ανυπαρξια των θεμελιωδως ψυχοατομικων αλτρουιστικων ενεργειων. Το μοναδικο μαυρο δακρυ που κυλα καυτο στο ηλιοκαμμενο μαγουλο του γερασμενου πια πειρατη του γλυκου νερου.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες