Δεδομένα μελών (απάντηση στις κατηγορίες)

kailor2

Δεδομένα μελών (απάντηση στις κατηγορίες)

Δημοσίευσηαπό kailor2 » 02 Οκτ 2013, 16:38

Ιδανικά θα ήταν ένα φόρουμ όπου ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Όμως στην πράξη και ψηφοφορίες έχει, και ομάδες έχουν δραστηριοποιηθεί εδώ.

Και για να κάνω και εγώ επίκληση στον Καυλορ, επειδή τυχαίνει να είναι πολύ καλό παράδειγμα. Ο άνθρωπος είχε αναλάβει μια ευθύνη, να κάνει moderation του φόρουμ. Οι moderators ορίστηκαν από ψηφοφορία που διέταξε η Δ.Ε., μετά από προτροπή μεταξύ των άλλων και του ίδιου. Όμως, ανέλαβε την ευθύνη μόνο και μόνο για να μην κάνει moderation, να παραιτηθεί από moderator και μετά... να παραπονεθεί για το moderation!!!

Με άλλα λόγια έπαιξε ένα παιχνίδι ξεφτιλίσματος ενός ρόλου που περιλάμβανε ευθύνες που είχαν ανατεθεί από την ίδια την Δ.Ε. - για λόγους άγνωστους μέχρι εκείνη την στιγμή. Πέρασε αρκετό διάστημα μέχρι να μάθουμε, ότι το ίδιο άτομο ήδη συνωμοτούσε για την δημιουργία της πιρόγας. Τα στοιχεία ότι το άτομο αυτό συμμετείχε σε έναν ρόλο (ορισμένο από την Δ.Ε. τότε), μόνο για να τον δυσφημίσει είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου στο φόρουμ!

Να διευκρινίσω κάτι. Το γεγονός αυτό ότι ο ρόλος αυτός είναι το moderation του φόρουμ δεν είναι το ενδιαφέρον σημείο. Δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω αρχείο του φόρουμ μόνο και μόνο επειδή το έκανε moderate κάποιος. ΌΜΩΣ στο φόρουμ είναι Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, και Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα! Χαλαρή κουβεντούλα μπορεί να διαγραφεί, όχι όμως πολιτικά παιχνίδια σαν αυτό, και πολλά από αυτά ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Δες πρώτα σκατό τι moderation έκανα και μετά έλα να πεις ότι θες. Που οι μισοί moderators δεν κάναν τίποτα απολύτως και μετά έλα να μου πεις γαμιόλη ποιός έκανε δουλειά και ποιός όχι.

Και επίσης πας να γαμηθείς ρε παλιοπουσταρά που θα με κατηγορήσεις για βρώμικα παιχνίδια. Εγώ μαζί με άλλα 7 άτομα (8 στο σύνολο) κάναμε προσπάθεια να φτιάξουμε το καταστατικό. Το τι προέκυψε μετά είναι γιατί απλώς ύπουλα καθίκια σαν εσένα και τους άλλους 5 εδώ μέσα μαλάκες μετατρέψανε το κόμμα πειρατών ελλάδας σε κάτι διαφορετικό απ' ότι ξεκίνησε. Οπότε φυσικό ήταν να φύγω εγώ και κάποιοι άλλοι. Και τα αποτελέσματα άμα είμαστε σωστοί ή όχι, είναι δικό μου πρόβλημα και των άλλων που εμπλέκονται. Κοιτάξτε τα χάλια σας που έρχεται το συνέδριο σας και πάνω από 25 άτομα μάλλον αδύνατον θα είναι να μαζευτείτε, εκτός εάν φέρετε φίλους για να φαίνεστε πολλοί.

Και θες βρώμικα παιχνίδια:

1) Δες τι πουστιά έχει γίνει με το τυπογραφείο και την πραγματική σχέση του Στράτου με το Τυπογραφείο που την έχει αποκρύψει από όλους σας. Το οποίο έχω στοιχεία από διάφορα τυπογραφεία στην Ελλάδα ότι ο λογαριασμός έχει υπερχρεωθεί τουλάχιστον 6.000€ και μετά μίλα.

2) Πουστιές 2 μελών που επίτηδες καταψηφίζανε όλα μα όλα τα θέματα εκτός των 3 σουηδικών αρχών.

3) Παραβίαση όλων των άρθρων του καταστατικού σε 1 χρόνο. στο κάθε άρθρο μπορώ να σου δώσω και από μία παρανομία και μετά έλα να μου πεις ότι εγώ παίζω βρώμικα παιχνίδια, ενώ η δικαστική επιτροπή διαιτησίας δουλεύει σαν τον Σαμαρά, κρίνει μόνο για το ότι την συμφέρει την ίδια την επιτροπή και τα μέλη της, και όχι το τι είναι το πιο καλό για το κόμμα.

Με τις μαλακίες σας έχει βρωμιστεί πολύ το όνομα στην Ελλάδα των πειρατικών κομμάτων.

Για αυτό με λίγα λόγια άντε γαμήσου που θα μου πεις οτιδήποτε...

Υ.Γ. Επειδή βαρέθηκα τις μαλακίες που μου σέρνετε μάζεψα όλα όσα ψευδή στοιχεία μου έχετε σύρει (σε στιγμιότυπα) και έχω μαζέψει όλες τις αποδείξεις. Εάν τολμήσετε να το συνεχίσετε, σας ορκίζομαι ότι θα φάτε αγωγή και σαν άτομα και σαν κόμμα που το επιτρέπεται αυτό. Και άντε μετά να βρείτε για να με πληρώσετε!

tvelocity
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Δεδομένα μελών (απάντηση στις κατηγορίες)

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 02 Οκτ 2013, 16:48

Το γεγονός ότι αναφέρθηκα μόνο σε καταγεγραμμένα γεγονότα, και εσύ το πήρες σαν αφορμή να απαντήσεις με ύβρεις και ασαφής κατηγορίες και υποθέσεις νομίζω πρέπει να αρκεί για τον καθένα.
Verba volant, scripta manent

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Οκτ 2013, 16:57

Πόσο γελοία και άνανδρη είναι η τοποθέτηση σου για το τυπογράφο!
Και το λέω αυτο γιατί ήσουν παρών (mumble, forum)σε όλες τις διαπραγματεύσεις και στις δύο εκλογές.
Και δεν υπήρξε καμμία προσφορά πιό χαμηλή και από πουθενά , με τη καμμία.

Να σου πώ γιατι παραμένω ακόμα στο κόμμα ; Για το χρέος και για την υποχρέωση που έίχε αναλάβει ο Στράτος να μεσολαβήσει στο τυπογράφο , και να μη μας τρέχει στα δικαστήρια γιατο οφειλόμενο ποσό .

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.
Α μη ξεχάσω, Χρήστο Τακλή , ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ. αυτο για να σε διευκολύνω στην Αγωγή σου.

@papasadrian μη πετάξεις καμμιά μαλακία για τις αδελφές, το αποδεικνύουν μόνες τους πόσο οχιές είναι .
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Οκτ 2013, 17:58

James, με την προσωπική αναφορά σε μένα, με προκαλείς

ουγκ ρε γαμημένες πειρατικές κωλοτρυπίδες
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 02 Οκτ 2013, 18:04

Ξυπνά τον Παππά μέσα του... :roll:

έχει κανείς πρόχειρο ταραμά;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Οκτ 2013, 18:09

χεχε κάπως έτσι

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Οκτ 2013, 18:30

Τι να κάνω ρε! Αφου τη τρίζει την όπισθεν ο λιχνομέσης.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Οκτ 2013, 18:51

την επικληση ad pustinem που επικρατει δεν την καταλαβαινω

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες